Hvor finder Fashions for ældre kvinder

Hvor finder Fashions for ældre kvinder

Valg af tøj til ældre kvinder kræver vægt på komfort, bevægelse og let pleje. Nøglen til at vælge de rigtige mode er at forstå de særlige behov hos den kvinde, der vil være iført dem.

Online Shopping Resources

Shopping online for komfortabel og nem at sætte på tøj til ældre kvinder kan tilbyde dig et bredere udvalg af stilarter, tekstiler, størrelser og andre muligheder end andre ressourcer. Følgende leverandører imødekomme behovene hos senior kvinder:

Den Tog Shop

Siden 40'erne har The Tog Shop fastholdt et ry for at levere komfortable klassisk og fritidstøj stilarter for den fashionable moden dame. Størrelser spænder fra uheld til petites til kvinders, og foruden fashionable men funktionelle klæder, det produktsortiment omfatter sko og tilbehør såsom hatte, handsker, tørklæder og andre svære at finde emner.

Pleje Apparel

Hvis du er på udkig efter en kilde til moderigtigt adaptive tøj til personer med særlige dressing behov, Care Apparel sandsynligvis har lige hvad du leder efter. Det produktsortiment omfatter en bred vifte af adaptive og ledende tøj, der er let at komme til og fra for at hjælpe både den enkelte og de pårørende. Sjaler, jakker, kapper, wraps og ponchoer er blot nogle få af de mange elementer, der kan købes her.

Buck & Buck

Ud over at være en glimrende kilde til adaptiv tøj til hjemmet sundhedspleje og plejehjemsbeboere, Buck & Buck tilbyder mange værdiskabende tjenester til deres kunder. Gratis oplægning og mærkning er to af deres premier tjenester, og hvis du køber amerikanske lavet varer er vigtigt for dig, vil du være glad for at vide, at deres poster er lavet i USA. Dette er en fuld produktserie, herunder toppe, bunde, outwear, nattøj, badetøj og tilbehør elementer.

Silvert s

Hvor finder Fashions for ældre kvinder

Adaptive top

Ældre kvinders tøj, bh'er, sko og adaptive tøj er blot nogle få af de mange særlige behov poster fra Silvert s. Online butik er organiseret efter kategorier for at gøre det nemt at handle med det specifikke behov for en individuel såsom arthritis tøj eller geriatrisk tøj. Med over 80 års dokumenteret service til en ældre klientel, er Silvert er godt positioneret til at hjælpe med højtstående shopping behov.

Foot Smart

Bare fordi sko er designet til følsomme fødder eller terapeutiske formål, betyder ikke, at de ikke kan være med på moden så godt. Foot Smart lagerfører et bredt udvalg af fodtøj til alle aspekter af de ældre kvindes livsstil og særlige behov.

Særlige Fashion Needs

Hvor finder Fashions for ældre kvinder

Åben ryg kjole

Senior og pension lever ofte betyder en ændring i mode behov. Som kvinde fortsætter med at alder kan flere faktorer påvirker hendes mode beslutninger eller forårsage ændringer i hendes garderobe:

Sundhed Issues

Ændringer i energi niveauer og reaktioner på medicin kan gøre det vanskeligt at klæde og udføre personlig pleje aktiviteter. Desuden ældre kvinder ofte sværere ved at holde varmen, og de ser for varmere tøj.

Mobilitet spørgsmål

Gigt, muskelsvaghed, eller medicinske problemer kan gøre det kompliceret, hvis ikke umuligt, at få klædt og drive bh lukninger og knapper. Kvinder kan have behov for tøj, der er let at komme til og stå fra siddende stilling. De kan opleve, at de har brug for at gøre garderobe ændringer for at imødekomme øget involvering i afslappet aktiviteter såsom rejser, klasser og motion såsom stol motion, styrketræning eller Tai Chi.

Miljømæssige og sociale anliggender

Aktiviteter på en aktiv voksen eller golf pensionering samfund kræver en bredere vifte af mode, end hvis en kvinde har sundhedsmæssige eller mobilitet spørgsmål, der kræver hende til at være i et støtteberettiget levende facilitet eller plejehjem. På en anden note, kan der også være en ændring i peer group mode. Ofte en kvinde ønsker at foretage ændringer i hendes garderobe til mere nøje at følge de stilarter båret af en ny social gruppe. Endelig fordi nedskæringer til en ny levende situation, kan udfordringer såsom mindre skab og lagerplads forårsage en person til at ønsker at reducere sin garderobe.

