Hvor kan man finde gratis Hindi film at downloade

Hvor kan man finde gratis Hindi film at downloade
Den Indien Public Domain filmprojekt

Den Hindi filmindustri er vokset konstant i årtier. Med Indiens ophavsret placere deres film i det offentlige rum, efter kun 60 år, er der nu masser af film til rådighed for at se gratis fra komfort i dit hjem. Med den hinduistiske filmindustri først rigtig tage fart i 1943 med blockbuster Kismet det betyder at du kan downloade tusindvis af deres mest populære indlæg krigsfilm, samt nyere billetpris.

Få gratis Hindi film at downloade

Herunder er en liste over websteder til at søge efter dine foretrukne gratis Hindi film til download. Du kan bladre igennem de tilgængelige titler, der tilbydes af hvert sted, eller søge efter en bestemt film, du har haft lyst til at se.

Hindi Links 4 U

Hvis du kan komme forbi de pop-ups finder du et bredt udvalg af gamle og nye film på Hindilinks4u.net. Vælg den film, du ønsker, og klik på download og det vil åbne eller gemme filmen på din computer som en exe-fil. Du kan gennemse alfabetisk efter film titel ved udgivelsesår, efter genre, eller af navnene på de aktører, der Star i filmene.

Free Full Movie Downloads

Hos Free Full Movie Downloads, er dine valg begrænset til kun en håndfuld af film i exe format. Derudover vil du nødt til at hente den Graboid video software, før du kan afspille dem. Blandt filmene er 2008 hit Race.

Public Domain Project

Målet med Public Domain Project er at indiske offentlige domæne film tilgængelige online. De er lige begyndt, og kun har én film (Kismet), men deres antal bør vokse i de kommende måneder. Du kan downloade filmen i AVI, MP4 og OGV formater.

Moving Image Archive

Levende billeder Archive har en lille liste over offentlige film fra 1940'erne og 50'erne, du kan downloade. De to første, Lord Ganesh og Shyamantaka Jewel og sneen Creature, vil du finde ved at følge linket. Du kan finde andre ved at bruge webstedets søgefunktion, indtastning "Bollywood" i søgefeltet. For at downloade klik på filmen, du vil se, og derefter på et af linkene i filmfiler sektion. Alle film er i metadata format.

Plagiat Problemer

For ikke overstige produktionsomkostningerne budgetbegrænsninger og kværne film så hurtigt som muligt, blev den indiske filmindustri engang kendt for plagiere visse vestlige-baserede film. Her er et par eksempler:

  • Den indiske film Awarapan siges at være den samme historie som A Bittersweet Life.
  • Ek Ajnabee fortæller den nøjagtige historie som fortælles i den vestlige film Man on Fire.
  • Hum Tum siges at kopiere historien om den klassiske Billy Crystal og Meg Ryan film Da Harry mødte Sally.
  • Filmen Partner siges at være en kopi af Will Smiths Hitch.

Tidligere deres plagiering blev generelt accepteret, men i de senere år Hollywood har slået ned på det. I 2007 Sony Entertainment blev siges at være overvejer at sagsøge producenterne af partner for direkte at løfte historien fra deres film Hitch.

Få Downloading nu

Tag dig tid til at udforske disse websteder tilbyder gratis Hindi film, som du kan downloade, og vælge en række af film i forskellige genrer. Du vil hurtigt opdage en helt ny verden af ​​biografen, som du er sikker på at nyde. Når finde nye steder til gratis film downloads, sørg for at tjekke deres meddelelser om ophavsret, og at du kan stole på, at du vil blive at downloade film, der er fri for virus eller malware. Beskyt altid din computer med en betroet anti-virus og malware program.