Hvor meget strøm virker en House brug?

Hvor meget strøm virker en House brug?

Vedligeholdelse af gennemsnitlige moderne amerikanske hjem kræver en stor udgift for strøm. Baseret på statistikker fra US Energy Information Administration (EIA), den gennemsnitlige amerikanske husstand brugte 10.837 kilowatt-timer (kWh) af elektricitet i 2012. Som et referencepunkt, ifølge Renewable Energy World, Watts foranstaltning energi, og kWh er enheder, der måler forbruget af elektricitet i et givet tidsrum. For eksempel vedvarende energi verden, at når en 100-watt pære brænder i løbet af 10 timer, vil det forbruge 1.000 watt-timer i processen, hvilket svarer til en kWh.

Computere

Baseret på skøn fra det amerikanske energiministerium (USDE), bærbare computere normalt forbruge omkring 50 watt, i modsætning til i alt 270 watt for CPU og skærm af en personlig computer. Kunderne vil normalt spare energi ved at bruge bærbare computere i stedet for stationære computere. Personer, der ønsker at spare endnu mere energi kan specifikt søge efter computere, der har optjent Energy Star ratings.

Fjernsynet

Energieffektiviteten af ​​et givet tv-sæt normalt afhænger af dens størrelse. Det USDE anslår, at 19-tommer tv-skærme bruger et maksimum på 110 watt, mens 61-tommer skærme kan forbruge så mange som 170 watt. LED-tv er den mest energieffektive, ved hjælp af op til tre gange mindre energi end plasma-apparater. Afspilning af dvd'er bånd har også sine omkostninger, da DVD-afspillere bruger 20 til 25 watt.

Belysning

Ingen bør undervurdere styrken forskellen mellem høj og lav-watt pærer. Ifølge California Energy Kommissionen, nyere 72-watt halogen glødepærer giver samme belysning som de 100 watt pærer, de erstattede, mens behøver 28 procent mindre strøm end deres forgængere. Kompakt fluorescerende udskiftning pærer er 23 watt pærer og har brug for 75 procent mindre energi end de oprindelige 100-watt pærer, baseret på oplysninger fra den californiske Energy Kommissionen.

Køkken Energy Usage

Moderne tilberedning af fødevarer kan være dyrt i form af energi.

  • Ifølge USDE kan kaffemaskiner forbruge så mange som 1.200 watt og brødristere kan forbruge op til 1400 watt, så husejere vil bruge en stor del af el bare gøre morgenmad.
  • De USDE skøn indikerer også, at et frostfrit køleskab måler 16 kubikfod vil bruge 725 watt.
  • Undersøgelsens resultater fra VVM tyder på, at 14 procent af den elektricitet, som husejere forbruger går til køleskabe.
  • Vaske op i slutningen af ​​ethvert måltid kan være energikrævende, da USDE skøn viser, at opvaskemaskiner kan forbruge op til 2400 Watt, især hvis boligejerne ikke lader deres retter lufttørre.
  • Brug af varmt vand i køkkenet er ikke uden energiomkostninger. En 40-gallon vandvarmer vil forbruge op til 5500 watt. Husejere kan spare strøm samt vand ved at begrænse deres brug af varmt vand.
  • Folk, der jævnligt laver mad ved hjælp af elektroniske ovne vil forbruge megen energi i processen. Baseret på oplysninger fra Energy Brug Lommeregner, el-ovne forbruge 2400 watt i timen i gennemsnit, forudsat at varmen er indstillet til en mellemsvær eller svær grad. Den temperatur, hvor husejere tilberede deres mad har en direkte effekt på den mængde energi, der forbruges.

Vaskemaskiner

Vaskemaskiner skal opfylde føderale effektivitetsstandarder. Ifølge USDE, i 2012, kun husejere brugt omkring tre procent af deres energi på begge vaskemaskiner og opvaskemaskiner tilsammen. For nylig blev de standarder ændret, og front-loading vaskemaskiner bruger 15 procent mindre energi end de gjorde tidligere, og top-loading vaskemaskiner bruger 33 procent mindre energi end de gjorde tidligere.

