Hvor kan jeg få hjælp til at starte min egen virksomhed?

Hvor kan jeg få hjælp til at starte min egen virksomhed?

En vordende iværksætter står over for mange nye og til tider skræmmende opgaver, der er nødvendige for at etablere en virksomhed. Heldigvis er der flere forskellige steder en person starter en virksomhed kan henvende sig til for at få hjælp.

Business Plan Assistance

Det er realistisk at forvente hjælp til at skabe en forretningsplan for at være i form af vejledning om, hvad en forretningsplan bør indeholde. Meget lidt ydet bistand i form af faktisk at skrive en plan for en iværksætter, men nogle organisationer giver softwareprogrammer eller online værktøjer, som kan hjælpe med processen.

Iværksættere har et par ressourcer, de kan henvende sig til for at få hjælp:

 • Small Business Administration (SBA): Denne regering agenturets hjemmeside indeholder artikler om, hvad en forretningsplan er, og hvad den skal indeholde. Bureauet tilbyder også en Build en Business Plan værktøj, der hjælper brugerne oprette en plan for deres specifikke type virksomhed og mål.
 • Bplans.com: Denne selskabets hjemmeside indeholder oplysninger om, hvad en forretningsplan er, og hvad det skal indeholde. Det giver nogle gratis software til at hjælpe brugere med at skabe en plan, men også sælger en fuld program til dette formål.
 • SCORE: Denne organisation derudover tilbyder en online workshop med fokus på at skabe en forretningsplan. Den webinar diskuterer formålet med en forretningsplan, til forberedelsen skabe et, og den dokumentation nødvendig for at udarbejde en grundig plan.

Finansiering Assistance

Finansiering bistand kommer i to hovedtyper: en direkte forbindelse mellem iværksættere og långivere eller råd om hvor de skal lede, og hvordan man ansøger om finansiering.

Tilslutning Iværksættere og långivere

Denne bistand er med til at matche din fremtid selskabets finansielle behov for långivere, der giver støtte til din type virksomhed.

 • Iværksættere kan finde lokal hjælp ved at dreje til angel-investorer, der er fysiske personer eller grupper af personer, der er villige til at investere penge i en ny forretning for en aktiepost i din virksomhed. Den "engel" bestemmer det beløb, de vil låne og lånevilkår. The Angel Capital Association indeholder en liste over angel-investorer i stater og områder i USA.
 • SBA lån programmer: Dette agentur giver en række forskellige typer af lån til nye virksomheder. Nogle lån er for en dedikeret formål, såsom fastsættelse af udstyr, mens andre er til generelle formål, såsom at hjælpe nye virksomheder, der opfylder særlige krav ud i livet. Agenturets websted tilbyder også en lån og tilskud søgeværktøj, der giver brugerne mulighed for at finde tilbudt økonomisk støtte, som de kan kvalificere sig.
 • AngelList.com: Denne hjemmeside giver iværksættere at hverve midler online ved beskriver, hvor meget de har brug for, og deres forretningsplan.

Detailing Sådan ansøger du om finansiering

Med denne form for bistand, er det rimeligt at forvente, hjælp til at forstå de typer af finansiering, der er tilgængelige, de vigtigste komponenter i denne finansiering, og hvordan man ansøger om denne finansiering. Denne form for bistand normalt ikke yde hjælp faktisk at finde långivere.

 • Entrepreneur.com rådgiver om det grundlæggende i mikrolån og asset-baserede lån, samt det grundlæggende i business opstart finansiering. Sin bistand er hovedsagelig information-baseret, hvilket betyder, at det ikke direkte forbinde iværksættere til långivere.
 • Inc.com giver vejledning vedrørende de former for bistand til rådighed, hvor man kan finde den hjælp og hvordan man ansøger om hjælp.
 • SCORE hjemmeside indeholder en grundig artikel om de typer af finansiering til rådighed, og hvordan man finder, at finansieringen.

Lokal bistand til finansiering

Iværksættere, der søger begge typer af hjælp kan finde lokal bistand gennem kontorer for økonomisk udvikling. Disse kontorer er placeret i byer over hele landet og yde finansiering eller bistand finde finansiering. Det Økonomiske Association Development tilbyder et bibliotek af kontorer og staterne disse kontorer dækker.

Forretning Formation Assistance

Nogle virksomheder kræver indførelse af en juridisk enhed til at fungere, hvilket betyder en Limited Liability Company (LLC), Professional Corporation (PC), eller lignende enhed. Bistand i erhvervslivet dannelse kan være i form af rådgivning om, hvilken type enhed til at etablere, hvordan man etablerer denne enhed, eller hjælpe skabe enhed.

