Hvor kan jeg købe Recycled Rubber BioClip

Hvor kan jeg købe Recycled Rubber BioClip

Er du spekulerer hvor at købe genanvendt gummi barkflis? Hvis du gerne vil bruge denne jord-venlige materiale som barkflis i dit hjem eller forretning haven, det første skridt i gennemførelsen dit mål er at finde et sted, hvor du kan købe varen.

Hvad er Recycled Rubber Barkflis?

Når du bruger gummi barkflis i din have, er du holder gamle dæk ud af lossepladser og ikke bortskaffes fra på andre måder. Gamle dæk, der ikke længere kan anvendes til deres formål er strimlet i små stykker, der kan bruges til barkflis i mange indstillinger. Denne type barkflis, som længe har været et populært valg for at udfylde jorden under swing sæt, se save og andre på skolen og offentlige legepladser andet udstyr, er blevet et populært valg for hjemmet og kommercielle gartnere ens.

Finde ud af hvor du Køb Recycled Rubber BioClip

Gummi barkflis er tilgængelige fra mange detailbutikker, herunder byggemarkeder, stormagasiner med stor have sektioner, specialbutikker havearbejde butikker, og en række online ressourcer. Husk, at tilgængelighed - især i de lokale butikker - kan variere sæsonmæssigt, med det bedste udvalg til rådighed under peak plantning gange i dit lokalområde. Online-forhandlere er mere tilbøjelige til at tilbyde fuld produktlinjer året rundt end butikker, hvor detail display pladsen er en præmie.

Før du begynder shopping for genanvendt gummi barkflis, er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er den billigste løsning for bioklip dine planter. Du kan groft forvente at betale dobbelt så meget for gummi barkflis som for træflis, der er et populært valg for hjemmet haver. Men som med de fleste produkter, er det stadig et faktum, at du får hvad du betaler for. Mens træflis vil sandsynligvis vaske væk med normal brug, og skal udskiftes ofte, kan du forvente genanvendt gummi barkflis at være en langt mere langvarig løsning for dit havearbejde behov.

Find lokale Gummi Barkflis Ressourcer

Når du ønsker at købe genanvendt gummi barkflis lokalt, begynde med at finde ud af hvad der er tilgængeligt på hjem forbedring lager butikker i dit samfund. Besøg din lokale Home Depot eller Lowes at se, hvad de har på lager, eller en anmeldelse tilgængelighed på deres hjemmesider. Du kan også ønsker at finde ud af, hvad er tilgængelig på Walmart og Target butikker i dit område. Derudover bruger din lokale telefonbog for at finde navne og kontaktoplysninger for havecentre i dit samfund, der kan bære genvundne barkflis, du vil købe.

Hvor kan jeg købe Recycled Rubber Barkflis Online

  • Amazon.com - Du kan finde tasker og paller af gummi barkflis på Amazon, samt ruller, der kan bruges som bunddække i store områder, hvor du ikke vil installere planter. Du kan endda bestille gulvfliser fremstillet af genbrugt gummi barkflis, hvis du leder efter en interessant gulv dækning for din udestue, terrasse eller anden tilfældig område af dit hjem.
  • American Rubber Technologies - Dette selskab sælger en bred vifte af gummiprodukter, herunder barkflis, online via RubberStuff butik. Du kan bestille i størrelser fra en fjerdedel af en palle til hele intervaller palle, baseret på dine behov.
  • RubberMulch.com - Dette selskab også specialiseret i at yde barkflis lavet af genbrugte dæk til både legeplads og brug landskabspleje samt for andre store bunddække behov.