Hvor høj Fructose Corn Syrup er årsagen til overvægt

I årenes løb har forskere konstateret, at høj fructose corn sirup kan forårsage millioner af amerikanere til at tage på i vægt. Desværre har de ikke være i stand til at gennemføre tilstrækkelig forskning på højfructosemajssirup at bevise, at dette er den eneste faktor, der forårsager vægtstigning. Men de fortsætter med at overvåge virkningerne på den menneskelige krop, fordi, da højfructosemajssirup blev indført i dette land, har fedme sats eksploderet og flere og flere mennesker lider af sygdomme som diabetes. På nuværende tidspunkt er der et par forskellige måder, højfructosemajssirup kan forårsage vægtøgning. Her er nogle af de måder, at det kan påvirke dit helbred og din vægt.

Højfructosemajssirup fordøjer langsomt

I modsætning til de naturligt sukker, der findes i frugt og grøntsager, HFCS er en kunstig sukker, at din krop ikke er udstyret til at håndtere. Generelt tager det naturligt sukker om en dag at gå gennem fordøjelsesprocessen i din krop. På den anden side tager det højfructosemajssirup omkring tre eller fire dage til at fordøje. I mellemtiden er du sandsynligvis spiser mere forarbejdede fødevarer, der indeholder højfructosemajssirup. Dette kan føre til din krop kæmper for at fordøje det hele. Dette kan medføre, at du tager på i vægt. For at undgå dette problem, bør du prøve at spise mere naturlige fødevarer og økologiske fødevarer, der indeholder naturligt sukker. Dette giver din krop en bedre mulighed for at fordøje ordentligt.

Det er til stede i Foods med flere kalorier

Sandheden er, at de fleste fødevarer, der indeholder naturligt sukker ikke er meget høj i kalorier. Et æble, for eksempel, er lige så tilfredsstillende at din krop som en kasse med slik. Men æblet har mindre end 100 kalorier, mens kasse med slik let kunne have 500 kalorier. Så bortset fra at give din krop passer, når det kommer til fordøjelsen, er du også tage en betydelig mængde kalorier, når du spiser produkter med høj fructose corn syrup. Fastfood har også et væld af høj fruktose majssirup i det, og du sikkert allerede ved, at fastfood er en af ​​de værste ting, du kan spise, hvis du forsøger at opretholde enhver antydning af en god kost.

Hvordan man undgår højfructosemajssirup

Hvis du går på indkøb i supermarkedet, er du bogstaveligt omgivet med produkter, der indeholder højfructosemajssirup. Fordi så mange fødevarer behandles i dag, er det svært at undgå højfructosemajssirup. Det er til stede i alt fra flasker sodavand på visse typer af brød. For at undgå at spise det, læse de ernæringsmæssige etiketter på de fødevarer, du køber. High fructose corn syrup er ofte en af ​​de første ingredienser opført. På grund af alle de dårlige presse omgiver det, er mange produkter også annonceret som værende fri for højfructosemajssirup. Forudsat disse produkter ikke indeholde andre dårlige ting for din krop (kalorier, mættet fedt, etc.), kan du prøve dem for at undgå at spise så mange fødevarer med høj fructose corn syrup. Det kan hjælpe dig holde op med at få vægt og få dig tilbage på rette vej mod en mere sund livsstil.