Hvor meget kan du oplade til Office Rengøring

Hvor meget kan du oplade til Office Rengøring
Mange faktorer har indflydelse på kontor rengøring afgifter.

Gad vide hvor meget at opkræve betaling for kontor rengøring kan betyde, at du er klar til at åbne din egen rengøring forretning eller shopping for tjenester udført af en. Uanset hvad, forstå, hvor meget afgifterne tendens til at være, og hvorfor, vil hjælpe dig med at vurdere de omkostninger, der er forbundet med en rengøringsservice.

Justering Hvor meget kan du oplade til Office Cleaning

Konkurrerende virksomheder vil give dig med deres satser, hvis du beder dem. Men husk som med alle rengøring, kontor rengøringsmidler opkræver ikke kun af pligt, men også af den firkantede optagelser, der skal rengøres. Når du taler til en kundeservicemedarbejder på rengøringsfirma, skal du sørge for at give dem de særlige om, hvad og hvor meget du skal rengøres. Også bede om en specificeret liste samt eventuelle tilbud og tilbud, de tilbyder.

Når forhandle en rengøring kontrakt være sikker på at den indeholder:

 • Frekvens - hvor ofte de vil rense
 • Tidsramme - når anlægget vil blive renset
 • Forventede opgaver - dvs. tømning papirkurven samt støvsugning, etc
 • Rengøringsmidler - hvis du har specifikke krav til de typer af rengøringsmidler
 • Supplies - detalje, der skal levere og genpåfyldning af papir forsyninger (toiletpapir, servietter, osv)
 • Standarder - forventninger til tjenesten, dvs. det er bedst at være så detaljeret som muligt, så der er ikke plads til fejl
 • Bonded - Kontroller, at portnerne / maids er bundet til at beskytte dig mod risiko for tab

Typiske omkostninger

Mens omkostningerne vil variere baseret på alle de faktorer, der er anført ovenfor, er følgende typiske omkostninger i gennemsnit fra flere janitorial og kontor rengøring:

 • $ 25- $ 40 per besøg på et lille kontor (mindre end 1200-2000 kvadratmeter) for at tømme papirkurven, let støvsugning og støvning hvert besøg
  • Prisstigninger på mellem $ 40 og $ 65 pr besøg, hvis anlægget er vært en eller to små badeværelser til at omfatte udsætning papirprodukter, tørre gulv, tørre ned overflader og rengøring toilet
 • Større kontorer (2100 kvadratmeter og større) vil pådrage afgifter per kvadratfod. Den laveste afgift begyndte på $ 0,50 per kvadratfod for arbejdskraftintensive tjenesteydelser såsom skrubbe eller voksning gulve, rengøring køkkener, støvsugning, etc. Prisen per kvadratfod falder som størrelsen af ​​kontoret stiger. Men husk disse afgifter kører per besøg, så hvis rengøring besætningen kommer i natten, er omkostninger afholdt hver nat.

Klokkeslæt kan også påvirke udgifterne til rengøring. De fleste kontorer ansætte en rengøring til at komme ind efter normal kontortid at rengøre. Efter timer betyder ingen kunder eller kunder og færre medarbejdere til at hindre eller blive forstyrret af rengøring besætningen. Hvis et kontor ønsker at have en rengøring i dagtimerne personale på told og derefter omkostningerne vil stige for tjenesten. Vær sikker på at lade rengøring, hvis du forventer denne mulighed.

Leje en service

Før du tilmelder eventuelle kontrakter, og efter du har modtaget et første skøn, en repræsentant for rengøring virksomhed, du er interesseret i bliver nødt til at turnere dine faciliteter. Sørg for, at den, der er ved at forhandle kontrakten på hånden til Touren for at besvare eventuelle spørgsmål repræsentanten måtte have, og for at spørge din egen.

Turen vil tillader repræsentanten at bekræfte størrelse, antal opgaver og mere for at give ham eller hende, en bedre idé om kundens forventninger og faciliteter. Repræsentanten vil gå over deres katalog af tjenester og gøre anbefalinger baseret på tour.

Det repræsentative besøg er normalt en fantastisk måde at vælge mellem to eller flere rengøring, hvis du er på hegnet om en beslutning.Hvor meget at opkræve for kontor rengøring afhænger af mange faktorer.