Hvor kan jeg stille lysestøberi Spørgsmål

Hvor kan jeg stille lysestøberi Spørgsmål
Har du candle gør spørgsmål?

Enhver stearinlys maker, uanset erfaring, har spekuleret, hvor kan jeg stille candle gør spørgsmål? Hvis du ikke kender nogen personligt der laver stearinlys, kan det være svært at finde pålidelige kilder til at besvare dine spørgsmål om håndværk. Heldigvis er der flere steder, du kan henvende sig til få de svar, du har brug for.

Hvor kan jeg stille Lysfremstilling spørgsmål i Person

Hvis du leder efter en, du kan mødes med og stille dine spørgsmål om personligt, er der et par steder, du kan prøve. Uanset om du er på udkig efter en god leverandør eller ønsker at vide, hvordan at perfektionere en teknik, lokale stearinlys crafters er altid i den besked.

  • Candle Craft Grupper - Mange byer tilbyder crafting klasser, herunder lysestøberi, gennem forskellige forretninger. For at finde disse, så spørg din lokale handelskammer, eller forespørge på et håndværk levering butik. Kontroller også opslagstavler på fritidshjem, eller endda din avis. Instruktører er store ressourcer til din candle gør spørgsmål.
  • Lokale Candle Makers - Hvis du har håndværk messer i nærheden, stoppe i og se efter lokale stearinlys beslutningstagere. Selv om det kan synes, at mennesker, der gør deres egne lys til salg måske ikke ønsker at skille sig af med deres oplysninger, vil du sandsynligvis opleve, at de er venlige og glade for at hjælpe dig ud.
  • Candle Making Meetup - En hjemmeside kaldet Meetup er en fantastisk ressource for stearinlys beslutningstagere. Her finder du et interaktivt kort, der viser, hvor der er grupper af lokale stearinlys beslutningstagere verden over, og du kan arrangere at mødes med lokale grupper for at dele tips og stille spørgsmål.

Candle Making spørgsmål online

Hvis du har problemer med at finde lokal support, eller bare foretrækker at stille dine spørgsmål fra komfort i dit eget hjem, er du sandsynligvis stadig spørge dig selv, hvor kan jeg stille mit candle gør spørgsmål online? Den gode nyhed er, at der er masser af fora og postlister fuld af erfarne stearinlys beslutningstagere, der er villige til at hjælpe.

Candle Making Forum og mailinglister

Fora og mailinglister er stor, fordi alle kan deltage, uanset hvor i verden, og der er næsten altid nogen, der er aktiv i lokalsamfundet, der kan besvare din candle gør spørgsmål. Du kan logge ind på din bekvemmelighed, og tjek for at se, om nogen har lagt et svar.

Candle gør fora også give en praktisk ressource. Chancerne er, at nogen har stillet de samme spørgsmål, som du har, så det er nemt at søge fora for tråde, der gælder for netop din situation. Her er nogle aktive og hjælpsomme candle gør fora og postlister til at starte med:

  • Yahoo Grupper Candle Maker hjørne - Dette er en postliste, hvilket betyder, at al kommunikation med gruppen er via e-mail. Der er tusindvis af medlemmer, og de bifalder candle beslutningstagere af alle erfaringer niveauer.
  • Candle Making på Hyperboards - Du bliver nødt til at registrere for at kunne gennemse dette forum, men tilmelding er gratis og nemt. Der er masser af tips og svar på almindelige stearinlys gør spørgsmål her, og atmosfæren er meget afslappet.
  • Daves Have - Mens dette websted hovedsageligt fokuserer på planter og havearbejde, er der en betydelig gruppe af stearinlys beslutningstagere her. Der er en sub-forum helliget lysestøberi, med masser af spørgsmål allerede bogført, og masser af nyttige plakater villige til at hjælpe.

Andre måder at finde svar på Candle Making Spørgsmål

Her er et par andre måder, du kan søge efter svar på dine candle gør spørgsmål:

  • Prøv at bruge din foretrukne søgemaskine for at se, om nogen af ​​de stearinlys hjemmesider har rettet dit spørgsmål.
  • Yahoo Answers kan være et nyttigt ressource. Du skal blot registrere og sende dit spørgsmål, og andre kan give svar. Vær på vagt over dem, der er der kun for at markedsføre sig selv og deres virksomheder, dog.
  • Send en e-mail til ejeren af ​​din foretrukne lysestøberi hjemmeside. Afhængig af populariteten af ​​webstedet, og hvor optaget ejeren er, kan du nødt til at vente et stykke tid, før det bliver et svar.

Candle beslutningstagere er generelt venlige og kreative mennesker, der ikke har noget imod at dele tips og tricks, de har lært undervejs. Hvis du har candle gør spørgsmål, skal du ikke være genert om nærmer crafters om hjælp!