Hvor forældreinddragelse Påvirker Børne Succes i skolen

Hvor forældreinddragelse Påvirker Børne Succes i skolen


Hvis der er én ting, næsten alle forældre har til fælles med andre forældre, det er, at de ønsker deres børn til at lykkes i skolen. Nogle forældre mener, at det at være meget involveret i deres børns uddannelse forbedrer karakterer og prøveresultater, men gør forskningen tilbage op denne tro?

Er forældrenes engagement gøre en forskel?

University of New Hampshire

Forskere ved University of New Hampshire studerede data fra 10.000 elever i ottende klasse at afgøre, om forældrenes engagement var en faktor i de studerendes succes. De studerende kom fra både offentlige og private institutioner.

Overraskende, en af ​​de ting fandt forskerne var, at forældrenes engagement var svarende til skoler investerer en ekstra $ 1.000 pr elev. Men undersøgelsen viste også, at jo flere skoler investeret, jo mindre forældrene følte behov for at blive inddraget.

 • Forældre til piger var mere tilbøjelige til at spørge om skolearbejdet over middag.
 • Studerende gør bedre, når forældrene inddrages aktivt.

Michigan Department of Education

Den Michigan Department of Education udgivet en rapport citerer forskellige undersøgelser af faktorer, der påvirker en elevs succes i skolen. Rapporten så på alt fra, hvor meget tid de studerende tilbringer i skolen til forskellige typer af forældreinddragelse. Nogle typer af engagement, der skabte succes i eleverne inkluderet:

 • Øve læsning hjemme med forældre
 • Læsning til børn
 • Deltagelse i ekskursioner
 • Hurtig høje forventninger

Harvard Family Research Project

En anden undersøgelse foretaget af Harvard Graduate School of Education konstateret, at forældre og hvor involveret de var var også en stor faktor, der påvirker studerende succes i skolen.

 • Familie involvering lig succes uanset barnets alder
 • Forældre, der model læring adfærd fremmer samme adfærd i deres børn
 • Læsning til børn fremmer succes tidlig læsefærdighed

Kommunikation mellem skole og forældre

I en nylig artikel på CNN, Todd Rogers, Lucas Coffman og Peter Bergman, se på en bred vifte af undersøgelser og modeller for at finde, at forældrenes engagement gør lige sucess. Som eksempler kan nævnes:

 • I et felt eksperiment blev forældre til børn i en lav indkomst område i Los Angeles sendte sms'er, når et barn forpasset en opgave. Dette medførte en stigning i antallet af gennemførte opgaver, tangeret den for "højtydende charter skoler." Det forbedrede også studerendes samlede præstation.
 • James Berry af Cornell University fandt, at i Indien, betaler forældrene, hvis elevernes læsefærdigheder forbedret haft en betydelig, positiv indvirkning på analfabetisme blandt de studerende.
 • En Harvard-undersøgelsen fandt, at når lærere i en Boston mellemskole ringede forældre i aften og opdateret dem på deres børns præstationer, faldt klasse afbrydelser med 25 procent og den samlede hjemmeopgave færdiggørelse steget med 40 procent.

Da disse undersøgelser viser, at holde forældre i sløjfen betaler sig stor med hensyn studerende succes. De fleste forældre bekymrer sig om deres børns uddannelse og ønsker at blive inddraget, men nogle forældre ikke hvordan. Holde kommunikationslinjerne åbne mellem skole en den forælder kan hjælpe bygge bro over denne kløft.

Måder at blive involveret

Hvis du er usikker på, hvordan du får de oplysninger, du har brug for at bo på toppen af ​​dit barns uddannelse, eller du ikke helt ved, hvordan man bliver involveret, her er nogle ideer, der har arbejdet for andre skoler. Hvis disse programmer ikke allerede på din skole, blive involveret i moderselskabet / Lærer forening og foreslå, at de gennemføres. Del relevant forskning med dem for at opmuntre din pointe.

