Hvor lang tid går Ægteskab Romance Last?

Romantiske følelser begynder at udvikle en rift efter lidt mere end et års ægteskab - så sige resultaterne af en gift par undersøgelse bestilt af BetterBathrooms.

Hvor lang tid går Ægteskab Romance Last?

En meningsmåling af 2.000 par viste, at bryllupsrejse periode af den gennemsnitlige ægteskab varer længere end 14 måneder som en regel. Efter udløbet af spændvidden mand og kone begynder at undlade at fortælle hinanden, at de elsker hinanden. Kvinder får mere skødesløse om at blive velplejet i hjemmet og gå til at bære housecoats på en måde, der gør dem til at se mere fadt. mænd ikke holde deres udseende enten glemmer at barbere eller forlader toilet døren åben efter kommer.

Vendepunktet tendens til at modregne langt flere skænderier, over familiens planer, måder at bruge penge, at få tingene gjort - og over sjuskede hjem vaner så godt.

En talsmand for BetterBathrooms greb på chancen for at minde ægtepar, at kammeratskab fase, lykkes bryllupsrejse periode byder på endnu bedre muligheder for tilfredsstillende relationer. Den voksende komfort og intimitet at være sammen burde kompensere fuldt ud for den forgyldte, som har smittet - hvis begge ægtefæller gøre en indsats for at holde den tidlige romantik i live.