Hvor mange penge koster det at starte en virksomhed?

Hvor mange penge koster det at starte en virksomhed?

Hvis du spekulerer hvor mange penge koster det at starte en virksomhed, er det vigtigt at forstå, at der er virkelig ingen ufravigelig regel. Der er ingen budgetbeløb, der kan rumme alle mulige former for iværksætteraktivitet, der er heller ingen ufravigelig regel om den kapital, du skal have på hånden til at starte en virksomhed. Den bedste måde at finde ud af, hvor mange penge koster det at starte en virksomhed er at stemme overens op det samlede beløb og anslå, hvor mange penge du skal bruge i banken for at dække din løn indtil din virksomhed slår en fortjeneste.

Hvor mange penge koster det at starte en virksomhed?

Berømte iværksættere ikke nå deres succes natten over. Det tager ofte mange år, før en virksomhed slår en fortjeneste. Vil du har nok kapital til at se din virksomhed gennem de magre år? Overvej følgende etableringsomkostninger og planlægger i overensstemmelse hermed.

Omkostningskategorier

En virksomhed har brug for et tag over hovedet, teknologi, mennesker, professionel service og alt efter arten af ​​virksomheden, at merchandise sælge. Disse kategorier kan løst fordelt således:

  • Jeg NFRASTRUKTUR: Har du brug for at leje kontorlokaler eller butiksareal? Hvor meget vil det koste?
  • Teknologi: Hvad computerudstyr, hjemmesider, telefoner, faxmaskiner og anden teknologi har du brug for at komme i gang?
  • Mennesker: Har du brug for at ansætte arbejdstagere? Hvilken løn vil du betale dem? Glem ikke om skatter og fordele, hvis du planlægger at tilbyde personalegoder.
  • Varer: Hvis du begynder en butik af enhver art, en restaurant eller mad og drikke virksomhed, vil du nødt til at købe materialer til at sælge. Hvor meget vil du bruge?
  • Kontorartikler: Papir, penne, blækpatroner, og mere ... kontorartikler hurtigt tilføje op.
  • Liberale tjenesteydelser: Du skal i det mindste en advokat til at hjælpe dig med at strukturere din virksomhed, en revisor til at hjælpe dig med skatter og bogføring og eventuelt forsikring.

Som du kan se, omkostningerne ved at starte en virksomhed mount hurtigt. Nogle virksomheder billigere at starte end andre. En høring service, for eksempel, koster det mindste at etablere. Du kan bruge et hjemmekontor og en enkel computer og telefon for at komme i gang; arbejdsmarkedet er al din egen tid, og du kan betale dig selv, hvad løn du tror, ​​du kan gøre rentabelt. Du behøver ikke at bruge en masse penge på merchandise til at sælge eller har du brug dyrt eller fancy kontorlokaler.

Omvendt detailforretninger er ofte den dyreste at starte. De fleste detailforretninger leje butiksareal i ønskelige steder som striben indkøbscentre, indkøbscentre eller andre butiksfacader. Du bliver nødt til at investere kraftigt i din merchandise. De fleste mursten og mørtel butikker ansætte deltidsbeskæftigede, så du også bliver nødt til at tage højde for løn. Og forsikring er et must, når du velkommen mund trafik ind i din butik, både for at beskytte mod tab såsom brand og oversvømmelse samt at beskytte dine aktiver i tilfælde nogen ture, fald og beslutter at sagsøge dig.

Altid flere kontanter end du tror du har brug for

Spørg enhver virksomhedsejer, hvor mange penge du har brug for at starte en virksomhed, og de vil sige, "Mere end du tror, ​​du har brug for." Uanset tal du kommer op med, når du tally alle potentielle omkostninger, fordoble den. Alle former for uforudsete omkostninger opstår for nystartede virksomheder. Det er vigtigt at have en betydelig likviditetsreserve til dækning af enhver og alle uforudsete udgifter.

Alle vordende iværksættere bør have flere måneder, hvis ikke år, af lønnen i banken til at leve af, mens deres virksomheder at komme i gang. Du ved ikke, hvor din virksomhed vil slå en fortjeneste; Det kan tage en måned, et år eller flere år. Sørg for at du har penge nok afsat til at betale dit realkreditlån, leveomkostninger, sygesikring regninger og andre personlige udgifter. På denne måde kan du fokusere på dit spæde selskab og ikke bekymre dig om, hvordan du vil betale din husleje denne måned eller betale for dit barns medicinske regninger.

Kan du starte med noget?

Kan du starte en virksomhed uden nogen kontant udlæg? Det er muligt at starte en internet forretning og sælge merchandise som partner med meget lidt kontanter nødvendig, men du bliver nødt til at bruge nogle penge til at erhverve en computer og oprette en hjemmeside. Nogle Internet-iværksættere begyndte deres virksomheder ved at købe et domænenavn, oprette en hjemmeside eller blog, og sælge bøger og andre produkter gennem affiliate programmer som Amazon.com og andre partnere. Det er muligt at tjene penge på denne måde, men ikke let. Den oprindelige kontante udlæg for en sådan virksomhed er lav. Du skal bruge en computer, en hurtig internetforbindelse, og nogle penge til at betale for domænenavne, website hosting, og andre etableringsomkostninger.

Hvis du drømmer om at blive din egen chef, eller at blive den næste store iværksættervirksomhed succeshistorie, holder fast i dine drømme. Giv det dit bedste indsats. Gem hver krone, du kan, mens du arbejder fuld tid, så du har en god likviditetsreserve på hånden for dine personlige udgifter, mens kur investor kapital. Der er altid plads til gode idéer i erhvervslivet, og du kan faktisk være den næste Bill Gates, Mary Kay Ash, eller en anden iværksætter.