Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån?

Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån?
Undersøg flere typer af boliglån før refinansiering.

Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån? Der er ingen grænse for antallet af gange for at refinansiere. I nogle situationer, mennesker refinansiere deres pant flere gange i løbet af pant sigt, men det er vigtigt at bemærke, at det ikke altid er en god ide at holde gør dette.

Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån omkostningseffektivt

De fleste realkreditlån har ikke begrænsninger på, hvor ofte du refinansiering dem. Du behøver at finde en långiver villig til at refinansiere lånet og skal opfylde alle kvalifikationer långiver stiller før lånet vil blive refinansieret. Selv med långiver godkendelse, der er mere at overveje.

Forudbetaling sanktioner

Når du refinansiere et realkreditlån, er det nødvendigt at overveje de omkostninger, der er forbundet med processen. Et af de væsentligste omkostninger forbundet med refinansiering er forudbetaling sanktion. Denne straf er sat i låneaftalen. Det hedder, at hvis lånet er betalt ud før en bestemt dato eller tidsramme, en anselig gebyr skal betales af ejendommens ejer.

Forudbetaling sanktioner er normalt en procentdel af lånebeløbet. Denne klausul er en tilføjelse til et realkreditlån til at beskytte långiver avance. Forudbetaling sanktioner har et design at afskrække dig fra at refinansiering ofte eller afdrag på dit lån for hurtigt. Hvis du betale lånet hurtigt, i en af ​​disse metoder, långiver gør ikke den fortjeneste, den regnede med.

Ikke alle realkreditlån har forudbetaling sanktioner.

Lukning Cost Expense

En anden omkostning forbundet med refinansiering er det afsluttende omkostninger. Afsluttende omkostninger er alle de ekstra tilføjet på til lånet processen. Disse gebyrer omfatter lån stiftelsesprovisioner, vurdering gebyrer, titel søgninger, optagelse gebyrer og andre omkostninger. Disse omkostninger kan kombineres i selve lånet eller udbetales af lommen for køberen.

Afsluttende omkostninger er normalt en del af refinansiering. Disse gebyrer kan udgøre så meget som fem procent af det beløb, der finansieres. Hvis et lån løbende refinansiering, boligejer skal betale det afsluttende omkostninger gentagne gange. Dette i sidste ende bliver ganske dyrt for boligejer. Den kan ophæve eventuelle positive fordele ved refinansiering af lånet. Dette gælder især, når det afsluttende omkostninger gå ind i lånet. I dette tilfælde boligejer derefter betaler renter på de afsluttende omkostninger over lånets løbetid.

Beslutter at refinansiere

Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån? Mens du kan være fri til at refinansiere ofte, er det vigtigt at vide, hvornår du skal refinansiere. Overvej break selv pege på refinansiering for nogen tilfælde, hvor du overvejer at få et nyt lån.

Hvor mange gange kan du refinansiere et realkreditlån?

  • Hvis renten falder til et lavere end hvad du er i øjeblikket betaling, afgøre, om de er lave nok til at give dig mulighed for at bryde selv efter refinansiering.
  • Bestem hvad det afsluttende omkostninger på refinansiering vil være før at indvilge i at refinansiere tilbud fra din långiver. De afsluttende omkostninger betalt bør være en vigtig overvejelse, uanset hvor ofte du planlægger at refinansiere dit boliglån.
  • Bestemme, hvor længe du planlægger at bo i dit hjem. For eksempel antage, at du kan skære $ 100 fra din månedlige pant betaling ved refinansiering til en lavere rente. Du har talt med en långiver, der siger din afsluttende omkostninger vil være $ 4000. Det betyder, at bryde selv (bare imod det afsluttende omkostninger), du bliver nødt til at forblive i dit hjem mindst 40 måneder. Dem, der planlægger at bo mindre end dette kan ikke være at spare penge ved refinansiering deres lån.
  • Undersøg, om din nuværende realkreditlån har en forudbetaling sanktion. Dette er i tillæg til de afsluttende omkostninger, hvis den findes, når det bestemmes, hvor længe du skal blive i dit hjem for at bryde selv på refinansiering.

Bemærk også, at for at refinansiere, har du brug for at have en långiver, der vil godkende dig for et nyt lån. Det kan være svært, hvis du har dårlig kredit, manglende beskæftigelse eller utilstrækkelig indkomst til at foretage betalinger på et nyt lån.