Hvor kan jeg købe Giant Plastic Påskeæg

Hvor kan jeg købe Giant Plastic Påskeæg

Hvis du virkelig nyde at dekorere din græsplæne for hver ferie, påske sandsynligvis på din liste, og du sikkert spørge dig selv: "Hvor kan jeg købe kæmpe plastik påskeæg?" De kommer i forskellige farver, gøre store vejrbestandige tilføjelser til din værftet, og er sjov for børnene at lege med før, under og efter den "rigtige" påskeæg jagt.

Hvad der er tilgængeligt

Der er "kæmpe" æg, som du kan skjule for jagter og "kæmpe" æg til brug i dekoration din græsplæne. Uanset om du ønsker begge typer eller en enkelt type, der findes et stort udvalg derude, der passer til alle dine plastik æg behov.

Græsplæne ornamenter

Har du lyst til at fejre hver ferie og få andre i ånden ved at dekorere din værftet? Du kan være interesseret i at dekorere din græsplæne med æg så store som femten inches høj. Det kan være sværere at finde i almindelige mursten og mørtel butikker end de jumbo påskeæg beregnet til påske æg jagter. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på din lokale butikker, online er din bedste satsning. Bare sørg for at planlægge og bestille i god tid, da Express Shipping er ikke altid til rådighed.

Hvis græsplæne ornamenter Er ikke hvad du vil

For nogle mennesker, indersiden af ​​"kæmpe" plastic æg er stadig lille nok til at skjule små legetøj, penge og slik. De er bare jumbo forhold til den gennemsnitlige plastik påskeæg, du køber i løs vægt på de fleste butikker, der bestand ferie poster. Den eneste gang du sætter de mindre jumbo æg i din værftet er, når det er tid til påskeæg jagt.

Hvor kan jeg købe Giant Plastic Påskeæg Besvaret

Du kan altid gennemse din lokale butikker, men hvis du har brug for en sikker svar på hvor man kan finde gigantiske plastic påskeæg, så er:

Oriental Trading Company

Oriental Trading Company har et godt udvalg af de jumbo æg egnet til påske æg jagter. Nogle sæt kommer med et stykke legetøj og en mærkat inde hvert æg. Andre har papirvarer og andre er tomme, venter på at tilføje dine egne legetøj, slik eller klistermærker, som du kender børnene vil elske. Æg kommer i Brights eller pasteller.

eBay

Tro det eller ej, kan du finde kæmpe plastik æg på eBay. Du kan få en enkelt eller sæt græsplæne ornament æg i størrelser fra otte til 15 inches. Priserne varierer, da eBay er en auktion site, men du kan normalt regne med en aftale. Glem ikke at tjekke sælgers feedback, før du køber.

Miles Kimball

Miles Kimball har græsplæne dekorationer. Forvent at betale omkring $ 8,00 per æg. Det er lidt billigere, hvis du køber mere end én. Disse æg er seksten inches lang og har en ti-inch diameter. Desværre kan du ikke vælge dine farver, når du tilføjer æggene til din indkøbsvogn; de vælger dem for dig fra sortimentet til rådighed. Et positivt til denne hjemmeside, er imidlertid, at hvis du er skuffet over æggene, kan du nemt returnere dem takket være deres 100 procent tilfredshedsgaranti.

Giant Party Store

Æggene på Giant Party Store er flere af de jumbo æg beregnet til påske æg jagter. Du kan skjule legetøj og slik inde i dem. Du køber disse ved dusin for omkring 4 $. De måler 3,25 inches høj, hvilket er næsten en hel tomme større end den gennemsnitlige plast påskeæg. Disse kommer i forskellige farver, så hvis du har brug for alle én farve, kan du ønsker at søge andre steder.

Et sidste ord

Ligegyldigt hvad din definition af gigant er, undrende, "Hvor kan jeg købe kæmpe plastik påskeæg" kan være et presserende spørgsmål. Den gode nyhed er, at du kan finde dem enten online eller i din lokale butikker omkring februar eller marts (og i tilfælde af online butikker, nogle har dem hele året).