Hvor mange kalorier Er en kvinde brug for?

Hvor mange kalorier Er en kvinde brug for?


De kalorier, der er nødvendige for kvinder er mindre end dem, der kræves for mænd. Det betyder, hvis begge spiser den samme mad portioner så kvinden kan tage på i vægt, mens manden holder sin trim talje.

Kalorier nødvendige for kvinder afvige

Generelt har mænd slankere muskelmasse end kvinder, og som følge heraf vil brænde flere kalorier. En kvinde ikke brænde kalorier så effektivt som en mand og har brug for færre kalorier. Den kaloriefattige krav for kvinder kan også variere fra den ene kvinde til den anden. Kaloriefattige behov afhænger af en række faktorer, der er unikke for din fysiske makeup.

Kaloriefattige Behov faktorer:

 • Alder
 • Køn
 • Gener
 • Højde
 • Mængde motion (aktivitetsniveau)
 • Forholdet mellem fedt til muskel
 • Vægt forholdet mellem fedt til muskel

Sammen med denne standard liste, vil du også nødt til at tage hensyn til andre variabler såsom at være gravid, ammer, eller kæmper en sygdom. Alle disse faktorer kan øge din kalorie behov.

Hvordan din krop forbrænder kalorier

Du ønsker ikke processen med at bestemme, hvor mange kalorier du skal spise for at blive et uløseligt puslespil, der gør du smider dine hænder op i overgivelse. Den nemmeste måde at vurdere dine individuelle kaloriebehov behov er at fokusere på din basal stofskifte og fysisk træning.

Basal Metabolic Rate

Dit basale stofskifte (BMR) styrer mængden af ​​kalorier din krop forbrænder for at holde kørende. Selv når din krop er i hvile, er du brænder kalorier til at holde alle dine automatiske kropsfunktioner drift. Dine lunger indånder, dine øjne blinker, dit hjerte pumper, og din lever og nyrer fortsat filtrere blodet. Det bare stryger hen over overfladen af ​​de automatiske kroppens systemer, der ikke kræver din bevidste tanke for at fungere. Når det kommer til antallet af kalorier kvinder har brug for, mere end halvdelen af ​​de nødvendige kalorier bruges til brændstof automatiske funktioner.

Fysisk træning

Den anden faktor at tage i betragtning ved fastsættelsen af ​​kaloriefattige behov er dit niveau af fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet forbrænder kalorier, og jo mere du træner eller flytte rundt på flere kalorier du har brug for.

Bestem din kalorie behov

Learning din basal stofskifte (BMR) og factoring i din fysiske aktivitet vil hjælpe dig med at afgøre, hvor mange kalorier du har brug for at bevare din nuværende vægt. Hvis du planlægger at tabe sig, så bliver du nødt til at brænde flere kalorier, end du indtager. Dette er kernen i enhver vellykket vægttab.

En formel almindeligt anvendt til at bestemme kaloriefattige behov for kvinder er Harris Benedict Formula. Denne matematiske formel bestemmer kalorier nødvendige baseret på højde, vægt, køn og alder. Beregningen tager også hensyn til dit niveau af motion og justerer kalorie krav indtagelse tilsvarende.

Harris Benedict Formula
For at finde ud af, hvor mange kalorier du har brug for på en dag formere BMR af den mest passende aktivitet faktor:
 1. Stillesiddende - lidt at ingen motion: BMR x 1,2
 2. Let aktivitet - 3 dage om ugen: BMR x 1.375
 3. Moderat aktivitet - 3-5 dage om ugen: BMR x 1,55
 4. Hård motion - 6-7 dage om ugen: BMR x 1,725
 5. Meget hård motion - dem, der udøver hårdt, har en fysisk job eller er i uddannelse: BMR x 1,9

Det er altid en fordel at forstå, hvordan man beregner de kalorier du har brug for. Hvis du ønsker at gå uden om matematik, kan du prøve nogle af de praktiske online regnemaskiner, der bruger Harris Benedict ligningen. Disse online regnemaskiner gør fastsættelsen af ​​din kalorie behov nemt.

Spise for mange kalorier

Ifølge det amerikanske landbrugsministerium (USDA) Økonomisk Research Service, kvinder og mænd spiser for mange kalorier. Det er let at spise for meget, når du er tjent gigantiske portioner mad. Mange reklamer og tv-reklamer opfordre dig med slogans, der hævder du har brug for og fortjener en pause. Alle disse budskaber omsættes til at spise mere, end du har brug for. At kende kalorier er nødvendige for kvinder er et værktøj, du kan bruge til at hjælpe med at bryde denne usunde tendens.