 • Online klassificeringssystemer at forældrene kan se real-time statistik på karaktererne deres elever modtager, hvis lektier er blevet vendt i og kommende opgaver. Systemer som Harmony eller Gradelink har også funktioner, der kan advare forældre til at lave karakterer, fravær og adfærdsproblemer.
 • Parent nætter hvor forældrene kommer til klassen og få at høre om, hvad eleverne har arbejdet på. Mange folkeskoler har åbent hus nætter, men deltagelse i high school åbne huse tendens til at være lav. Find måder at tilskynde højere fremmøde til at åbne huse til mellemledere og sekundære studerende ved at tilbyde arrangementer, et simpelt måltid og andre aktiviteter for at tilskynde forældre og elever til at deltage.
 • Lærer sider, hvor lærere deler hvad klassen arbejder på. For eksempel kan en naturfagslærer liste der i en kommende klasse de vil være dissekere frøer og hvad eleverne kan gøre derhjemme for at forberede sig til aktiviteten. Dette giver forældre med vigtige oplysninger til at hjælpe eleverne lykkes.

Støtte studerende og lærere

Som forælder, hvad er din reaktion, hvis dit barn er at få en dårlig karakter i en bestemt klasse eller emne? Har du straks skylden læreren? Umiddelbart bebrejde den studerende? Måske du bebrejde dig selv. Når det kommer til dit barns uddannelse, den bedste fremgangsmåde er dog at se på trekant af lærer / elev / familie som et team. Hvordan kan de tre arbejde sammen om at forbedre dit barns præstation?

 • Kontakt læreren og find ud af, hvorfor hun mener dit barn kæmper.
 • Spørg efter ideer fra læreren om hvordan man kan hjælpe din elev. Hun ser ham hver dag og kender hans akademiske svagheder. Hun kan have redskaber til at løse problemet.
 • Find ud af om hun anbefaler hjælp udefra, såsom vejledning.
 • Opmuntre dit studiekort, at hårdt arbejde vil hjælpe ham at forbedre på dette område. Minde ham om andre gange, han kæmpede, arbejdede hårdt og lykkedes.
 • Du må ikke bebrejde dig selv. Nogle gange kan en klasse kan glide, før en forælder indser barnet har brug for hjælp.

Parental Balance

Mens undersøgelserne ovennævnte bevise, at forældreinddragelse ikke have indflydelse på elevernes faglige succes, skal du også nødt til at afveje, hvor involveret du er. Der er et begreb, der blev opfundet, der beskriver den anmassende, gør alt for deres barn, være involveret i hvert minut af hans liv forælder. Det kaldes helikopter forældrerollen. Du kan være en helikopter forælder, hvis:

 • Du tjekker dit barns karakterer flere gange om dagen.
 • Frivillige på hans skole så meget, at folk tror, ​​du arbejder der.
 • Insisterer på at gøre lektier i tre timer hver nat.
 • Gør ham beskrive hvert sekund af dagen i stor detalje.
 • Insister på, at han omarbejde, at forskning papir 19 gange, indtil det er et college niveau papir (og han er i fjerde klasse).

Dybest set, hvis du svæver så meget, at dit barn er stresset over skolen, så er det nok tid til at lysne op. Ikke alle klasse skal være en A + eller en 4,0. Det er i orden for dit barn at tage en regulær engelsk klasse i stedet for en AP klasse.

Mens hædersbevisninger klasser, AP klasser og avanceret arbejde er en positiv ting, kan det også være en negativ oplevelse, der skaber unødig stress. Gymnasier vil også fortælle dig om adgangskort formål, at det er bedre at få en 4,0 i en almindelig engelsk klasse end en 2,0 i en udmærkelse klasse. Hvis dit barn kan gøre arbejdet uden ekstrem stress, så er det fantastisk. Hvis ikke, tillade ham at kende sine egne begrænsninger og lære af dem.

Hjælp Må ikke Hover

I Harvard Family Research Project, blev det konstateret, at når forældre overvåger sociale og akademiske præstationer af eleverne, at de studerende har "lavere kriminalitet og højere social kompetence og faglige vækst." Hold dig opmærksom på områder, hvor dit barn har brug for ekstra hjælp, opmuntre sine stærke sider, men ikke svæve så meget, at du gør ham spekulerer på, hvorfor han nogensinde ønsker at fortsætte denne tortur i fire år mere post-gymnasial uddannelse. Hvis du kan gøre disse ting, er det en næsten sikker opskrift på succes.