Hvor kan man finde gratis Hjemmeundervisning regneark

Hvor kan man finde gratis Hjemmeundervisning regneark

Det er ingen hemmelighed, at homeschoolers er en særlig sparsommelige flok. Da de fleste homeschoolers bor på en enkelt indkomst, opmærksomme nøjsomhed er en livsstil. Derfor gør hvad homeschooler ikke have gratis regneark? Nedenfor er cremen af ​​afgrøden, når det kommer til at få dine hænder på nogle gratis regneark online.

Det bedste gratis projektark websteder

Disse repræsenterer det bedste af det bedste, når det gælder om at finde regneark online. De blev valgt, fordi de tilbyder store regneark i et unikt format, er nemme at bruge og søge, og tilbyder en bredde af emner.

Donna Young

Der er ikke meget, du ikke kan finde på DonnaYoung.org. Hvad der startede som et forsøg på at bare holde filer online er vokset til en lille, men blomstrende, business. Der er et websted cd, som du kan købe, samt et medlemskab. Langt størstedelen af ​​området er imidlertid frit. Donna Young er især kendt for sine Hjemmeundervisning planlæggere, hvoraf der er helt forskellige. Men hun giver også regneark for alle større emne, fra børnehave til gymnasium. Hvis du er på udkig efter fancy, farvede frilly sider, kommer du ikke til at finde dem her. Hvad vil du finde er en guldmine af nemme at bruge printables, der opfylder behovene i en bred vifte af homeschoolers.

Homeschool Share

Som navnet antyder, Homeschool Del er et site fyldt med mødre, der har generøst delt deres ressourcer og ideer. Webstedet er absolut rettet mod dem, der lapbook, bærbare computer eller gøre undersøgelser enhedspriser. Men hvis det er din kop te, vil du finde en dusør af foldables samt hel-sprog typen ressourcer, der hjælper dit barn skrive om, hvad han har lært. Det har helt sikkert en Charlotte Mason føler, så hvis du søger efter regneark, der ser mere som hvad dit barn ville få i skolen, vil du ikke finde det her. Men stedet er specielt velegnet til små, der er til at gøre deres egne bøger. Det er ikke til at sige, at store virksomheder, der lapbook eller notebook ikke finde rigelige ressourcer her.

edHelper

edHelper hverken gearet specifikt mod homeschoolers eller lærere, men snarere funktioner talrige regneark i næsten alle tænkelige emner. EdHelper er populær med homeschoolers fordi det giver gymnasieniveau regneark, og stedet har en nem at bruge format. Der er et abonnement niveau til det websted, der giver dig adgang til flere regneark samt evnen til at skabe din egen. Med det sagt, er der bogstaveligt talt tusindvis af regneark til rådighed på det frie niveau.

Skole Express

SchoolExpress er et andet websted, der er ideel for dem, der bruger en traditionel tilgang til uddannelse og er på udkig efter nogle forstærkning i bestemte emner. Igen, ligesom de fleste steder af denne art, der er tegningsoptioner. Men de stadig prale omkring 16.000 regneark, der er tilgængelige gratis på en række fagområder.

Den kritiske tænkning Company

Ganske vist adgang gratis printables ved den kritiske tænkning selskabets hjemmeside er ikke så nemt som websteder, der er designet til netop at uddele gratis regneark. Med det sagt, at selskabet har en tendens til at være ekstremt populær med homeschoolers og derfor er værd at nævne. Hvad vil du finde er uddrag af printbare sider fra en række af deres bøger. Det er en fantastisk måde at tilføje nogle kritisk tænkning godhed til din skole dag, uden at køre over budgettet. For at finde sider, bruge søgefunktionen for at søge efter et emne, du er interesseret i, skal du klikke på en titel af interesse og bruge linket "kigge ind". Der vil du finde printbare aktiviteter fra din valgte bog.

CurrClick

Hvis du ikke nødvendigvis leder efter noget bestemt, og er okay med en loppe-marked "stil til at finde regneark, CurrClick er værd at din tid. CurrClick er ligesom en online shopping mall af pensum kan downloades. Men vidste du, at hvis du søger til venstre for, hvad du vil, og derefter vælge at sortere efter pris, vil du finde alle de freebies de har at tilbyde i dit område af interesse? Mens nogle gange du kan finde forskellige prøver af læseplaner, kan du også finde den lejlighedsvise skjulte perle, der vil spare dig masser af penge. Tilbud varierer meget, men hvis du har tid til at forhandle jagt, kan du virkelig finde nogle perler på CurrClick.

Postkasse Magazine

Spørg enhver pædagog om Postkasse Magazine og du vil sandsynligvis få en fossende svar. Postkasse Magazine er et pædagogisk tidsskrift, der er populær blandt lærere. Det er skrevet specielt til elementære klasseværelser, så du vil se, at en masse ideer gælder for grupper af børn i modsætning til blot én. Hvis du er en fan af Workbox System eller bruge uddannelsescentre som en del af din Hjemmeundervisning dag, Postkasse er dog et "must-have". For at få adgang til freebies, skal du registrere dig for MyMailbox. Der er en abonnement-version; dog vil den gratis version stadig give dig flere hundrede regneark. Plus, registrering giver dem mulighed for at sende dig freebies, der er klasse-specifikke til din indbakke.

DK Daily Teach

DK Daily Teach er en stor hjemmeside for undervisning aktuelle begivenheder. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet (som er gratis), men du behøver ikke at. Det bedste ved DK Daily Teach er, at du kan finde regneark for næsten enhver akademisk færdighed, der svarer til en aktuel begivenhed. Så hvis du ønsker at arbejde på læseforståelse med din tredje grader, kan du finde et regneark, der lærer læseforståelse og er bundet ind i, hvad der foregår lige nu. Dette er en uvurderlig ressource, når du har brug for nogle revision.

Lærebog Freebies

Glem ikke om dine lærebøger! De fleste lærebog udgivere (især hvis de lærebøger anvendes i skolerne), tilbyder en online komponent med regneark, der går sammen med lærebogen. For eksempel Holt McDougal har Holt online-læring og klasse Zone, som begge gør det muligt at få adgang til forskellige aktiviteter, herunder regneark. Fangsten er, selvfølgelig, at du er nødt til at købe bogen, men regneark er utroligt godt udført. Ligeledes Saxon udgivere har matematiske regneark, der korrelerer til lektionerne i lærebøgerne, samt ekstra aktiviteter til styrkelse af ideer og generel matematisk bevidsthed.

Brug Arbejdsark i Homeschool

Uanset om du er en traditionalist i din Hjemmeundervisning tilgang, eller du har tendens til at tænke helt ud af boksen, kan regneark være et nyttigt værktøj i din homeschool. Brug dem til at forstærke ideer, give oprydning eller holde et barn travlt, mens du arbejder med et andet barn.