Valg Fashions for ældre kvinder

Hvor finder Fashions for ældre kvinder

Åbn tilbage bukser

Det er vigtigt for en kvinde at føle hun bevare sin uafhængighed, og at hendes personlige behov bliver opfyldt med hendes påklædning, selv om hun ikke er personligt at vælge modeprodukter. Hvis du vælger tøj til en anden, fortsætter med at søge hendes input og være særlig opmærksom på hendes kommentarer om, hvad hun nyder iført. Overhold mode båret af andre kvinder, med hvem hun har kontakt. Overvej faktorer som disse:

Stil og komfort

Match hendes personlige stil, som hun sandsynligvis ønsker at bære de samme stilarter og farver, hun har båret i mange år. Hvis hun kunne lide klassisk stil, da hun var 50, vil hun sandsynligvis stadig ønsker at bære klassisk stil. Hvis hun var stolt af sin avantgarde stil, da hun var yngre, vil hun sandsynligvis ikke være komfortable i bløde farver med bamse applikationer.

Da kvinder bliver ældre, deres generelle fysiske statur ofte krymper, og de kan have behov mindre størrelser og kortere beklædningsgenstande. Meget tøj kan være bekvemt, men det ekstra stof kan forårsage bæreren til at snuble og falde. Mål tøj, der passer hende godt at afgøre, hvilken størrelse at købe, hvis du er usikker på sin størrelse og størrelsen tags er ikke længere læses i hendes tøj. Desuden undgå lukninger og sømme på bagsiden af ​​toppen eller på bagsiden af ​​benene, som vil blive ubehageligt under langvarig møde.

Nem Wear og pleje

Tiny knapper eller snaps og små lynlåse er alle svært for nogle ældre kvinder til at manøvrere. Kig efter pull-on og wrap-around stilarter toppe og bukser. Front-lukning bh'er kan være betydeligt lettere for en kvinde end at skulle vride armene for at nå omkring hendes ryg.

Kig efter tøj, der kan maskinvaskes og -dried i enten et hjem eller pleje situation. Undgå sarte stoffer, der ikke kan stå op til den potentielt hårdhændet behandling af en industriel vaskemaskine i en pleje miljøet eller kræver særlig pleje, såsom hånd-vask, hænge-tørring eller strygning. Stoffer bør føles blød mod følsom hud.

Warmth

Kig efter wraps og trækker på skulderen, der kan bæres over toppe og kjoler til at afværge en chill. Lagdeling er især vigtigt, når en person er i en gruppe miljø, hvor hun ikke kan ændre termostaten til at opfylde hendes særlige behov. Wraps og trækker på skuldrene er særligt gode gaver til et plejehjem hjemmehørende.

Sikkerhed

Sko skal have skridsikker sål for at minimere risikoen for at falde. Kig efter let på, let-off stilarter, der hjælper en kvinde ændre eller fjerne hendes sko. Athletic stilarter med velcro lukninger kan give en stabil, fast base for fødderne og er nemme at sætte på og fjerne.

Adaptive Tøj

Flere producenter har udviklet særlig beklædning til at gøre dressing og personlig pleje lettere. Tøjet kan bæreren være komfortable og det gør det lettere for en omsorgsperson til at hjælpe en person i hendes tøj eller til at hjælpe med hendes personlig pleje:

  • Side-zip bukser med lange, brede faner lynlåse ned begge sidesømme
  • Åbn tilbage kjoler og toppe med store snaps eller lukninger velcro-type
  • Læg i fronten af ​​kjoler og nederdele til at tillade stoffet spredes over knæene, mens siddende
  • Slip-on stil sko
  • Sko med lukning Velcro-type

Opholder Moderigtigt gennem tiderne

Leder og veltilpas er vigtigt på alle alderstrin. Fashion er mere end en stil, en bestemt designer etiket, eller endda en størrelse; det er snarere en holdning. Med nogle omhyggelig planlægning og den rigtige garderobe, kan seniorer fortsætte med at nyde livet fuldt ud, uanset hvad deres forhold eller miljø sagen.