Hvis en hund blev syg Ville det være i stand til at bruge menneskefostre Medicine

Hvis en hund blev syg Ville det være i stand til at bruge menneskefostre Medicine

Hvis en hund fik syge ville det være i stand til humanmedicin bruge? Svaret er ikke helt så let at give. Læs videre for at lære mere om, hvordan almindelige humanmedicinske lægemidler kan påvirke vores elskede hunde.

Spørgsmål: Hvis en hund blev syg Ville det være i stand til at bruge menneskefostre Medicine?

Udgifterne til professionel veterinær pleje er, hvad det er, mange ejere af kæledyr ofte spekulerer på, om de kan henvende sig til deres egen medicin skab til retsmidler til Fido er mindre lidelser.

Selvom du faktisk kan behandle nogle af din hunds gener denne måde, er det aldrig en god ide at gå videre uden i det mindste at give din dyrlæge et hurtigt opkald. Visse medikamenter, som mennesker finder helt harmløs, når det gives i den korrekte dosering kan forårsage forskellige sundhedsmæssige problemer for kæledyr. I nogle tilfælde kan de endda dræbe dem.

Lad os se på nogle almindelige stoffer, vi alle holder i vores medicinskab, og potentialet påvirker de kan have på vores kæledyr.

Aspirin

Hvem kan ikke holde aspirin på hånden? Denne enkle smertestillende medicin tjente menneskelige behov i generationer før Tylenol og Advil nogensinde ramte scenen.

Aspirin faktisk tilhører en gruppe til smertestillende medicin kaldet NSAID: Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Ud til beroligende ømhed og smerter, og reducere feber, er denne medicin bruges også til at fortynde blodet. Mens dette er alle gode nyheder for folk, det er ikke sådan en god nyhed for hunde.

Hunde er følsomme over for NSAID, og ​​kan udvikle indre blødninger og sår hvis aspirin gives forkert. Ja, kan det bruges til behandling af smertefulde lidelser som hunde gigt, men kun under direkte tilsyn af din dyrlæge, som vil ordinere den korrekte dosis og mængde tid til at lade passere mellem doser.

I de fleste tilfælde, dyrlæger foretrækker at bruge "baby" aspirin, og rådgive give det til din hund med noget mad til at beskytte maveslimhinden. Coated aspirin kan være at foretrække i nogle tilfælde.

Ibuprofen

Ibuprofen, ofte sælges under navnet Advil, bør aldrig gives til hunde. Så lidt som en enkelt pille kan forårsage et mavesår eller leverskader. Ibuprofen er også blevet kendt for at forårsage nyreskader i hjørnetænder.

Acetominophen

Acetominophen, ofte sælges under varemærkerne Tylenol og Daytril, har potentiale til at forårsage leverskader hos hunde. Alligevel er det nogle gange er foreskrevet i lave doser i en begrænset periode.

Anti-Diarré Meds

Både Pepto Bismal og kaopectate er undertiden bruges som hjem retsmidler for hunde diarré, men de fleste dyrlæger anbefaler at bruge børnenes type i stedet for den voksne formel. Den korrekte dosering afhænger af din hunds størrelse, så spørg din dyrlæge, hvad der ville være passende for dit kæledyr.

Antacida

Både flydende Digel og Tums tabletter kan anvendes til at berolige et brus forstyrret mave, men den flydende medicin er at foretrække, fordi det udgør mindre af en kvælningsfare.

Når det er sagt, er det langt bedre at finde årsagen til din hunds fordøjelsessystem forstyrrelse, før du begynder at maskere symptomerne. En alvorlig tilstand, såsom gastrisk torsion kan forekomme behandles i første omgang, men medmindre det er diagnosticeret i de tidlige stadier, er det meget vanskeligt at behandle. Lad din dyrlæge foretage opkaldet.

Benadryl

Benedryl er gavnligt for hunde, der lider af kløende allergi og allergiske reaktioner på bistik. Som altid, skal din dyrlæge ordinere den dosis, så tjek først, før indgivelse til din hund.

Hvis det er godt for hunde, er det godt for katte?

Mange ejere af kæledyr holde hunde og katte. Selvom du måske antage, at de begge kan håndtere de samme medicin, dette er simpelthen ikke tilfældet.

Som det fremgår af de seneste pet food minder, katte har langt mere delikat systemer, og ganske ofte kan ikke flytte visse former for medicin og andre stoffer gennem deres organer så hurtigt som hunde gør. Jo længere disse stoffer er til stede, jo mere tid kroppen har til at absorbere eventuelle toksiner.

I mange tilfælde vil et lægemiddel, der vil blot gøre en hund føler syg faktisk dræbe en kat, så aldrig antage, at du kan give de samme meds til begge arter uden at konsultere din dyrlæge.

Konklusion

Så hvis en hund fik syge ville det være i stand til humanmedicin bruge? Som du nu ved, er der ingen simpel ja eller nej svar. Det afhænger meget af, hvilken type medicin, og hvad den passende dosis ville være for din hunds størrelse.

Er det ikke værd et telefonopkald til din dyrlæge for at være sikker på dit kæledyr vil være helt sikker?

External Link

  • 1-800-PetMeds