Hvor at finde billige Futon Frames

Hvor at finde billige Futon Frames

Futons er populære møbler til sovesale, små lejligheder og alle, der har brug for billig møbler, der har flere anvendelser, og kan spare plads. Futons kan bruges til siddepladser i løbet af dagen og et sted at sove om natten.

Hvor at finde billige Futon Frames

Der er en række steder, du kan se at finde overkommelige futon rammer. Ud over de lokale møbelforretninger i dit område, er her nogle muligheder online:

Online rabat Detailbutikker

Disse online-butikker alle har et godt udvalg af futon stel i en række forskellige prisklasser, herunder rabat eller økonomi indstillinger.

 • Futon Creations tilbyder de mest økonomiske rammer fra dette lager er metalstel.
 • Walmart er en stor ressource for billige møbler. Check online og i din lokale butik.
 • Futon Planet har et stort udvalg af futon stel i en bred vifte af stilarter, materialer og prisklasser.
 • Fantasy Futons er en anden online forhandler med et stort udvalg af rammer. Kig efter rammer i økonomien futon stel sektion.

Sending butikker

Sending butikker sælger kvalitet brugte møbler til private sælgere. Nogle gange kan du finde nye møbler i sending butikker, der sælger aldrig selv brugt.

 • Home Consignment Center har steder i Californien, Nevada og Texas.
 • Sending butikker er en national database over sending butikker og genbrugsbutikker. Du kan søge efter en butik i dit område og se, om nogen futon

Sammenligning Shopping websteder

Sammenligning shopping sites er værdifulde ressourcer, når de forsøger at finde den bedste pris for enhver form for produkt.

 • Bliv
 • NexTag
 • Find-

Online Møbler Auktioner

Du kan finde gode tilbud på alle former for møbler ved at kontrollere online møbler auktioner. Disse websteder kan eller ikke kan have futon rammer til rådighed, så du nødt til at tjekke tilbage hver dag. eBay er undtagelsen, med daglige registreringer af futon rammer.

 • Auktion Zip
 • Møbler Auktion
 • Ebay

Futon Frame Materialer

Den faktor, der vil have størst indflydelse på prisen på en futon rammen er det materiale, som det er lavet af. De mest billige futon rammer næsten altid fremstillet af metal. Den matte sort finish af et metal futon stel vil gå godt med stort set enhver form for indretning. Metalstel er holdbare, nemme at rengøre og er overraskende mere letvægts end du måske tror.

Trærammer kommer i mange forskellige farver og overflader. Typisk trærammer er dyrere end metalstel, men du kan finde ufærdige hårdttræ rammer, såsom poppel træ, til meget overkommelige priser. Rammerne ser attraktivt, hvis venstre ubehandlet, men du kan plette eller male dem selv, hvis det ønskes.

Byg din egen Futon Frame

En anden mulighed er at bygge din egen futon stel. Hvis du har dine egne værktøjer og en lille smule træbearbejdning viden, bygge en futon stel er ikke en kompliceret proces.

Finde planer om at gøre din egen futon online er ikke så nemt som det lyder. Men hvis du kan lide udseendet af Mission stil møbler, vil dette Futon Sovesofa plan fra Futon Life hjælpe dig med at opbygge en meget attraktiv træ futon stel. Bare for sjov, kan du også se en interessant tid lapse video af en universitetsstuderende bygge sit eget futon ramme baseret på hans vens futon design.

Attraktive og billige

Futon sovesofa er et attraktivt og pladsbesparende møbler mulighed. Når du finder en overkommelig ramme, kan du gå videre til at se efter en stilfuld madras og muligvis nogle dekorative pyntepuder.