Hvor kan jeg donere brugte bøger i New York?

Hvor kan jeg donere brugte bøger i New York?


Er du spørger, hvor kan jeg donere brugte bøger i New York? Hvis det er tilfældet, overveje at donere til velgørenhed, giver til lokale børn gennem skoler eller dreje til biblioteker. Bøger for børn og voksne er værdifulde læringsredskaber, som man ikke skal spilde.

Hvor kan jeg donere brugte bøger i New York?

Gennem New York og det omkringliggende område, der er mange steder at donere bøger. En af de bedste måder at slippe af bøger er at donere dem gennem velgørende organisationer og andre almennyttige organisationer.

Bøger via Bars

At bidrage til at give støtte og opmuntring til dem i fængsel, overveje at donere til bøger via Bars. Denne organisation accepterer de fleste typer bøger og giver dem til fanger, der søger bøger inden for staten. Organisationen er specielt på udkig efter historiebøgerne med fokus på African American, latin og indianske kulturer, samfundsvidenskabelige bøger, læring verdenssprog og andre, hvordan at style bøger. Paperback bøger er de mest acceptabel form, da de fleste fængsler ikke accepterer bøger med stift bind. For mere information om, hvordan og hvornår at donere, kan du besøge ABC Ingen Rio hjemmeside, et datterselskab af organisationen.

Reading Reflections

Læsning Reflections er en organisation, der giver læsestof for børn. Organisationen, startet af to unge brødre, giver bøger til børn, der er i desperat behov. I nogle tilfælde bøgerne forbliver lokale mens det i andre bøgerne rejser i hele verden.

Læsning Reflections accepterer børnebøger passende for alle børnenes alder. Organisationen accepterer også matematik og videnskab lærebøger, puslespil og andet barn-passende spil. Organisationen tager imod donationer af voksne bøger, da det giver ydelser til voksne gennem programmet så godt. At donere, kan du besøge Reading Reflections hjemmeside og udfylde donation form. Corporate, forlag, boghandlere og enkeltpersoner kan donere via denne metode.

New York Biblioteker

New York-biblioteker vil acceptere de fleste typer af bøger og lærebøger fra donorer. Biblioteket har advare, selv om, at det har begrænset plads. Hvis biblioteket ikke er i stand til at bruge bogen, eller har for mange kopier, det kan disponere over bogen.

Før donere til biblioteket, kan du besøge din lokale afdeling. Forhøre sig om muligheden for at donere de bøger, du har, og nævne de specifikke titler. Hvis biblioteket ønsker de bøger, du har, donere dem. Hvis biblioteket ikke er i stand til at huse de bøger, overveje at gøre en donation til en anden organisation, der kan være behov for de titler, du har. For at finde en liste over offentlige bibliotek grene, besøge New York Library hjemmeside.

Udveksling af erfaringer

Bestil donationer er en af ​​de bedste måder at give. Bøger åbne døren for nye muligheder og læring erfaringer til dem, der ellers ikke ville have disse erfaringer.