Hvor kan jeg leje en abe til fødselsdagsfest

Hvor kan jeg leje en abe til fødselsdagsfest

Hvis du spekulerer "Hvor kan jeg leje en abe til fødselsdagsfest?" er svaret ganske simpelt. Afhængig af din placering, er der flere muligheder for at overveje.

Hvor kan jeg leje en abe til fødselsdagsfest

Aber kan være sjovt og underholdende. De er naturlige entertainere, som vil sætte fut enhver funktion, de findes på. Børn har tendens til at nyde at se dem, og mange endda bede om en til være på deres fødselsdag. Begynde at se på forskellige muligheder på forhånd, hvis leje en abe er nødvendig for dit barns parti.

Hvis du er i det sydlige Californien området, Pirates for parter gør det muligt at ansætte en uddannet abe og sin fører til en børns part eller særlig begivenhed. Alle handlere er erfarne og ekstensivt uddannet i håndteringen af ​​eksotiske dyr. Pirates for parterne tillader udlejning op til tre aber til dit arrangement. For at finde ud af mere, give dem et opkald på 714-974-0878 eller gratis på 1-800-650-2473.

Hvis du bor i Los Angeles, en mulighed for at overveje, er at kontakte en film dyr træner, der kan være i stand til at sørge for en abe og sin fører til at være ved arrangementet. Du kan også kontakte en lokal produktionsvirksomhed for at se, om de kender nogen lokale kontakter.

Zebra Entertainment giver underholdning for Southern California området. De har begge aber og chimpanser til rådighed. Mange af dem har medvirket i film, reklamer og tv-shows. Denne form for underholdning ikke kommer billige. Priserne er mellem $ 1525 og $ 3150, afhængigt af typen af ​​primat du vælge at få besøg dit arrangement.

Hollywood Pop Gallery har specialiseret sig i underholdning til fester og andre særlige begivenheder. De kan bestille et dyr handling skal vises på din funktion. Deres legesyge chimpanser er altid et stort hit for en børns part.

Monkey huslejer kan ikke være den nemmeste at finde, men de findes. Hvis du bor i et område, hvor du har svært ved at finde en, du kontakte de lokale Komikere virksomheder til at se, om de tilbyder animalske handlinger eller kender et sted i dit område, der gør.

Monkey Udlejning Alternativer

Hvis leje en levende abe ikke er muligt for en fødselsdagsfest ikke afvise tanken om at have en abe-tema fest. Der er flere alternativer til at overveje:

 • Tag en tur til zoologisk have og lad børnene se levende aber
 • Lej en abe kostume
 • Pynt med udstoppede aber og andre abe-relaterede dekorationer

Monkey Dekorationer

Der er uendelige muligheder, når det kommer til en abe-tema fest. For at starte det ud, sende invitationer lade dine gæster vide af temaet. Invitationer featuring banan, abe eller jungle billeder vil hjælpe sætte scenen for din theme.A fest butik såsom Party City har mange forskellige udsmykning muligheder for en abe-tema fest. For eksempel kan du købe en 72 tommer abe oppustelige, abe balloner eller endda en Curious George synger udstoppet abe.

Besøg en lokal fest butik for at se, hvad de tilbyder, og du kan blive inspireret til at skabe en jungle ret i dit eget hjem! Nogle jungle dekorationer at indarbejde nævnes:

 • Monkey og andre dyr udskæringer
 • Tropiske frugter
 • Bambus og grønne områder
 • Bananer
 • Animal print balloner

Monkey Games

Hvorfor ikke sætte fut i festen med et par sjove abe spil og aktiviteter? Nogle ideer til at overveje, omfatter:

 • Pin halen på aben
 • Barrel af aber
 • Tegn din egen abe
 • Lav dine egne bananer opdelinger

Monkey Kostumeudlejninger

De fleste lokale kostume leje butikker bære abe kostumer. Kalde flere til at finde ud af, hvad de har på lager, og om de passer, hvad du søger efter. Hvis du planlægger at være omkring børn, vælge et kostume, der er ikke skræmmende og ville være sjovt for børnene. Du kan også tjekke online på kostume leje butikker såsom Kostumer Galore. Kostumer Galore lejer Troldmanden fra Oz Flying Monkey kostume til $ 50. Det er et stykke kostume lavet af deluxe pels, der har lodne arme og ben, der er knyttet pels hånd covers, der er knyttet pels vinger, en pelset hale og en grå poly-skum brystet med rød ruskind zigzag patches syet på forsiden og bagsiden. Hovedet brik har lodne ører og en velcrolukning under halsen. Det leveres også med lodne skoovertræk.

Afsluttende tanker

Du må ikke stresse over tanken om "Hvor kan jeg leje en abe til fødselsdagsfest?" når der er mange muligheder for at overveje, der kan være sjovt, underholdende og sikker. Suppler din abe-tema fest med en kage og byder aber og få en uforglemmelig fest, som alle vil nyde!

.