Hvor meget koster en vandseng afvejes?

Hvor meget koster en vandseng afvejes?


Da vandsenge først blev populær tilbage i 1970'erne, har folk spurgt, "Hvor meget koster en vandseng vejer?" Dette er ikke kun et spørgsmål født af nysgerrighed. Det er ofte stillet af dem, der bor eller bruge tid under et rum, hvor en vandseng er placeret. Alle ved en vandseng er tungere end et konventionelt, så der er frygt for, at vægten af ​​sengen kunne kollapse loftet over dem.

Præcis Hvor meget koster en vandseng afvejes?

For at besvare spørgsmålet: "Hvor meget koster en vandseng vejer?" du er nødt til at vide, hvordan man beregner den samlede vægt af rammen og vandfyldte madras. Et træ indrammet vandseng, som er den typiske form for ramme til en traditionelt konstrueret vandseng, vejer ca. 300 pounds per fod bredde når den er fyldt med vand. Det betyder en king-size vandseng vejer omkring 1800 pounds, queen-size omkring 1500 pounds og en dobbelt størrelse ca 1350 pounds. Mere moderne bygget bløde side vandsenge vejer omkring halvt så meget for hver størrelse, da de støttes af en række rør, der vejer cirka 40 pounds hver.

Bekymring for Vandseng Vægt

Selv om der kan have været gyldige bekymringer vedrørende loft kollapser i nogle tilfælde de fleste hjem og bygninger bygget til kode, der ikke har lidt under store strukturelle skader har gulve og lofter, der sikkert kan støtte vandsenge. Det er fordi vægten af ​​sengen er jævnt fordelt over et temmelig stort område. Den internationale Bygningsreglementet (IBC) begrænser vægten for privatkunder belastninger ved 40 pounds per kvadratfod, herunder beboere, så vægten af ​​en vandseng er i orden for nybyggeri, men kan overgå vægtbærende kapacitet af etagerne i ældre huse, hvor remodeling måske allerede over-beskattet den eksisterende struktur.

Det er vigtigt at bemærke, at mange lejlighed og ejerlejlighed lejemål begrænse anvendelsen af ​​enhver vandfyldte møbler baseret på en bekymring for mulige vandskader på grund af utilsigtet lækage, foruden den strukturelle stress af vægten. Check med bygningens manager eller ejer, før der fastlægges en vandseng i en lejemålet. Hvis du køber et hjem, har en certificeret bygning inspektøren kontrollere strukturen for at være sikker på det er udstyret til at håndtere vægten af ​​en vandseng.

Flytning vandseng

Flytning af en vandseng er meget mere udfordrende end at flytte en almindelig seng. Vandet skal kanaliseres ud af madrassen og dirigeres til en ekstern kilde af en haveslange. Hvis sengen har en ramme, skal den skilles ad før flytning og derefter sat sammen igen på den nye destination. Madrassen genpåfyldning proces tager et par timer. Boblerne skal burped ud og derefter vandet i madrassen skal opvarmes for timer eller dage, afhængig af temperaturen af ​​vand, der anvendes til at fylde den.

Vandseng Fordele

Mange insomniacs har fundet den blide bevægelse af vandsengen luller dem til at sove, og afslapper spændte muskler. Mennesker, der er meget allergisk over for husstøvmider findes i traditionelle madrasser ofte finde lindring ved at sove på en vinyl madras, der nemt kan tørres af, når arkene ændres. Gravide kvinder og lider af kroniske rygsmerter ofte finde den giver overfladen af ​​en vandseng er det bedste middel mod deres ømme led.