Hvor kan jeg få et lån til at købe en Fremstillet Home?

Hvor kan jeg få et lån til at købe en Fremstillet Home?

Hvis du undrer dig over "hvor kan jeg få et lån til at købe en fremstillet hjem?" du kan være glad for at opdage, at du har en bred vifte af muligheder. Du kan øge dine muligheder ved at have en betydelig udbetaling og en fremragende kredit historie.

Faktorer at overveje

Ikke alle långiver giver lån til fremstillet hjem. Om lånet betragtes som en faktiske pant eller et personligt lån sikret ved sikkerhedsstillelse af den fremstillede hjem, afhænger af et par forskellige faktorer:

 • Den mængde penge til at købe fremstillet hjem
 • Året den fremstillede hjem blev bygget
 • Fundamentet struktur fremstillet hjem
 • Om lånet er kun til køb af det fremstillede hjem selv eller hjemmet og den jord det sidder på

Det er vigtigt at finde ud af hvilken långiver vil acceptere ansøgninger om disse typer af lån, mens at finde ud af, om lånet vil være et realkreditlån eller en anden type lån. Hvorfor er det vigtigt at finde ud af, om lånet vil være et realkreditlån eller ej? Realkreditlån kan have fordele i forhold til personlige lån.

 • Boliglån generelt har lavere renter end personlige lån.
 • Pant typisk afskrives over en længere periode, hvilket resulterer i en lavere månedlig betaling.
 • Betalte renter på realkreditlån kan være fradragsberettigede, mens renter på personlige lån er generelt ikke fradragsberettigede i de fleste tilfælde.
 • Realkreditlån kan senere skal refinansieres med udbetaling.

Af disse grunde er det det værd at forsøge at finde en långiver, der vil give et realkreditlån til et fremstillet hjem i modsætning til blot at give dig et personligt lån til at købe den fremstillede hjem. Dette fører så til spørgsmålet "hvor kan jeg få et lån til at købe en fremstillet hjem?"

Realkreditinstitutterne for fremstillet hjem

Ikke alle realkreditinstitutterne tilbyder lån til fremstillet hjem. Mens nogle pant långivere vil yde lån til disse typer af boliger i visse situationer, mange realkreditinstitutterne simpelthen vælger at ikke tilbyde disse typer af lån overhovedet. Tal med din foretrukne långiver for at finde ud af, om disse lån er til rådighed.

Hvis du ikke har en foretrukken långiver, der anmelder denne liste over nogle af de realkreditinstitutter, der yder lån til fremstillet hjem:

 • Udlån Tree
 • Wells Fargo
 • Vanderbilt Realkredit og Finans
 • PHH Mortgage

Disse er blot nogle få af de mange realkreditinstitutterne acceptere ansøgninger om forarbejdede boliglån. Sammenlign lån tilbud fra forskellige långivere, før der træffes beslutning om en långiver især fordi selv en lille forskel i renten kan oversætte til store besparelser i løbet af livet af dit lån.

Få hjælp

Hvis dit mål er at købe et fremstillet hjem, men du ikke opfylder indkomst eller kontante udbetalinger krav, som realkreditinstitutterne, overveje at ansøge om et realkreditlån garanti gennem Federal Housing Administration (FHA). Mens et realkreditlån garanti gennem FHA ikke garanterer et realkreditlån godkendelse, betyder det øge dine chancer for at få godkendt, da långiver er sikker på, at FHA i tilfælde af en afskærmning vil betale regningen for den resterende saldo. Det betyder ikke, at du ikke længere skylder penge; stedet, du skylder det til FHA stedet for det originale långiver.

Fremstillet hjem pant garantier gennem FHA kaldes afsnit I lån. Du skal opfylde FHA krav samt modtage kredit godkendelse via en FHA-godkendt pant långiver. Kreditten godkendelsesprocessen og udbetaling krav er mindre strenge med en FHA godkendelse, så det gør det en attraktiv mulighed for en person, der ønsker at købe et fremstillet hjem trods nogle kredit spørgsmål eller mangel på betydelige midler til en udbetaling.

Hvor kan jeg få et lån til at købe en Fremstillet Home?

Hvis du ikke kvalificere sig til et realkreditlån, opnåelse af et personligt lån er en anden mulighed. Du vil sikkert finde, at renten er højere, og lånevilkårene mindre attraktive, men det er en farbar vej, hvis et realkreditlån ikke er mulig. Tal med din bank eller kreditforening for at finde ud af, om du opfylder betingelserne for et personligt lån til at købe en fremstillet hjem.