Med de to førstnævnte former for bistand, er det rimeligt at forvente, vejledning om, hvad hver enkelt enhed indeholder, og hvordan det beskytter sine medlemmer. Sidstnævnte form for bistand giver den samme hjælp, men også hjælper iværksættere med at etablere virksomheden i henhold til lovkrav, hvilket betyder, arkivering de rigtige papirer med den nødvendige stat eller føderale agentur.

Find hjælp

Iværksættere kan finde lokal bistand gennem deres udenrigsminister kontor, der administrerer de fleste forretningsenhed opsætning og drift. Lokale Secretary of State kontorer giver oplysninger om de typer af enheder, der er anerkendt i staten og hvordan man skaber disse enheder til at hjælpe enkeltpersoner med at skabe en.

En advokat eller lokal forretningsenhed-opstart virksomhed kan også give iværksættere med lokal assistance. Denne form for bistand, der normalt koster penge, dog. Før leje en virksomhed, checke ind baggrunden og kundeanmeldelser.

Iværksættere kan også se på:

 • SCORE tilbyder en "Wizard Inkorporering" værktøj, der hjælper brugerne til at bestemme, hvilken type enhed, de skal etablere. Sitet indeholder også et dokument, der beskriver nogle af de almindelige typer af enheder, der anvendes i en lille virksomhed.
 • SBA hjemmeside præsenterer vejledning om de mest almindelige måder at strukturere en virksomhed, hvad disse strukturer betyder, og hvordan de beskytter ejeren og hvordan man skaber disse strukturer.

Indhentning af licenser og tilladelser

Afhængigt af deres tjeneste eller et produkt, kan det være nødvendigt nogle virksomheder til at have licens eller tilladelse forud for starten operationer. Normalt tillader og licensure krav er fastsat af de enkelte stater. Hjælp i forbindelse med tilladelser og licenser typisk tager form af at forklare de typer, der er tilgængelige, og hvordan du ansøger om dem, og som regel ikke hjælper iværksættere fastslå eller ansøge om tilladelse eller licens, de har brug for.

Iværksættere kan henvende sig til deres tilstand erhvervslicens og tillader kontor for specifikke oplysninger om de typer af licenser, der er tilgængelige, de typer af licens eller tillade en virksomhed kan være forpligtet til at have, og hvordan man ansøger om enten.

Iværksættere kan også se på:

 • Virksomheden Corporation tilbyder en gratis webinar med titlen "business licenser 101", der beskriver de typer af licenser til rådighed, og hvordan man ansøger om disse licenser.
 • SBA hjemmeside beskriver de almindelige typer af tilladelser og licenser en ny virksomhed kan have behov for. En særskilt artikel dækker disse oplysninger til hjemme-baserede virksomheder.

Regnskabssystem Assistance

Assistance oprette et regnskabssystem til en ny virksomhed kan komme i form af rådgivning om, hvordan en iværksætter kan gøre det på egen hånd, eller faktisk indførelsen af ​​systemet for iværksætteren. Med den tidligere bistand, er det rimeligt at forvente, instruktion om de typer af systemer, der er til rådighed, og hvilke fordele og ulemper ved disse systemer. Med den tidligere, er det rimeligt at forvente, at samme støtte plus hjælpe skabe system og en tutorial om dens drift.

Få hjælp

Iværksættere kan finde lokal bistand gennem National Association of Accountants. Denne forening hjemmeside giver brugerne mulighed for at søge efter en regnskabsmæssig uddannelse, som sandsynligvis kan hjælpe med at sætte et regnskabssystem.

Iværksættere kan også henvende sig til:

 • SBA giver råd om, hvordan man opretter en lønsystem for en ny virksomhed. Den 10-trins proces omfatter alt fra at undersøge systemets muligheder for at opretholde lønsumsafgift poster. SBA giver også assistance om at oprette og administrere et kreditorer system.
 • IRS publikation 583 indeholder oplysninger om, hvad nye virksomhedsejere har brug for at vide om indkomstskat, løn, erhvervsmæssige udgifter, og recordkeeping.

Start din New Business

De mange tilgængelige gratis hjælp til at oprette en ny virksomhed betyder, at der sandsynligvis en type, der tilbydes, som er perfekt til dig og dine behov. Vær ikke bange for at få flere former for hjælp.