Hvor mange kalorier Skulle kylling er?

Mens kylling har fået ry som en sund, lavt kalorieindhold proteinkilde, kan antallet af kalorier i kylling variere med store mængder-afhængig, hvordan det er bagt, grillet, stegt, kogt eller stuvet. Når du kommer ud af din kalorietæller og sammenligne gram til ounces for en daglig plade af kylling, kan du blive overrasket over forskellen i antallet af kalorier mellem stegt kylling og broiled kylling.

Fried Chicken Vs. Broiled Chicken Vs. Bagt kylling

En kop stegt kyllingebryst kød med huden packs en kæmpestor 350 kalorier, herunder 160 kalorier fra fedt. En ounce af kylling hud alene har 90 kalorier, heraf 73 fra fedt. I mellemtiden, en kop kogt, kød uden skind kyllingebryst indeholder kun 220 kalorier i alt, med kun 43 af disse kalorier er fra fedt. Og en kop brændt, uden skind kyllingebryst kommer i meget tæt med kun 221 kalorier og 43 kalorier fra fedt. Bagt kylling uden skind falder midt i mellem stegt og ristet kylling-med 307 kalorier pr kop, herunder 95 fedt kalorier.

Hvis du, ligesom mange Dieters, har tænkt dit stegt kylling med huden på det var en lav-kalorie måltid, er du sikkert skuffet og føler vildledt. Ingen bekymringer - bare Broil eller stege skind kyllingebryster i stedet for stegning kyllingebryster med hud, og du vil bevæge sig i en sund retning.

Kylling lår Vs. Trommestikker Vs. Kyllingebryst

Der er mere at forberede og spise kylling at tabe sig eller til at opretholde en sund kropsvægt, end hvordan du koge det. Selv forskellige dele af kyllingen giver forskellige mængder af kalorier. En ristet kylling underlår indeholder flere kalorier og fedt pr kop end en ristet kyllingebryst. Og kylling lår pakke overraskende mere fedt.

En kop uden skind, stegt kylling underlår indeholder 230 kalorier, med 68 af disse kalorier er fra fedt. En kop uden skind, stegt kylling lår har 280 kalorier og 131 fedt kalorier. Whoa! Det er en stor forskel i kalorie og fedtindtag mellem kylling lår, underlår og kyllingebryster. For vægttab og sund vægtkontrol, give slip på kylling lår, og vælge de underlår eller kyllingebryster!

Hvad Om Chicken Nuggets?

Fedtfattig kylling nuggets er ikke så høj i kalorier eller fedt som man kunne forvente. En kop kylling nuggets indeholder 271 kalorier, herunder 79 kalorier fra fedt. Mens de ikke er så lav i kalorier eller fedt som ristet, uden skind kyllingebryster eller underlår, fedtfattig kylling nuggets er stadig meget sundere at spise end stegt kyllingebryst med huden.

Bare fordi det er fjerkræ, betyder ikke, kylling er godt for dig. Vælg din kylling omhyggeligt, og stege eller stege det til perfektion. Springe altid huden, og husk, at kylling lår bogstaveligt vil gå direkte til dine lår.