Hvor at donere brugt legetøj i Brooklyn

Hvor at donere brugt legetøj i Brooklyn

Der er mange muligheder for at donere brugte legetøj i Brooklyn, New York. Som med alle store bycenter, mange nonprofits, religiøse institutioner og statslige enheder bruger legetøj til at hjælpe børn. Andre organisationer sted doneret legetøj til salg i genbrugsbutikker som en måde at finansiere velgørende projekter.

Brooklyn Velgørende der accepterer brugt legetøj

De velgørende organisationer, der er anført nedenfor er et par af de Brooklyn organisationer, der accepterer brugte legetøj. Tal med den modtagende organisation før du foretager en donation. Find ud af specifikke behov; efterspørgsel ændringer ofte. Diskuter de retningslinjer og politikker donation, såsom skattefradrag kvitteringer. Nogle organisationer vil samle op, andre har bestemte tidspunkter og steder for at slippe for særlige forhold.

Organisation Info
Organisation Donation Type Websted Bemærkninger
Frelsens Hær Drop-off og pick up service www.satruck.org Frelsens Hær, ligesom Goodwill, videresælger varer i sine genbrugsbutikker. Provenuet fond voksne rehabiliteringscentre. Der er fire Frelsens Hær steder i Brooklyn-området. Pick up-tjenester er også tilgængelige og kan planlægges ved at ringe 1-800-SA-lastbil eller 1-800-728-7825.
Second Chance Legetøj Toy Drive secondchancetoys.com Second Chance Legetøj (SCT) indsamler og distribuerer brugt plastiklegetøj at forhindre dem i at gå i lossepladser. En 13-årig pige grundlagde New York kapitel, et ægte community-baserede indsats. SCT udfører indsamling drev under Earth Week og andre udpegede tider, såsom Thanksgiving. Under disse drev, er der en drop-off placering til Brooklyn.
Plads til at vokse Pick up (mod betaling), kan sendes www.roomtogrow.org Plads til at vokse er en nonprofit dedikeret til at berige livet for børn født i fattigdom. Beliggende på Manhattan, accepterer Plads til vækst brugte varer i fremragende stand til børn under tre år. Varer kan afhentes ved budtjeneste; en fradragsberettiget gebyr vil gælde. Du kan sende dem til 54 West 25th St., # 401, New York, NY 10010. Der er også hyppig indsamling drev i forskellige steder i New York.
Allerhelligste Treenigheds Kirke Julen drev www.mhtbrooklyn.org/ Allerhelligste Treenigheds Kirke er en katolsk kirke i Williamsburg område i Brooklyn. Blandt sine mange projekter er Treenigheden menneskelige servicecenter (THSC), som hjælper enkeltpersoner og familier i krise. THSC sponsorer en julegave legetøj drev hvert år. Accept politik kan ændre sig; kontakte kirken for yderligere information.

Yderligere forslag

Andre steder, der kan acceptere donationer af brugte legetøj:

  • Lokale kirker og synagoger
  • Day bekymrer
  • Hjemløse krisecentre og vold i hjemmet krisecentre
  • Missionær grupper
  • Seasonal drev, specielt i løbet af december

Sæt Uønskede Legetøj til god brug

Hvis der er vokset, uelskede eller overskydende legetøj rundt, overveje at give dem til en organisation, der vil sætte dem til god brug. Med så mange steder at donere brugte legetøj i Brooklyn, processen er nem og fordele alle.