Hvor kan jeg købe Lavpris Livsforsikring

Hvor kan jeg købe Lavpris Livsforsikring

Søgning efter livsforsikring kan være en kedelig opgave, i betragtning af konsekvenserne og kompleksiteten af ​​visse politikker. Leder du efter billige livsforsikring kan føje til kompleksiteten af ​​søgningen, men heldigvis er der mange virksomheder, der specialiserer sig i denne type politik.

Shop Around

Udgifterne til din præmier vil afhænge af den type politik, du vælger, vil din ønskede mængde af dækning, risiko og medicinske tilstand.

Foretage søgningen

Start med at få et citat fra din forsikring agent, hvis det er relevant. Du kan også prøve at bruge quote sammenligning til at sikre satser fra andre udbydere i branchen, såsom dem, der tilbydes af AccuQuote og NetQuote. Disse online-værktøjer kan ikke tilbyde citater fra alle tilgængelige forsikringsselskab, så det er vigtigt at gøre nogle yderligere forskning for at finde ud af, om der er bedre muligheder til rådighed for dig til en lavere pris.

Udarbejde en liste over udbydere

Velrenommerede og økonomisk stabile virksomheder, der tilbyder overkommelige livsforsikring produkter og høj kundetilfredshed omfatter:

  • American General har været i forsikringsbranchen og tjente over 13 millioner kunder i de sidste 160 år. Forsikringsydelser udbetalt i de seneste fem år i alt 36 milliarder dollar. Virksomheden har også modtaget MarketTools, Inc. CustomerSat Achievement i Customer Excellence seks år i træk.
  • ING har mere end 460 milliarder dollars i aktiver og i øjeblikket betjener 13 millioner kunder.
  • Northwestern Mutual er landets største udbyder af livsforsikringsprodukter og har 202 milliarder dollars i aktiver. De 155 år gamle selskab tjener øjeblikket tre millioner kunder, og er rangeret på Fortune 500-listen.
  • Prudential Financial er 137 år gammel og serverer kunder i 38 forskellige lande og områder. Virksomheden har også mere end en billion dollars i aktiver.
  • Metlife betjener 90 millioner kunder på verdensplan og har over 140 års erfaring i forsikringsbranchen.
  • New York Life Insurance, et medlem af Fortune 500-listen, har mere end 138 år i tjeneste i forsikringsbranchen. Virksomheden har også 287 millioner dollar i aktiver under pleje af ledelsen.

Forskning Top Udbydere

Før sikre en politik med et livsforsikringsselskab, så sørg for du er ikke tilmelding til et produkt, der er billigt, men giver ingen reel værdi. Tjek virksomhedens ratings gennem Moodys eller AM bedste for at finde ud af, om den virksomhed, du beslutter dig for at købe en politik igennem, er troværdig og økonomisk sikker.

Politiske muligheder

Det er meget lettere at sikre livsforsikring, når du er yngre og ved godt helbred, fordi din risiko for virksomhederne vil være væsentligt lavere, hvilket gør de præmier mere omkostningseffektiv.

Hvis du har medicinske tilstande, videregive disse oplysninger i den første ansøgning og forsikringsselskabet skal være villige til at diskutere alternativer, der kan være tilgængelige for dig.

At omkostningerne holdes nede

Tidsbegrænset livsforsikring garanterer, at en vis mængde af midlerne vil blive udbetalt, hvis den overdækkede enkelte går væk i løbet af den periode, at politikken er gyldig. Nogle politikker har et afkast på premium indstilling gør det muligt at indsamle de præmier, du har betalt i løbet af varigheden af ​​politik i slutningen af ​​udtrykket.

De fleste finansielle planlæggere anbefaler sigt forsikring, fordi det er nemt at forstå og er generelt billigere end hele livsforsikring.

Overvej dækning, som din arbejdsgiver, da gruppe satser tendens til at være meget billigere end uafhængige politikker.

Valg af en politik, der passer til dig

Når forhandlingerne om vilkårene for dit liv forsikringspolice med den virksomhed, du vælger, præsentere konkurrerende tilbud. Dette giver dig forhandlingsstyrke og hjælper også til at låse i den lavest mulige pris.

Vær sikker på at nøje gennemgå de vilkår og betingelser for den politik og søge afklaring om nødvendigt før begå.