Hvor kan jeg finde Funny tekstmeddelelser

Hvor kan jeg finde Funny tekstmeddelelser


Hvis du keder dig og følelse lidt Fedtmule, kan du spørge dig selv, "Hmm, hvor kan jeg finde sjove tekstbeskeder til at sende mine venner?" Nå, du er heldig. Der er masser af dem rigtige online, sørge for at sprede et par fniser.

Hvorfor Send Funny meddelelser

Så hvorfor skulle du ønsker at opsøge sjove beskeder til at sende via sms? Næsten alle kunne bruge lidt mere humor i deres hektiske liv. Hvorfor ikke få en klukle til dig selv som du opsøge den perfekte budskaber til dine venner?

Bored? Tænk din ven kan være, også? Find en drilagtig budskab at sende, og du vil både finde et øjebliks morskab. De er en fantastisk måde at lysne en stemning uden at bruge en skilling (medmindre, selvfølgelig, din mobiltelefon plan debiterer dig per tekst, fordi du ikke har en ubegrænset sms'er plan eller anden tekstning pakke). Hvad en billig og enkel måde at gøre nogen smile, når du ikke kan være i samme rum med dem.

Hvor kan jeg finde Funny tekstbeskeder Besvaret

  • Lader Sjove Tekster dig tekst dine venner sjove beskeder gratis. Du indtaster deres telefonnummer, din e-mailadresse, og et budskab om din egen, hvis du vælger. Du vælger også din vittighed eller sjov besked fra en drop-down menu. Nogle er søde, nogle er bare vittig, og andre er lidt fræk.
  • Pinoy Tekst Jokes blev skabt for at give dig præcis, hvad du ønsker: korte, sjove beskeder, som du kan tekst dine venner. Dette er en anden en, der ikke vil tillade dig at sende dem direkte fra siden. Men de er så kort du vil være i stand til at skrive dem i hurtigt, især hvis du bruger tekst forkortelser.
  • E-Quies har også korte, sjove tekstbeskeder til at kopiere og sende. Du vil se sjove budskaber som: "I dette øjeblik, jeg har en deja vu, og et tab af hukommelse på samme tid. Jeg tror, ​​jeg har glemt det før."
  • Funshun har et afsnit Funny tekster, en Jokes sektion, og mere. Du kan finde sider med sjove tekstbeskeder.
  • Funny-Text har ikke det største udvalg af sjove beskeder, men du kan finde nogle gode vitser. Hvis du har lyst venturing ud efter du har kildede din funny bone (og en vens), kan du kigge i det venstre sidepanel for at finde andre typer af meddelelser til at sende.
  • My Funny meddelelser har en side af tekster kategoriseret efter situationen, perfekt til de dage, hvor du blot ønsker at sende de mest tilfældige budskaber tænkelige.
  • Rough Havre har en sjov afsnittet SMS, men det er ikke alt. Du kan også finde en sjov fakta sektion, der nemt kan omsættes til sjove tekster. Derudover er der en sjov billeder afsnit. Selvom du ikke kan tekst dem til dine venner, vil du være i stand til at få en bonus griner for dig selv, mens du ser for sjove ordsprog og vittigheder til at sende til andre.

Et sidste ord

Hvis du har været undrende, "Hvor kan jeg finde sjove tekstbeskeder?" du har fundet dit svar. Uanset om du ønsker vittigheder, one-liners eller tilfældige observationer, kan du finde dem online. Desværre, i de fleste tilfælde vil du ikke være i stand til at sende dem fra de steder selv og i stedet nødt til at overføre beskeder til telefonen og derefter ramte sende, men fordi de er designet til mobil brug, alle de sjove budskaber er temmelig korte (og helt sikkert under 160 tegn). Hvis du tror, ​​dine venner er kede eller stresset, sende dem en tekst, vil fremkalde et smil.