Hvor mange seksualpartnere har vi brug?

Hvor mange kærester har du haft? En slags spørgsmål, som aldrig bliver kedeligt, ikke? Man praler om det, overdriver antallet af kærester, den anden er glad for at være gift, og der er nogle mennesker, der aldrig tale om det. Alt denne forvirring gør os spørge os selv igen og igen, hvor mange sex partnere har vi brug for at have i vores liv for at være lykkelig?

Hvor mange seksualpartnere har vi brug?

Dette spørgsmål trak en masse interesse fra forskere. I 2005 Durex gennemført en meningsmåling, der viste en gennemsnitlig mand havde 12 partnere i løbet af livet, mens en typisk kvinde havde 7. Det viste også kreative personer havde 3-4 gange så mange partnere som mennesker, der er beskæftiget med manuelt arbejde havde.

En anden undersøgelse foretaget af britiske sociologer hedder en person i gennemsnit har sex med ti forskellige partnere over levetid. Apropos nationer, kinesisk er i spidsen med et gennemsnit på 19 seksuelle partnere, mens listen rundet op ved Vietnamesisk som ikke har mere end tre partnere i løbet af deres liv.

Kvinder dybest set don € ™ t gerne tale om, hvor mange partnere, de havde, men de klart huske dem alle.

Mænd er forskellige. På spørgsmålet om seksuelle partnere, de giver et groft tal, tendens til runde det op.

Cambridge økonomer, David Blanchflower og Andrew Oswald, brugt brainy beregninger at fastslå, at den optimale antal seksuelle partnere bør være en årligt. De skønnede også en monetær svarende til lykke ved at have regelmæssig sex, som er $ 50.000. Så de rige faktisk canâ € ™ t købe mere sex, eller flere seksuelle partnere.