Standby

Husejere skal vide, at frakoble apparater ofte kan spare en meget stor mængde elektricitet på længere sigt. Den elektricitet, at uudnyttede apparater forbruge kaldes standby-strøm, og ifølge Lawrence Berkeley National Laboratory, kan det udgøre op til en tiendedel af den elektricitet, privatkunder i industrialiserede nationer forbruge. En nyttig omregningsfaktor fra Lawrence Berkeley National Laboratory viser, at et apparat, der er konsekvent dræning en watt af elektricitet vil forbruge ni kWh årligt, så apparater, der dræner fem watt vil forbruge 45 kWh om året.

Apparater variere med hensyn til mængden af ​​standby-strøm, de forbruger, når tilsluttet Eksempelvis ifølge skøn fra Lawrence Berkeley National Laboratory.:

  • Ubrugte mikrobølgeovne, der er tilbage tilsluttet kan forbruge fem watt af elektricitet.
  • DVD-afspillere kan forbruge mere end 10 watt, og videobåndoptagere forbruge omtrent det samme beløb.
  • Kaffemaskiner, der faktisk slukket, men stadig er tilsluttet, kan bruge omkring 2,5 watt.
  • Inkjet-printere, der er slået fra, men ikke forladt unplugged kan forbruge op til fire watt standby strøm.

Forbrugere, der forlader ubrugte elektronik tilsluttet kan ende lydløst forbruge en stor mængde strøm over tid. Alligevel Lawrence Berkeley National Laboratory, at standby-strøm er undertiden et krav for visse apparater, herunder apparater, der visuelt viser noget i en længere periode, eller indre ure, der har brug for en stabil energikilde. Husejere vil kun kunne gøre så meget, når det kommer til at spare på energien med den slags udstyr.

Kraftoverførsel Homes ved hjælp af solpaneler

Skift fra ikkefornybare energikilder til vedvarende energikilder kan reducere de miljømæssige konsekvenser af energiforbruget, og solenergi er et levedygtigt alternativ energi mulighed. Forskellige hjem vil have forskellige solenergi krav. Steder som Affordable Solar Engros Distribution vil give husejere at vurdere mængden af ​​sol infrastruktur de har brug baseret på deres nuværende udgifter elektricitet.

Ifølge Solar Tribune, har solpaneler blive en mere omkostningseffektiv og praktisk løsning for nylig. Dog vil ifølge Microgrid Solar, noget så simpelt som at have tilstrækkelig effektiv tag plads kan bestemme, i hvilket omfang husejere kan stole på solenergi, og de fleste husejere ikke kunne helt magten deres hjem ved hjælp af solenergi i øjeblikket. Fremskridt i sol-teknologi kan ændre situationen i fremtiden. Det faktum, at nogle husejere er i øjeblikket i stand til delvist afhængige af solenergi til magten deres hjem bør stadig betragtes fremskridt.

Ændringer i energiforbrugsmønstrene

Amerikanerne engang tilbragte størstedelen af ​​deres magt opvarmning og afkøling deres hjem. Ifølge VVM, så sent som i 1993, omkring 53 procent af elforbruget i amerikanske husholdninger gik til opvarmning og og knap fem procent gik til aircondition. I 2009 er mindre end 48 procent af de samlede udgifter elektricitet til amerikanske husholdninger gik til varme og aircondition kombineres. I 2009, VVM tyder dog, at amerikanske husstande brugte 34,6 procent af deres elektricitet på en kombination af belysning, husholdningsapparater og elektronik, sammenlignet med 24 procent i 1993.

Gør en forskel

Forbruget af fossile brændsler og elektricitet går hånd i hånd. Fossile brændstoffer forbruges for at producere hver eneste kWh el. Baseret på skøn fra VVM, tager hvad der svarer til 1.000 kubikfod naturgas, 1,09 pounds af kul eller 0,08 liter råolie til at producere én kWh el. Vedvarende energi og energieffektive apparater holde nogle lovende for bekymrede borgere, der ønsker at reducere deres indvirkning på miljøet og udgifter til elektricitet. Frivilligt købe energieffektive apparater og elektronik kan gøre en enorm forskel i de nuværende tendenser energiforbrug samt de samlede husstand udgifter på elektricitet.