Hvor er 3D Ultralyd Tilbydes?

Hvor er 3D Ultralyd Tilbydes?
Billeder af høj kvalitet er mulige med 3D ultralyd

Gad vide hvor er 3D Ultralyd tilbydes i dit område, og hvad der præcist disse teknikker dækker? Læs videre for at finde de ressourcer, du har brug for.

3D Ultralyd

Så snart mange kvinder finde ud af de er gravide, de begynder at ser frem til deres ultralyd på lægens kontor. Disse enkle procedurer giver billeder af barnet ved hjælp af en håndholdt stav, der sender lydbølger ind i livmoderen. De billeder, der er skabt ofte give forældre og læger med vigtige oplysninger om barnet, herunder størrelse, køn og mængden af ​​væske i livmoderen. I nogle tilfælde kan det også vise potentielle problemer, som en undermålere baby eller organer, der muligvis ikke er fuldt udviklet.

For nylig 3D ultralyd tilbyde et endnu klarere billede af dit barn. Borte er de fuzzy billeder, hvor du skal skele til at gøre ud af forskellen mellem et knæ og en albue. I stedet kan du få at se ansigtstræk i din baby og endda tage hjem billeder fortjener en ramme eller scrapbog til at dele med dit barn senere. Disse er også undertiden benævnt 4D ultralyd.

Hvor er 3D Ultralyd Tilbydes?

Selv om nogle hospitaler og læger kontorer tilbyder 3D ultralyd, vil du sandsynligvis nødt til at besøge et privatejet facilitet i dit område for denne service. Mange af disse anlæg er ejet af OB / Gyn praksis eller er en del af flere uafhængige franchises, at åbningen over hele landet. Hvis der ikke er en opført her i nærheden af ​​dig, så tjek din telefonbog for "ultralyd tjenester" eller bede din prænatal behandleren hvor er 3D ultralyd udbydes i dit område.

  • Goldenview Ultralyd: placeret i Boston og Chicago, dette ultralyd provider har tre skærme i eksamenslokalet, herunder en 82-tommer skærm, der viser alle detaljer i din baby.
  • 4D Fetal Imaging: dette center tilbyder aften og weekend udnævnelser i San Jose og San Francisco.
  • Livmoder With A View: denne facilitet indeholder pakker med cd-aftryk, videoer, og både farve og sort-hvid udskrifter af dine ultralyd. Livmoder med udsigt øjeblikket fire steder i Cherry Hill, NJ, og Lemoyne, Allentown, og Lancaster, Pa.
  • Ser Hvem Kicking: for Florida moms-til-være, der ønsker en dag med forkælelse med deres ultralyd, denne udbyder har valgfri massage og pedicure til rådighed med dit besøg. Placeret overalt centrale Florida, herunder Orlando og Tampa Bay.
  • Stork Vision: ledet af to OB / GYNs, Stork Vision har filialer i syv stater, herunder Arizona, Georgia, og Oklahoma.

Fordele for 3D Ultralyd

Mange forventer forældre strømmer til ultralyd udbydere til at få et nærmere indblik i deres ufødte barn. Det kan gøre mødre og fædre føle sig tættere på deres baby og hjælper dem med at forberede ankomsten af ​​deres child.There er masser af andre grunde forældre som denne løsning i forhold til den standard ultralyd, de modtager på lægens kontor. For én, kan du bringe andre familiemedlemmer og venner ind i eksamenslokalet med dig. I en traditionel medicinsk facilitet, pladsbegrænsninger normalt kun tillader forældrene og én anden person til at deltage.

For det andet, da disse faciliteter imødekomme forventer mødre som enhver anden virksomhed, de normalt tilbyde udvidet åbningstid om aftenen og i weekenderne, og er mere fleksible med deres programlægning.

Endelig, mens en læge kontor kan give forældre med en udskrift af billedet, 3D ultralyd udbydere normalt have portræt pakker, dvd'er og andre souvenirs af dit ufødte barn.

Ulempe 3D Ultralyd

Selv efter du besvare spørgsmålet "hvor er 3D Ultralyd tilbydes?", Er der stadig nogle overvejelser at gøre, før du beslutter dig for at lave en aftale. For startere, er disse ultralyd ikke er omfattet af en forsikring, da de ikke er medicinsk betinget, så mødre skal betale out-of-lomme. En række besøg i løbet af ni måneder kan nemt top $ 1.000. Mest grundlæggende pakker til en engangs-besøg starter omkring $ 175.

For det andet har disse ultralyd ikke træde i stedet for kvalificeret prænatal pleje i lægens kontor og kan ikke anvendes til diagnostiske formål. Hvis du har nogen bekymringer om dit barns helbred, se din læge. Hvis du ved, at der er medicinske problemer med dit barn, vil en ultralydsscanning udbyder ikke være i stand til at give dig medicinsk pålidelige oplysninger om din baby.

Endelig og vigtigst, FDA advarer mod brugen af ​​3D-ultralyd til ikke-medicinske grunde. Selv om der er i øjeblikket ingen data, der tyder på, at lydbølgerne, der anvendes i ultralyd forårsage nogen skade på fosteret eller moderen, der er ingen undersøgelser om de langsigtede effekter af gentagne ultralyd. På grund af dette, behøver FDA og mange sundhedsprofessionelle ikke anbefale at bruge ultralyd uden for standard pleje af din læge.