Hvor kan jeg købe Eco kister

Hvor kan jeg købe Eco kister

Eco kister er jorden venlige, naturlig måde at bidrage til livscyklus. Lavet af en række forskellige materialer, vil øko kister nedbrydes fuldt ud og hurtigt i den endelige ultimative genbrug venture.

Do lovgivning regulerer materiale til kister?

Der er ingen love, der regulerer kister. Som en kendsgerning, er kister ikke engang påkrævet ved lov. Kister traditionelt blev anvendt til at transportere og flytte kroppen lettere. Kister kan være lavet af træ, pap, plast, metal, et tæppe, eller bare om noget. De fleste mennesker vælger en dyr kiste lavet af kemisk behandlet massivt træ, der er lakeret med en høj glans.

Hvordan Organer bevaret?

Gamle kulturer som Egypten og Kina er bedre til at bevare organer end moderne dag nedgravning praksis. Dag, bruger vi en fremgangsmåde til balsamering kroppen at starte konserveringsproces. Under balsamering, kemikalier bruges internt og eksternt til at desinficere og bevare kroppen. Balsamering midlertidigt bevarer kroppen af ​​den afdøde, så det vil være præsentabel for begravelse, især hvis der er en visning med en åben kiste. Loven kræver kun balsamering af kroppen, hvis det ikke kan blive begravet eller sat i en nedkølet anlæg inden for 24 timer. Mange mennesker, der er interesseret i øko skrin er også bekymrede med at sætte kemikalier i jord via den afdødes legeme.

Earth Friendly Begravelser

Eco skrin er en vigtig del af jord-venlige begravelser. En Eco kiste er enhver type kiste, der vil nedbryde let og hurtigt i miljøet. Alle materialer, der anvendes i en øko kiste er 100 procent biologisk nedbrydelige, herunder de indvendige materialer og de skruer, der holder kisten sammen. Træet vil indeholde nogen kemikalier, pletter, konserveringsmidler, eller toksiner. Fastgørelsesorganerne vil ikke være af metal, men vil højst sandsynligt være træ pinde eller træ negle.

Grunde til at vælge en Eco Casket

Traditionelle kister er dyre og ville mange mennesker hævder, spild af penge. Efter kisten er begravet i jorden, ingen nogensinde ser det igen. Mange mennesker tror, ​​at bruge en masse penge på vores kære sidste hvilested vil hjælpe dem bevares bedre i et trygt og sikkert kiste. Faktisk vil bruge penge på en dyr kiste ikke sikrer kisten forblive intakt, når den er i jorden, da alle kister nedbrydes med tiden, om end på forskellige satser. Nedbrydningen vil være langsommere med nogle kister, såsom dem fremstillet af massivt metal. Jo mere lufttæt og vandtæt en kiste er, jo langsommere kroppen nedbrydes. Træ kister er ikke så effektive til at bevare kroppen som metal, fordi træ er modtagelige for fugt og insekter. Kister af træ kan nedbrydes biologisk, men hvis træet er stærkt behandlet med kemikalier, vil disse kemikalier udvaskes i jorden.

Hvor kan man købe en Jord-venligt Casket

Hvis du beslutter dig for at blive begravet i en øko kiste, lad din familie kender og skrive det i din sidste vilje og testamente. Hvis du planlægger en afdødes begravelse, at sikre alle er enige om, hvilken type kiste, du vil bruge. Følgende er nogle producenter af forskellige øko kister:

  • Det naturlige valg: Gør pil, havgræs, bambus og papir kister. Interiøret er alle naturlige 100 procent bomuld.
  • Green Trappe til himlen: genbrugspapirmasse kister.
  • Final Footprint: kister lavet af kurv, pil, fyr, pap, og bambus.
  • Kister By Design: Lavet med blød, ubehandlet fyr og cedertræ med alle træ skruer og samlinger. Interiøret er 100 procent bomuld.