Hvor hurtigt Gør fordelene ved motion Fade? Hvorfor har du brug for at holde aktiv!

Nytårsforsætter er friske på vores sind lige nu i januar, men hvad sker der, når vi falder den legendariske vognen af ​​vores øvelse rutine? Vi har hørt om fordelene ved motion for vores helbred: hjælpemidler i vægtkontrol og insulinfølsomhed, holder vores hjerte sundt, hjælper med psykisk stress, osv Men hvad sker der, når vi stopper vores "rutine", og når gør disse fordele slid off?

Hvor hurtigt Gør fordelene ved motion Fade?  Hvorfor har du brug for at holde aktiv!

Ifølge Howard G. Knuttgen, PhD., Lektor på Harvard University, et fald i ydeevne og muskel størrelse der sker efter så lidt som 1-2 uger ikke udøver. Muskelstyrke vil fortsætte med at falde uden stimulering, og kropssammensætning vil blive ændret med mere kropsfedt og mindre muskel. Selv to dages inaktivitet kan have negativ indflydelse insulinfølsomhed som vist i en undersøgelse fra 2004 fra Journal of Physiological Society.

Efter 2-3 ugers ingen motion, vil hjerte styrke også blive påvirket. Uanset hvor fysisk aktiv du var, da yngre, behøver fordelene ved fysisk aktivitet ikke sidste. Dette blev i en 2010 undersøgelse i British Journal of Sports Medicine vises, når forskerne så på tidligere elite mandlige atleter nu i deres 50'erne. Mænd, der ikke fortsætte nogen fysisk aktivitet, da de blev ældre havde meget større risiko for insulinresistens og andre negative metaboliske konsekvenser. Dybest set har de ønskelige sundhedsresultater fra regelmæssig motion ikke sidste og motion skal være konsekvent vedligeholdes for at holde de positive fordele.

Der er en blå himmel til dette. Når du ikke kan holde din normale motion rutine, selv gør en lille smule er meget bedre end at gøre ingenting. Ifølge en 2010 undersøgelse i medicin og videnskab i sport og motion, selv løfte en gang om ugen kan holde muskuløse gevinster ved en regelmæssig vægtløftning rutine. Forskere opdele en gruppe mennesker i alderen fra midt 20-70 s til at fuldføre en træning 3 gange om ugen af ​​en vægtløftning rutine i 4 måneder. Derefter blev deltagerne opdelt i en gruppe af ikke udøver, løfte en gang om ugen, og den sidste gruppe løftes én gang om ugen, men kun en brøkdel af deres normale vægt. Den gruppe, der fastholdt vægtløftning én gang om ugen opretholdes eller fået yderligere muskelstyrke. Hvad tyder disse resultater er, hvis du har baseline fitness, selvom du nødt til at skære vej tilbage på træning, denne minimale øvelse kan muligvis vedligeholde din kondition.

Det er imidlertid nødvendigt, mere forskning, der skal gøres for at drille ud forstyrrende faktorer som alder, tid, køn og konditionsniveau. Den nederste linje er at gøre en lille smule motion kan betale sig, når en eller anden grund, din motion rutine dråber ud. Så selv hvis du er kun i stand til at gå til gymnastik for én gang hele ugen, gå. Det vil ikke være spild. Derefter komme tilbage til din regelmæssig motion rutine så hurtigt som muligt. Selv hvis du ikke kan gøre det til gymnastik eller har tid nok til din typiske køre, gå en tur.