Hvor kan jeg købe Ezekiel Bread?

Hvor kan jeg købe Ezekiel Bread?

Måske har du hørt om dette produkt og spekulerer, "Hvor kan jeg købe Ezekiel brød?" Ezekiel brød er ofte anbefales i kost planer, fordi det er et sundere alternativ til hvid og endda hele hvede brød. Selv om det kan være en smule dyrere end den gennemsnitlige brød fundet i supermarkedet, vil du hurtigt blive hooked på denne sundt produkt.

Hvad er Ezekiel Bread

"Hvor kan jeg købe Ezekiel brød" er måske ikke det eneste spørgsmål på dit sind. Du kan også spørge sig selv: "Hvad er Ezekiel brød?"

Ezekiel brød, skabt og markedsført af Food for Life, bruger spirede kerner i stedet for hvede. Spirede kerner foreligger korn frø, der er blevet gennemblødt og lov til at spire - meget gerne lucernespirer. Ezekiel brød indeholder en række af spirede kerner, herunder spelt og hirse.

Spiringsproces, samt kombinationen af ​​korn, der anvendes i brød, giver det flere unikke egenskaber. Ezekiel brød indeholder alle ni aminosyrer, der udgør en komplet protein typisk findes i animalske produkter. Det er også ekstremt høj i fiber og lavt glykæmisk indeks, og kan være egnet til diabetiske og lav kulhydrat kost.

Hvor kan jeg købe Ezekiel Bread?

Ezekiel brød er tilgængelig på mange dagligvarer og helsekost butikker. Det er ikke placeret, hvor du måske tror, ​​men. Du kan ikke finde Ezekiel brød i brødet midtergangen. Fordi det hans meget letfordærvelige, er det i den del af din lokale købmand eller helsekostforretning fryser.

Hvis du ikke har set Ezekiel brød til din købmand og stadig spekulerer på, hvor det kan købes, Food for Life selskab har hjælp til rådighed på deres hjemmeside i form af en søgbar database. Indtast din postnummer ind Food for Life butik Finder, og du vil modtage en liste over butikker i dit område, der bærer Ezekiel brødprodukter.

Fordi det er så forgængeligt, kan du have svært ved at købe Ezekiel brød på internettet; men der er kits og korn blandinger, så du kan lave dine egne Ezekiel brød derhjemme, som denne Ezekiel Bread Kit på Amazon.com.