Hvor kan jeg købe lavasten

Hvor kan jeg købe lavasten


Har du spurgt dig selv "Hvor kan jeg købe lavasten"? Uanset om du laver nogle udendørs landskabspleje eller har brug for nogle lavasten til indendørs brug, lavasten er mere tilgængeligt end du måske forestiller dig.

Hvad er lavasten?

En stor misforståelse er, at lavasten er ikke rigtig lava. Lava er den flydende sten, der kommer fra en vulkan, der bryder ud. Du har set at køre orange væske ruller ned ad en vulkan? Det er lava. De fleste virksomheder sælger vulkansk sten, der kan udskiftes med udtrykket lavasten, eller den hærdede version af den smeltede lava. Afhængigt af, hvornår køling opstod kan lavasten have forskellige tætheder og vægte. Klipper, der køles i luften efter at være blevet skudt fra vulkanen indeholder flere luftbobler og er lettere.

Mange virksomheder mine obsidian eller flint, som det også er kendt. De obsidian sten gøre store landskabspleje materiale eller endda vej eller indkørsel materiale. Det er muligt at finde lavasten, der er kampesten størrelse eller endda penny størrelse at tage højde for alle former for behov.

Hvor kan jeg købe lavasten?

Hvis du ønsker at finde de bedste tilbud, vil du sandsynligvis nødt til at se online. Der er nogle store web-virksomheder, hvorfra man kan købe:

  • Red Dome leverer landskabspleje virksomheder over hele USA. Hoved til afsnittet "Bestilling" for at finde forhandlere i din tilstand eller i nærheden af ​​dig. Du kan tjekke videoer af landskaber, der har brugt deres rock og et galleri af billeder af kundens hjem.
  • Colorado Lava er en anden god online kilde til at svare, "Hvor kan jeg købe lavasten." Dette selskab leverer mange af de store hardware-forhandlere som Home Depot og Lowe er, men du kan bestille fra selskabet direkte, hvis du ikke har en lokal isenkræmmer. Hvis du overvejer at bruge masse mængder af lavasten, fordi du er en græsplæne eller en forhandler, så skal du spørge om deres bulk Pricing. De har også særlige kreditlinjer kan du ansøge om hvis du har planer om at købe en masse over tid.
  • FireRocks har mange forskellige typer af lavasten til salg, herunder naturlige, rød, sort, chokolade og lavasten til landskabspleje og gas grill samt lavasten til akvarier. Men du sørge for din egen skibsfart, uanset om det er et lille beløb eller en lastbil belastning beløb. Hvis din give forsendelsesomkostninger og materialer, vil Firerocks selskab indlæse den alligevel de kan. De giver paller og totes for ekstra gebyrer.
  • Hos Duralite Rocks, kan du købe falske lavasten, der kan støbes og hånd-skulpturelle til dine specifikationer. Visse typer af denne syntetiske sten er lavet til vand og møbler og til særlige landskabspleje projekter. Dette selskab har specialiseret sig i unikke lavasten behov. Hvis du kan tænke det, kan de forme og forme den.

Offline ressourcer

Er der steder at finde lavasten, som ikke ligger online? Nogle af de første steder, du skal prøve er isenkræmmere, i deres landskabspleje sektion. Lowes, Home Depot, Menards og Ace Hardware er gode steder at starte. I løbet af foråret, når butikkerne er at geare op til sommer, de normalt hus en slags udendørs center for landskabspleje og beplantning. Butik, som du måske ikke har tænkt på, er:

  • Lowes
  • Wal-Mart
  • Købmand Butikker som Jewel

Andre steder at prøve lokalt er landskabspleje virksomheder og havecentre eller enhver butik, der beskæftiger sig med udendørs sjov. Du kan normalt finde et godt udvalg af lavasten for de fleste af dine behov. Hvis du har brug små sten, som for akvarier eller terrarier, derefter overveje shopping på en dyrehandel. Du kan finde de mindre lavasten på en dyrehandel.

Alle former for projekter

Hvis du har denne særlige projekt, som du har brug for lavasten for, forhåbentlig spørgsmålet, "Hvor kan jeg købe lavasten" er blevet besvaret for dig.