Hvor længe skal du bo på Atkins Diet?

Hvor længe skal du bo på Atkins Diet?


For dem, der er bekymrede over modstridende rapporter om bivirkninger af et højt proteinindhold kost plan, der følger Atkins Diet ofte spørge: "Hvor længe skal du bo på Atkins Diet?"

Er Akins en sund kost plan?

Mange mennesker tænker på Atkins Diet som en fyldt med masser af rødt kød, stegt i smør med en side af bacon. Nå, måske ikke helt så drastisk. Men når forbrugende mængden af ​​protein, der findes på Atkins planen (30-35 procent af den samlede kJ kommer fra protein), har der ikke været en eneste undersøgelse eller forskningsoversigt, der viser det forårsager nyreproblemer eller nogen antydning af leverproblemer ofte siges at være forbundet med et højt proteinindhold kost.

De grundlæggende principper og idéen om Atkins kost er permanent vægtkontrol. I modsætning til de fleste andre kostvaner, det tager fordel af den rolle, fedt spiller i vores krop, og skifter det fra sikkerhedskopien energi brændstofsystemet og gør det til det primære system. Dette betyder, at når kulhydrater er begrænset, fedt er brændstoffet brændes til energi. Under induktionsfasen, kost starter giver en ekstremt lav mængde kulhydrater. Lidt efter lidt, sunde kulhydrater som grøntsager tilsættes. Så for det meste, det kost indeholder protein og grøntsager.

Er det sikkert at bo på induktionsfasen?

Folk elsker ofte den hurtige vægttab opleves på induktionsfasen og ønsker at fortsætte det. Den induktion fase begrænser dit indtag af kulhydrater til 20 gram om dagen. Jo længere du følger denne fase af kosten, jo mere vægt vil du tabe. Det er sikkert og let at følge, så længe du opfylder følgende betingelser:

  • Har din læge kontrollere, at din blodkemi, lipidværdier, blodtryk eller blodsukker fortsætte med at forbedre eller forblive stabil og inden for normale grænser.
  • Du har en følelse af velvære og erfaring: høj energi, normale søvnmønster og stabile stemninger.
  • Du er ikke keder sig med kosten. (Ellers vil dette føre til snyd og fejl).

Men selv om det er let at følge induktionsfasen og vægttab er spændende, er det ikke anbefales. Husk, at Atkins tilgang er at bringe dig gennem introduktions- og Vægttab Faser og til sidst ind i levetid vedligeholdelse. Folk, der opholder på induktion fase uden at overgangene igennem Vægttab Faser, ofte vender tilbage til deres gamle spisevaner og lægge vægten på igen.

Hvor længe skal du bo på Atkins Diet Plan?

Som du bliver ældre, dit stofskifte ændringer. På grund af dette, når en kvinde går gennem overgangsalderen, er der en god chance for, at hendes kulhydrat tærskel vil være lavere end da hun var yngre. Hvis du spekulerer hvor længe skal du bo på Atkins Diet, spiller en række forskellige faktorer i hvor hurtigt du tabe sig, hvor lang tid det vil tage at nå dit mål, og hvad du skal gøre som individ at holde det off. Disse faktorer omfatter ting som:

  • stofskifte
  • alder
  • køn
  • medicin du tager

Med det sagt, er det også vigtigt at påpege, at Atkins er ikke kun om at tabe sig. Det handler også om at fastholde vægttab, du opnår. Hele Atkins Diet program er designet til at etablere en livsstil at spise for at opnå både et godt helbred og din optimale vægt. Med dette i tankerne, vil du hurtigt finde svaret for, "Hvor længe skal du bo på Atkins Diet?" Hvis du gør det rigtigt, er det for resten af ​​dit liv.

Motion og Atkins Diet

Apropos at gøre det rigtigt, hvad motion og Atkins planen? Det er så let for Dieters at ønsker at diæt uden motion, men i virkeligheden for de bedste resultater og sundhed, motion er en vigtig del af enhver kost. Regelmæssigt walking vil hjælpe dig med at fastslå din individuelle niveau af kulhydrat tolerance. Dette er en vigtig faktor i Atkins Diet, fordi når du går over dette beløb, vil du tage på i vægt. Hvis du opholder dig under det, vil du vedligeholde din vægt.

Kontakt din læge

Du tror måske, vi lyder som en brudt record, men det er bedst for dig at konsultere din læge, før du starter Atkins eller andre kost planen. Ingen kost program er sikkert for hver enkelt. Når du følger denne eller nogen kostplan, være opmærksomme på, hvordan du føler og tjekke med din læge med eventuelle bekymringer eller spørgsmål. .