Hvor at donere møbler i New York

Hvor at donere møbler i New York


Uanset om du bor i det nordlige New York, Long Island og New York, er der mange gode organisationer og velgørende at donere møbler i New York state.

New York Møbler Donation Options

Der er mange velgørende organisationer i New York, velkommen donationer af møbler.

  • Bistand til mange på risikogrupper, J-CAP, der ligger i Queens, accepterer donationer af soveværelse møbler og vindue typen klimaanlæg.
  • Accept møbler donationer til at distribuere til familier flytter fra krisecentre, familier påvirket af katastrofer eller ofre for vold i hjemmet, møbler Distribution programvirksomhed de fem bydele.
  • Gennem New York en række fornemme sparsommelighed butikker rejse penge til hjemløse kvinder, mænd og børn, der er hiv-positive. Disse butikker, Boliger Works Thrift butikker giver afhentning af de fleste møbler.
  • Forudsat møbler pick up service i store dele af New York state, Institut for jødiske Humanistiske en non profit organisation, fokuserer på bevarelse og undervisning i jødisk kulturarv og tradition.

Donere møbler på Long Island og Upstate New York

Upstate New York

  • Frivillige of America of Western New York acceptere møbler donationer til at sælge i deres detailforretninger i hele upstate New York. En af de vigtigste funktioner i denne organisation er at give mad og husly til de hjemløse.
  • Beliggende i Pittsford, New York, Saint s Place, der arbejder med Flygtningenævnet og Udlændingeservice Institut for den katolske Family Center, yder bistand til lovlige indvandrere flygter fra krigshærgede lande. Møbler donationer bruges i oprettelsen af ​​lejligheder til flygtningene.
  • Den katolske Velgørende boligkontor for Albany accepterer møbler donationer til at give til folk flytter fra herberger for hjemløse til deres egne lejligheder.

Long Island

  • Muligheden Råd Suffolk County økonomiske accepterer donationer af møbler til at distribuere til familier med lav indkomst i samfundet.
  • Big Brother Big Sisters of Long Island tidsplaner pick up service til møbler donationer. Nogle af punkterne er givet til de nødlidende, mens de fleste af det er solgt til området sparsommelighed butikker.

Ekstra steder i New York for at donere møbler

Mange krisecentre i hele New York yde service til ofre for vold og misbrug, hjemløse og psykisk eller fysisk syge afhængige møbler donationer til velgørenhed. Kontakt krisecentre i dit område gennem de gule sider. Også kirker har ofte opsøgende programmer med behov for møbler at give familier i deres lokalsamfund. Check lokale kirker i dit samfund for at finde ud af, om de accepterer donationer af møbler.

Doner din Forsigtigt Brugte møbler

Hele staten er der mange steder at donere møbler i New York. Næste gang du har blidt brugte møbler du ikke længere ønsker, donere det til en lokal velgørenhed i stedet for at smide det i papirkurven.