Hvor meget koster det at neutralisere en hund?

Hvor meget koster det at neutralisere en hund?


Hvor meget koster det at neutralisere en hund? Dette spørgsmål er sandsynligvis på dit sind, hvis du er i markedet for en ny hund. Sterilisering eller kastrering dit kæledyr er en integreret del af at være en ansvarlig kæledyr ejer. Desuden du ofte ikke behøver at bruge mange penge til at gøre det, da mange krisecentre enten tilbyde særlige programmer for folk, der ikke har råd til at gå til dyrlæge eller gøre kastrering en rutinemæssig del af deres vedtagelse program.

Hvorfor Spay eller Kastrat din hund?

Der er en række grunde til at sterilisere eller kastrere din hund. Først og fremmest har du ikke lyst til at bidrage til hunden befolkning. Der er allerede alt for mange hunde derude for folk at tage sig af. Desuden, hvis du avle din hund som en amatør, er du sandsynligvis ikke screening for at sikre, at de deraf hvalpene ikke lider genetiske defekter. Dette er den vigtigste årsag til, at hunden avl er et job bedst at overlade til de professionelle. Hvis du har en kvindelig hund, spaying hende vil hjælpe dig med at undgå de mange faldgruber og problemer forbundet med varme og avl cyklus. Afhængigt af den race, som du ejer, kan en hund graviditet være yderst problematisk. Engelsk Bulldogs og Boston Terriers i særdeleshed har en masse problemer med naturlig fødsel. Endelig er der en tilstand blandt hunhunde kendt som pyometra. Dette er en infektion i livmoderen, der kan være dødelig. Have din hund steriliseret eller kastreret har en række fordele.

Hvor meget koster det at neutralisere en hund?

Kastrering en mandlig hund er lidt billigere end spaying din kvindelige hund. Private klinikker og hospitaler generelt opkræve gebyrer i 200,00 dollar til 300,00 dollar rækkevidde, afhængigt af vægten af ​​hunden. Det er fordi en større hund vil kræve mere bedøvelsesmiddel til at gennemgå proceduren. Men hvis du ikke har helt så mange penge, så fortvivl ikke. Du kan tage din hund til den lokale Humane Society. De kærlige fagfolk ned der kan hjælpe dig med at ændre dit dyr følgesvend for mellem $ 45 og $ 145, afhængigt af vægten af ​​hunden. Disse priser er gældende fra januar 2011.

Fede dyr også koste flere penge til at ændre. Ekstra gebyrer for alle kæledyr vil omfatte pre-kirurgi blodprøver og screening for at kontrollere for eventuelle sundhedsmæssige problemer, samt smertestillende medicin til at hjælpe dit kæledyr i den umiddelbare restitutionsperioden. Nogle velgørende organisationer tilbyder kæledyr ændring for så lidt som $ 30,00. Dog kan dit kæledyr ikke får den opmærksomhed eller nyttiggørelse tid, han har brug for.

Ændring dit kæledyr

Nu har du et svar på spørgsmålet "Hvor meget koster det at neutralisere en hund?" Alligevel kan du være bekymret om at have dit kæledyr kastreret. Enhver, som elsker et dyr ville være forståeligt nervøs indsende ham til kirurgi. Men det er i den bedste interesse for din hund at se, at han er kastreret før snarere end senere. Husk, at dette er en rutinemæssig procedure; en, dyrlæger udfører bogstaveligt talt snesevis af gange hver måned, og det er forholdsvis enkel. Før du ved af det, vil din hund kammerat være tilbage til sin normale, modig selv - uden at bekymre sig om uønskede hvalpe eller potentielle helbredsproblemer.