Hvor kan jeg få gratis Legetøj til jul

Hvor kan jeg få gratis Legetøj til jul

Forældre belastet af medicinske regninger, kreditkort gæld og uventede tab job er at finde sig selv tvunget til at søge efter kreative måder at fejre feriesæsonen. Heldigvis er der forskellige måder at få gratis legetøj denne ferie sæson, uanset om du demonstrere finansielle behov eller blot ønsker at spare nogle penge.

Måder at få gratis Legetøj til jul

For at finde gratis legetøj, tålmodighed er nøglen. Mens der er en række ressourcer, der tilbyder legetøj til børn til jul, finde et stykke legetøj, der er alderssvarende og et godt match for dit barns interesser vil tage nogen tid. Desuden er nogle af disse indstillinger kræver, at du er i stand til at dokumentere et reelt økonomisk behov, såsom medicinsk arbejdsløshed eller spørgsmål, for at få det legetøj gratis.

Velgørende organisationer

Afhængig af din indkomst og din families situation, kan der være velgørende organisationer, der kan give dine børn med frie legetøj. Nogle af disse er nationale organisationer, der har filialer, der tjener din lokale samfund, mens andre er designet til dem i et bestemt samfund alene.

 • Legetøj til Tots: Kør af de amerikanske marinesoldater, denne nationale organisation giver legetøj til børn i alderen op til 12 i familier med lav indkomst, selvom de enkelte lokalafdelinger kan tjene børn i alderen op til 16. Enkeltpersoner interesseret i at modtage gratis legetøj kan kontakte deres lokale afdeling at fremsætte en anmodning. Dokumentation er nødvendig for at kontrollere indkomst.
 • Frelsens Hær: Bedst kendt for sin jul klokke ringetoner, denne organisation indsamler også legetøj til at distribuere til trængende børn. Enkeltpersoner kan kvalificere sig til hjælp, hvis de er over for problemer med beskæftigelse eller har vanskelige familieforhold. Der er interesseret i at modtage legetøj skal kontakte deres lokale afdeling, og anmodninger er normalt taget starten i oktober.
 • Angel Tree: Sponsoreret af Prison Fellowship, denne organisation giver legetøj til børn, der har en forælder i fængsel. Den fængslet forælder har at tilmelde dig programmet gennem hans eller hendes fængsel. Gaver er typisk indsamlet af kirker og derefter taget personligt til børn, der opfylder betingelserne for programmet.
 • Make-A-Wish Foundation: Denne organisation tilbyder gaver og ønsker for børn under 18 år, der står over for en livstruende medicinsk tilstand. Selvom det tilbyder sine tjenester omkring år kan støtteberettigede børn anmode julen legetøj som et ønske. En forælder, værge, læge, familiemedlem, eller barnet kan placere en henvisning online.
 • Kirker: Mange lokale kirker har "vedtage en familie" programmer i løbet af ferien til at give folk i nød med mad, legetøj og dekorationer til en julefest. Derudover kan de ofte sætte dig i kontakt med andre organisationer i dit samfund, der tilbyder julehjælp til lavindkomstfamilier i ferierne.
 • Mad Banker: I nogle samfund, er legetøj distribueres gennem en lokal mad bank. For at finde en fødevare bank i nærheden af ​​dig, kan du besøge Fodring Amerika for at se fødevarer banker i dit postnummer eller stat, og du kan derefter ringe for at finde ud af, om de tilbyder gratis legetøj.

Genbrug Websites

Selv hvis du ikke viser finansielle behov, men stadig ønsker at spare penge denne ferie sæson, kan du ofte finde legetøj på websteder, der tillader folk at give væk genstande, de ikke længere har brug for. Disse websteder kræver generelt, at du mødes med giveren lokalt at vælge de punkter i person.

 • Freecycle: Denne hjemmeside er en non-profit netværk bestående af mennesker over hele kloden, der er forpligtet til at reducere mængden af ​​affald, der ender på lossepladser. Hjemmesiden er opdelt i regionale grupper, og medlemmerne sende elementer til at give væk uden betingelser. Tidligere har Freecycle lister omfattede genstande som swing sæt, cykler og spille køkkener.
 • ReUseIt Netværk: Ligner Freecycle er denne hjemmeside designet til personer, der ønsker at give væk uønskede elementer, herunder legetøj. Hjemmesiden er også brudt op i de lokale grupper, og du vil sandsynligvis nødt til at mødes med giveren personligt at afhente legetøjet.
 • Craigslist: Selv om de fleste almindeligt kendt som en online Classifieds hjemmeside, hvor folk kan sælge varer, finde job og søge bolig, denne hjemmeside har også en sektion, der giver brugerne mulighed for at give væk gratis produkter, herunder legetøj. For at finde ud hvad der er tilgængeligt, skal du besøge Craigslist side specielt til din by og derefter vælge "gratis" linket under "Til salg" sektionen.

Toy Swaps

En anden måde at få gratis legetøj er at få sammen alle forældre i dit nabolag for et stykke legetøj swap. Du kan invitere hver af forældrene til at bringe over deres barns legetøj, der ikke længere er nødvendige, men stadig i god stand. Med nok deltagere, har du masser af legetøj, der er egnede til en lang række aldersgrupper. Lidt af skrubning en frisk frakke maling, eller en smuk bånd bue kan være alt, er nødvendig for at slå en af ​​disse elementer i den perfekte gave til din søn eller datter.

Hvis du ikke er bekendt med forældrene i dit område, tilbyder Toy Swap en lignende service online. Men du nødt til at overveje, at skibsfarten kan være pebret for nogle emner. Desuden, den anden part har at blive enige med swap for den at finde sted.

Bargain Shopping

Det tager lidt tid og kreativitet, men kyndige shoppere kan lejlighedsvis administrere at købe helt nye legetøj til lidt eller ingen penge. Strategier indbefatter:

 • Kampagner, der tilbyder en særlig gratis gave med køb
 • Mail-in rabatter for at hjælpe dig med at spare penge på dit legetøj køb
 • Kuponer, som kan kombineres med salgspriser for at reducere omkostningerne ved et stykke legetøj yderligere

Konkurrencer

Selvom du ikke er garanteret at vinde præmie, internettet er fuld af konkurrencer tilbyder gratis legetøj til børn. Nogle konkurrencer kræver et essay eller foto indsendelse, men mange er simpelthen tilfældige tegninger.

En populær giveaway er de årlige 12 Days of Nick Jr. Holiday Sweepstakes, som typisk starter i slutningen af ​​november og tilbyder legetøj som nogle af de daglige præmier. Du kan indtaste dagligt i hele kampagnen. Weespring har også en årlig ferie giveaway, der begynder i december og omfatter legetøj, såsom cykler og udstoppede dyr, som nogle af de potentielle gevinster.

Gaver er ikke alt

Mens alle børn fortjener et stykke legetøj til jul, huske på, at dine børn ikke behøver at modtage et helt rum fuld af gaver til ferien for at være noget særligt. Glem ikke, at legetøj er kun en lille faktor i at skabe glade ferieminder. Traditioner som bagning cookies, synger julesange, deltage i en gudstjeneste, eller bygge en snemand kan være lige så meningsfuldt som åbningen af ​​gaver.