Hvor finder hunde til salg

Hvor finder hunde til salg


Så bare hvor finder du hunde til salg? Du har gjort forskningen, plukket en race, færdig dit hjemmearbejde og forberedt din familie til et nyt familiemedlem. Du kan finde hunde til salg gennem opdrættere, rednings-grupper, SPCAs og kommunale krisecentre.

Hunde til salg på Breeders

Hvis du beslutter at bruge en opdrætter, skal du sørge for at bruge en velrenommeret opdrætter. Læs LoveToKnow artiklen, Dog Breeders for mere information om velrenommerede opdrættere. En god opdrætter vil være i stand til at uddanne dig om racen og har ikke noget problem der tilbyder hjælp og vejledning til nye ejere. Samvittighedsfulde opdrættere har den bedste interesse for deres hunde i tankerne. Du kan finde opdrættere der bruger personlige referencer, aviser, internettet, din lokale race klub og den amerikanske Kennel Klub.

At finde hunde til salg på Rescue Grupper

Hvor finder hunde til salg

Hvis du er på udkig efter en racerene hund, vil du se, at næsten hver hunderace har en rednings gruppe. Rescue grupper er non-profit organisationer, der er privat drevet af berørte borgere og kæledyr aficionados. De er som regel frivillige løb. Webstedet Petfinder er et glimrende sted at starte. Du vil også finde mange rednings-grupper, der specialiserer sig i blandede hunderacer. Rescue grupper har normalt lange ansøgning processer, fordi de ønsker at sikre, at de er at finde gode hjem til hundene i deres varetægt. Disse grupper arbejder ofte som "dating-tjenester" ved at gøre gode matches for din familie og hunde i deres redning. Hunde fra rednings-grupper er som regel fuldt undersøgt, hvilket betyder, at de har modtaget alle deres vaccinationer og er steriliseret eller kastreret. Mange grupper også udføre hjerteorm test og behandling, hvis nødvendigt og dental rensninger.

Rescue grupper er en fremragende ressource, hvis du er på udkig efter en hund forbi hvalpen scenen. Mange rednings-grupper opererer på en plejefamilie slibe-system, hvilket betyder deres hunde lever i plejefamilier som familiemedlemmer, indtil hundene er vedtaget. Dette system har en stor fordel for potentielle adoptivforældre! Plejeforældre kan fortælle dig om personlighed og vaner deres plejebørn hunde, så du ved, hvilken slags hund du får.

Rescue grupper er også meget åben for spørgsmål og bekymringer i hele vedtagelsesproceduren og er altid villige til at tage en hund tilbage fra en familie, hvis tingene ikke fungerer som planlagt. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på Petfinder, så spørg din lokale dyrlæge eller husly til redning race ressourcer.

SPCA

Mange byer har lokale SPCAs. En SPCA, Society for forebyggelse af dyremishandling, er normalt en non-profit gruppe dedikeret til at redde og genhusning kæledyr. De fleste SPCAs har et stort fundament af frivillige, og nogle betalte personale. De tager i herreløse og uønskede hunde, katte og andre dyr, som pladsen tillader. Mange hævder at være no-kill, hvilket betyder, at alle dyr, de tager deres program ikke aflives, medmindre de er meget syg. De har også mulighed for at skrue ned dyr, når de er ude af plads i deres anlæg.

SPCA er drives af en privat gruppe eller bestyrelse og måske eller måske ikke modtage tilskud og statslige midler. SPCA os få bygninger og faciliteter, hvor du kan besøge katte og hunde til salg, men også kan have nogle dyr i familiepleje situationer.

SPCA s hus hunde og katte i alle aldre og racer. De fleste SPCA os få en ansøgningsproces, selv om det ikke er så grundig som en rednings gruppes ansøgningsprocessen. SPCA s vaccinerede og spay / kastrat deres kæledyr, selv om de måske ikke har ressourcer til at udføre dental rengøring og hjerteorm test.

Du kan finde din lokale SPCA i telefonbogen eller ved at lave en søgning på internettet. Din lokale dyrlæge eller dyrehandel kan også give disse oplysninger.

Kommunale Shelters

En kommunal husly ligner en SPCA i, at en bygning eksisterer for boliger mange typer af dyr. Lighederne stopper på det tidspunkt. En kommunal husly drives af en by, amt eller stat offentlig myndighed. Et krisecenter skal tage ethvert dyr bragt til det, og det kan ikke slå ned nogen dyr, selv når den løber tør for plads. Når husly er fuld, skal dyrene aflives at gøre plads til flere dyr. Nogle krisecentre har regler om et minimum ophold for alle dyr, hvilket betyder de kæledyr, der har været der længst vil blive sat ned først. Andre krisecentre har ikke denne regel, og vil lægge dyr baseret på forskellige kriterier.

Kommunale krisecentre drives af lønnede medarbejdere, men kan også have bekymrede borgere kan også frivilligt til at hjælpe socialisere dyrene, mødes med mennesker, der søger at finde en ny kæledyr, og at gå hundene. Shelters kan yde den nødvendige dyrlæge pleje til dyr i alvorlige smerter og ubehag, men mange krisecentre giver ikke nogen dyrlæge pleje ud over dette. Nogle krisecentre vil give rabies skud før et dyr er placeret i et nyt hjem.

En husly kan være et vidunderligt sted at få et nyt kæledyr, hvis du har nogle erfaringer med dyr, men det er ikke et ideelt sted for første gang hundeejere til at erhverve en ny lodne ven. Krisecentermedarbejderne er normalt for travlt til at besvare spørgsmål eller hjælpe dig med at udvælge den bedste hund for din familie. Mange vidunderlige dyr vente i krisecentre for deres nye hjem, så hvis du har gjort din forskning og føle sig godt tilpas at gå til en kommunal husly, vil du have en meget taknemmelig kæledyr.

Du kan finde din kommunale ly i de gule sider eller ved at ringe din lokale dyrlæge kontor.

Hunde Avis

Mange publikationer er specialiserede er hunde, herunder hunde til salg:

  • En sådan online offentliggørelse Vores hunde avis. Vores hunde Avis - Din komplette guide til stamtavle udstillinger, nyheder, resultater, avlere, klubber og bøger.