Hvor Hen til Genoprette fra konkurs

En af de værste katastrofer, der kan ramme en person i disse dage af udviklede økonomier og bor i en kommercielt orienteret verden er at blive tvunget til at overveje at indgive konkursbegæring. Det gør kun tingene værre, hvis den enkelte er at blive beskyldt for forløbet, der førte til denne ubehagelige eventualitet. Selvfølgelig er lovene i vores land designet til at være afhjælpende karakter. De giver for mekanismerne for udledning fra forpligtelser gennem konkursbehandling for derved at muliggøre en ny lejekontrakt på økonomiske liv. Det er sagt, hvordan kan man egentlig komme fra konkurs, blive økonomisk levedygtige og genvinde kreditværdighed? Her er nogle ideer, der kan hjælpe -

  1. Fastslå årsagerne til din landing i konkurs, og være helt praktisk og ikke-emotionelle i denne øvelse. Det er helt i orden at pin skylden på det rette sted og for at undgå en gentagelse af de samme handlinger, der førte dig til økonomisk undergang.
  2. Bestem et budget for din kortsigtede liv. Husk, du kan kun bruge mindre end du tjener, og en specificeret budget vil gå langt. Bring kontrol til dit liv. Husk alle nødvendige udgifter i de seneste seks til otte måneder, og udarbejde en realistisk månedlige budget. Brutalt hack uvæsentlige eller ting, der kan blive slået fra, hvis det overstiger indtjeningspotentiale. Ideelt set afsat mindst tyve procent af de anslåede indtjening for besparelser.
  3. Kreditkort - vælger sikre kreditkort, der er udstedt forudbetalt. Mens dette er en helt radikal måde at handle på, det hjælper opbygge en anstændig kredit rapport. Ingen tvivl om, konkursbehandling bliver på kredit rapporter i ti år, men det betyder ikke stoppe dig fra at bygge en sundere rapporten inden da.
  4. Klare gæld til tiden - Gør rettidig betaling af alle dine gæld, herunder regninger for forsyningsselskaber, tjenester, kreditkort og alt andet, der er forfalden. Må ikke udstede checks i tvivlstilfælde for at rydde dem til tiden. Deal flittigt og klogt med din bank. Kredit rapporter bliver genereret der.
  5. Genvinde kredit tillid - Begræns alle finansielle transaktioner til et eller to mekanismer på den mest, det være sig banker eller kreditkort. Reducer antallet af tjenesteydere, som flere mobiltelefoner og så videre. Dette hjælper dig med at holde styr på forfaldne beløb, foretage rettidig betaling, og opbygge din kreditværdighed og optegnelser.

Enhver person, der har gennemgået konkursbehandling ville være glade for at vide, at visse banker, kreditkortselskaber og finansielle institutioner faktisk foretrækker udlån til dem i et begrænset omfang, da de ikke kan indgive konkursbegæring til mindst otte år. Også selvfølgelig har undersøgelser indikeret mere forsigtig økonomisk forbrug af de fleste af disse individer.

Pas på urimelige retsmidler - En stigning i konkurs Filspåner har medført urealistiske tilbud af nogle for at reparere din kreditværdighed og at tilbyde lån til meget høje renter. Du må ikke bukke under for sådanne ordninger, men er afhængige af de skridt, der er nævnt ovenfor.

Normalt tager det mellem tre til fire år med vedvarende god økonomisk adfærd for at slå kredit rapporter til positiv. Inden længe vil du realisere dine kreditvurderinger har kraftigt forbedret, og at du virkelig har påbegyndt din friske lejekontrakt på en økonomisk liv. I alt dette, skal du ikke gå enegang, betro familie, venner eller medarbejdere. Det er meget sandsynligt, nogle af dem har undergået lignende situationer.