Hvor Fysioterapi kan både helbrede og forebygge skader

Målet med fysioterapi er at få en person tilbage til det punkt, hvor hun kan udføre normale, daglige aktiviteter og uden risiko. Fysioterapi kan gendanne funktionsevne til dem med fysiske handicap eller handicap og er bekymret med fremme af sund bevægelse, forebyggelse af skader, og renovering af eksisterende skade. En fysioterapeut (PT) undersøger den enkelte og får rådgivning fra deres læge for at udarbejde en plan ved hjælp af gældende behandlingsteknikker. Teknikker kan omfatte terapeutisk motion, manuel terapi, såsom blødt væv mobilisering, dyb massage eller myofascial udgivelse. PT arbejder også med mennesker til at udvikle fitness-programmer til at udvikle, vedligeholde og genoprette maksimal bevægelse, fleksibilitet og funktionsevne.

Hvor Fysioterapi kan både helbrede og forebygge skader

På et tidspunkt i sit liv, kan alle nyde godt af de genoprettende tjenester af en fysioterapeut. Hvis du kører en bil, sidder mange timer på computeren, eller løfte vægte, har du sikkert udviklet nogle muskel ubalancer eller mobilitet begrænsninger, der kan efterlade dig tilbøjelig til alvorlig skade.

For at rette muskel ubalancer og mobilitet begrænsninger, der er korrigerende spørgsmål, som jeg ynder at kalde Prehab øvelser. Disse øvelser er forebyggende karakter og bidrage til at forebygge og hjælpe korrigere forhold, du måtte have, så du kan undgå en skade og langvarig genoptræning. Prehab øvelser styrke dine muskler og forbedre fleksibiliteten, tilføjer nødvendige stabilitet, så du kan få optimal ydeevne og samtidig undgå skade.

Alle bør omfatte prehab øvelser i sin uddannelse. En personlig prehab program, som er udviklet af en fysioterapeut eller en personlig træner med avanceret certificering, kan overveje særlige behov i forbindelse med visse sportsgrene. For eksempel kan en svømmer hjælpe med at forhindre en skulder skade ved at gøre prehab øvelser for hele skulder området. En prøve program omfatter skulderblad stabilisering øvelser for alle muskler i skulder regionen, øvre ryg og rotator cuff. Målet er at styrke alle muskler, der anvendes i swimming bevægelse.

Her er nogle prøve prehab øvelser, som du kan indarbejde i din rutine for at reducere risikoen for skader. Nu skal disse øvelser ikke træde i stedet for fysisk terapi, hvis din læge har anbefalet det til dig, men du kan give dem en chance for at afstive nogle svage områder.

Mini Band Monster Walks

IT Band smerter er almindelig i løbere og cyklister. Som gluteus medius (en vigtig hofte bortføreren) mister sin evne til at kontrollere bækken stabilitet, kroppen rekrutterer IT-båndet til at hjælpe. Som IT-bandet arbejder hårdere og hårdt, det bliver strammere og forårsager smerte. Denne øvelse styrker glute medius. Hold denne stærke, og IT band problemer vil begynde at forsvinde.

Stå med en mini band ankler og fødder, omkring skulder-bredde fra hinanden. Hold dine ben lige og gå sidelæns. Hold dit bryst op, knæ over tæer på alle tidspunkter med spænding på båndet, og lad ikke fødderne kommer sammen.

Rear Delt Y s og T s

De bageste deltoids (skuldre) er ofte overset af amatør løftere, men styrke dine bageste deltoids er særlig vigtigt, fordi de forreste deltoids tendens til at blive bearbejdet meget oftere, såsom under en brystpres øvelse. Udøve dem lige at bevare en god kropsholdning og balance i din skulder område. Veludviklede bageste delts kan også reducere din risiko for rotator cuff skader.

Y er: Begynd liggende nedad fladt på en bænk. Løft dine arme op i en "Y" med albuer lige og tommelfingre peger opad. Lavere og hæve dem til 12 reps. Ts: Løft dine arme ud til siden i en "T."

Plank

Denne øvelse er en af ​​de bedste for at forbedre core styrke og stabilitet. Komme ind i en pushup position, og sænke dine underarme på gulvet. Kig ned i gulvet, træk i navlen, og afstive dine mavemuskler. Hold din krop i en lige linje fra ørerne til tæerne uden flænge. Hold denne stilling, så længe du kan. Gang dig selv, og se din udholdenhed og styrke forbedres.