Hvor meget solpaneler koste?

Hvor meget solpaneler koste?


Med prisen på energi skyrocketing rundt om i verden, er flere og flere mennesker begynder at stille spørgsmålet, hvor meget solpaneler koste?

Ikke længe siden, solpaneler var en spændende mulighed for folk, der boede i meget solrige områder var interesseret i at reducere deres carbon footprint. Indtil for nylig, men den ekstremt høje omkostninger ved at installere solpaneler slået mange mennesker fra at tanken om at give solenergi en prøve. Disse dage er det en anden historie. Ikke alene har solpaneler fået mere overkommelige, men de er også blevet meget mere effektiv. Mindre paneler generere eksponentielt mere energi end de meget store paneler produceret et par år siden. De har også fået bedre til at producere brugbare mængder energi på områder, hvor der er mindre solrige dage. Alt i alt har solpaneler virkelig ankom i mainstream-markedet som en levedygtig, praktisk form for vedvarende energi til brug i hjemmet. Denne artikel vil behandle spørgsmålet, hvor meget gør solpaneler koste ?, og giver samtidig nogle grundlæggende energi om solenergi.

Hvor meget Solar Panels Omkostninger husejere?

Mens solceller bliver mere overkommelige, beregne, hvor meget de rent faktisk koste kan være en vanskelig ligning. Der er mange faktorer, der skal indregnes i en sådan som prisen på solpaneler, og omkostningerne ved at installere dem i dit hjem, og udgifterne til vedligeholdelse af din solsystem. Indregnet mod disse tal er de penge, du vil spare på elregningen, og den værdi, solpaneler føje til dit hjem.

En ballpark skøn for udgifter til materialer er mellem fem og ti dollars per watt energi, dine solpaneler skaber. Du kan vurdere, hvor mange watt energi, du bruger hver måned ved at konsultere din energiregning. Ideelt set ville du gennemsnittet din månedlige watt i løbet af et år, idet boliger bruger typisk den mest energi i peak sommer og vinter måneder. Størrelsen af ​​dit hjem er ikke så vigtigt som, hvor meget energi du bruger, og hvor meget sollys dit hus får, når regne mængden af ​​watt du vil være nødvendigt fra dit solsystem.

Professionel installation

Under nogen professionelt installere dine solpaneler, ledninger, inverter box, et cetera, er den mest bekvemme, men også den dyreste vej at gå. En gennemsnitlig parcelhus kan forvente at betale så meget som $ 30,000 for denne komplet system. Mens dette synes at være en masse penge for de fleste mennesker, der er ting at overveje at foretage denne investering lettere at sluge.

Bliver nu tilbudt Enorm statslige og føderale incitamenter for folk, der vælger at gøre deres hjem mere energieffektive. Hjemmesiden DSIRE er finansieret af USA Department of Energy og har en komplet database over alle statslige, lokale, nytte og føderale incitamenter, der tilbydes i dit område. I nogle tilfælde er disse incitamenter dække så meget som firs procent af de samlede omkostninger til installation. På disse besparelser, vil du sandsynligvis få dækket din investering i mindre end ti år. Hvis du planlægger at bo i dit hjem længere end dette, vil du i sidste ende være at tjene penge på handlen.

Gør-det-selv

En af de vigtigste nyskabelser i solenergi har været det stigende antal virksomheder, der sælger gør-det-selv sol installation panel kits. Websites som Solar Kits sælge alt hvad du behøver at installere dit eget solsystem, fra panelerne til ledningsdiagrammer og monteringssæt. Kits er tilgængelige for hjemmet, RV, båd, kabine og endda kommercielle applikationer. Du kan installere disse systemer på enorme besparelser, nogle gange så meget som en fjerdedel af prisen på en professionel installation.

Selvfølgelig hvis du beslutter at gå denne vej, skal du være realistisk om dine evner som en installatør. Du har at gøre med elektricitet, og du vil være oppe på dit tag fastgørelse store stykker udstyr til dit hus. Hvis du ikke er komfortabel at udføre den slags arbejde, vil du være langt bedre tjent med en professionel installere dit system.

Nogle andre ressourcer til sol kits er Solar Direct, Silicon Solar og Solar Home.

Forskning og Gem

Mens den oprindelige investering stadig er betydelig for de fleste husejere, har kombinationen af ​​skatteincitamenter og gør-det-selv muligheder gjort solenergi langt mere muligt end det var for bare få år siden. Sørg for at du virkelig gøre dit hjemmearbejde, før du forpligte sig til et bestemt system eller installation planen. Tilføjelse solpaneler til dit hjem er en stor investering, men du skal sørge for du gør det rigtigt.