Hvor meget motion er nødvendig for at forbrænde Thanksgiving Dinner?

Afhængig af din viljestyrke under Thanksgiving fest, kan det tage uger at arbejde fra de ekstra kalorier. Den gennemsnitlige person spiser mere end dobbelt deres daglige kalorie behov på denne forslugen ferie, hvilket kan føre til øjeblikkelig vægtøgning. Den gode nyhed er, at gøre flere fornuftige beslutninger på Thanksgiving bordet kan hjælpe dig med at undgå den kalorie fælde - og du kan nemt arbejde fra en moderat middag på blot et par træningspas.

Og selv om du nyde dit måltid uden tilbageholdenhed, splurging en gang i et stykke tid er fint, så længe din normale kost og motion strategi balance ud lejlighedsvis overbærenhed.

Hvor meget motion er nødvendig for at forbrænde Thanksgiving Dinner?

De Numbers

Jeg håber du sidder ned til dette: Ifølge Control Council Calorie, en typisk Thanksgiving middag indeholder en forbløffende 4.500 kalorier. Det er et enkelt måltid, og omfatter forretter men tæller ikke, hvad du spiser til morgenmad eller i resten af ​​ferien. Overvejer mange mennesker kun brænde 2.000 kalorier på en enkelt dag, kan du se, hvordan Thanksgiving kan udvide talje.

I en 60-minutters session af moderat aerob motion som rask gang eller afslappet svømning, en 155-pund person brænder omkring 450 kalorier. På denne sats, ville det tage omkring 10 sessioner til at arbejde det måltid; Hvis du motionerer fem dage om ugen, vi taler to uger til at tabe den ekstra polstring.

Du vil klare sig bedre med kraftig cardio. En person af samme vægt forbrænder omkring 810 kalorier på 60 minutter kører eller svømning omgange af Butterfly. Du kan brænde den fulde måltid på blot 5-6 sessioner med disse aktiviteter.

Hvis løfte vægte er din foretrukne motion, forvente at vente lang tid, før du kan gøre op for de ekstra kalorier. En 155-pund person brænder kun 225 kalorier i timen pumpe jern; ved denne hastighed, du har brug for 20 sessioner til at brænde 4.500 kalorier.

For perspektiv, et pund fedt er omkring 3.500 kalorier, hvilket betyder, at du nemt kunne få mere end et pund på Thanksgiving Day.

Smartere Eating

Bare fordi den gennemsnitlige person foderstoffer selv fjollet med opfedning fødevarer på Thanksgiving betyder ikke, at du har brug for. Hvis du er madlavning, skære kalorier ved at reducere smør og olie i opskrifter, og vælg sundere desserter såsom bagte æbler i stedet for tærter og småkager. Hvis dine smagsløg nægter at nøjes med slankere billetpris, spise dine livretter, men har små portioner i stedet for fuld størrelse dem.

Kalorie kontrol Rådet noterer, at mange af de kalorier - omkring 1.500 af dem - der forbruges i løbet Thanksgiving middage spist før den vigtigste måltid. Munching på chips og nødder bidrager til den samlede kalorieindhold, som gør drikke sodavand og alkoholholdige drikkevarer.

For at undgå at blæse din kost før middag selv starter, skal du vælge rå veggies eller et par pretzels til snack på. Drik kalorie-fri mousserende vand, eller vælg lavt cal alkoholholdige drikkevarer som mousserende vin eller vodka og club soda i stedet for sukkerholdige cocktails og tunge øl.