Hvor lang til Grill Filet Mignon

Hvor lang til Grill Filet Mignon

Spekulerer hvordan lang tid at grille filet mignon? Grillning den perfekte filet mignon er let for ethvert hjem kok ved at følge nogle få enkle trin.

Om Filet Mignon

Klip fra mørbrad af kvæget, filet mignon er en af ​​de mest bud udskæringer af oksekød til rådighed. Typisk filet mignon bøffer er omkring fire til seks ounce i størrelse og en til 1-1 / 2 inches i tykkelse. For en reel behandling, kan du prøve en filet fra mørbrad af amerikanske Kobe oksekød eller japansk Kobe oksekød fra Wagyu kvæg.

Hvor lang til Grill Filet Mignon?

Hvor lang tid at grille filet mignon? Det tager ikke lang tid. Som en kendsgerning, præparatet op til grilning og hvile efter grille normalt tager længere tid end den faktiske grille kødet. Typisk en filet mignon kogte medium sjældne tager omkring seks minutter pr side ved høj varme.

Forberedelse til Grill

De fleste mennesker nyder virkelig smagen af ​​kød fra en høj kvalitet mørbrad. På grund af dette, er den eneste krydderier nødvendig for en filet mignon er salt og peber. Tag dine fileter ud af køleskabet og tilføje frisk krakket peber (gem saltet for endt tilberedning, fordi salt kan skærpe kød). Hvis du vil have flere krydderier, kan du tilføje en bøf rub. Lad kødet hvile ved stuetemperatur i omkring 45 minutter.

Grilling

I mellemtiden, varme dit grill til høj varme. Når grillen er kommet op på temperaturen, placere fileter på den varmeste del af grillen og lad det svitse i fem til seks minutter uden at røre eller dreje kødet. Du må ikke punktere kød, som giver saft til at løbe ud. Brug i stedet en stor grill spatel eller tang til at vende kødet og grill i yderligere seks minutter på den anden side.

Test for doneness

Da du ønsker kødet at bevare sine safter, er det bedst at måle temperaturen af ​​kødet ved hjælp af noget andet end et kød termometer. En sådan fremgangsmåde er at anvende en ikke-kontakt infrarødt termometer. En anden metode kaldes "touch-metoden", og er beskrevet af grill mester, Steven Raichelen. Touch metode indebærer test af fasthed af kødet ved at stikke den og sammenligne det med den kødfulde del af din hånd lige under tommelfingeren.

  • For sjælden (130-140 grader), lad din hånd hænge ved din side og stikke området under tommelfingeren. Det bør have en masse Give. Dette er, hvordan sjældne kød vil føle. Det tager cirka fem minutter pr side for sjældne kød.
  • Til medium sjældne (140-150 grader), udvide din hånd og sprede fingrene. Poke samme stedet. Dette er, hvordan mellemlang sjældne kød vil føle. Det tager cirka seks minutter pr side for medium sjældne.
  • Til mellemstore (150 til 160 grader), gøre en knytnæve og stikke det samme sted. Den fasthed er, hvordan sjældne vil føle. Det tager omkring syv minutter per side for medium.

Det anbefales ikke, at du tilberede din filet mignon over medium sjældne, som ømhed og juciness ofres.

Resting Meat

Når filet har nået sin ønskede doneness, fjernes fra varmen, telt med folie og lad det hvile i 30 minutter for at tillade safter til at absorbere tilbage ind i kødet. Når kødet har hvilet, anvende Celtic sea salt smag, eller tillade diners at salt deres egen kød.

Fra start til slut, grille en filet mignon tager omkring en time og en halv, med næsten tolv af disse minutter faktisk madlavning kødet på grillen.