Hvilken vin har den mest Antioxidanter?

Antioxidanter har været i nyhederne mere og mere i de seneste år, med forskning fortsætter med at bevise de magtfulde fordele af disse beskyttende vitaminer. Vin antioxidanter har også modtaget en stor opmærksomhed. Et glas vin om dagen har vist sig at beskytte hjertet, og de seneste undersøgelser selv angive det kunne hjælpe slå kræft. Men betyder nogen form for vin giver større sundhedsmæssige fordele end andre? Hvad er den bedste form for vin til at drikke for at udnytte disse vigtige fordele?

Kilderne til Wine Antioxidanter

Antioxidanter findes i vin er klassificeret som polyfenoler, og omfatter både flavonoider og ikke-flavonoider. Blandt de mest magtfulde af disse antioxidanter er resveratrol, bredt annonceret som en anti-aging stof, samt quercetin og forbindelser kaldet catechiner. Quercetin viser løfte i undersøgelser som en kræft-bekæmpelse agent, og samlet disse antioxidanter har vist sig at være endnu mere magtfulde end vitamin C, A og E, længe anset for at være blandt de mest effektive antioxidant vitaminer.

Vin antioxidanter findes mest rigeligt i huden af ​​drue. Derfor rødvine bære den største mængde af antioxidanter. Hvidvine vil have en meget lavere koncentration, idet drue skind er fjernet for at skabe den klare, hvide farve lysere vine. Druesaft giver også en sund dosis af disse stoffer.

I almindelighed, jo mørkere rødvin, jo mere koncentreret indhold af antioxidanter. Anden frugtvin kan også indeholde antioxidanter. Granatæble vin, for eksempel, har vist sig lovende i de seneste undersøgelser har endnu større indhold af antioxidanter end druebaserede vine.

Fordele ved Antioxidanter

Så hvad, præcist, gør antioxidanter gøre? Generelt de kæmper mod frie radikaler, stoffer, der bidrager til nedbrydningen af ​​kroppens celler over tid. Simply put, kroppens celler undergår oxidation, svarer til den proces, der opstår, når metal ruster. Denne oxidation opstår som en naturlig bivirkning som cellerne gå om deres daglige forretning at producere energi ved at syntetisere de fødevarer, vi spiser. Antioxidanter bremse denne oxidationsproces. På samme måde kan de bremse eller standse processer, der forekommer inden for de celler, der kan føre til cancer. De synes selv at aftage aldringsprocessen generelt få et ry som en "ungdommens kilde."

Antioxidanter også hjælpe slappe blodkarrene, der bidrager til den samlede kardiovaskulære sundhed, reducere størkning, som kan føre til slagtilfælde eller hjerteanfald, og forebygge LDL eller "dårlige" kolesterol, fra oxiderende i systemet. Alle disse funktioner i høj grad mindske risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde, og yderligere beviser antyder, at de måske hjælpe med at bekæmpe andre aldersbetingede lidelser, såsom demens og Alzheimers.

Andre sundhedsmæssige fordele af Wine

Nogle af de sundhedsmæssige fordele af vin synes at være relateret direkte til alkoholindholdet i stedet de tilgængelige antioxidanter. Alkohol giver kardiovaskulære fordele og måske endda hjælpe med at aktivere funktionen af ​​vinens antioxidanter.

Det betyder ikke, at mere vin er bedre, dog. Et enkelt glas rødvin med middag er masser at give sundhedsmæssige fordele. For meget alkohol kan have skadelige virkninger på kroppen, herunder leverskader, og alkohol er også meget farligt for et foster fremkaldning. Så nyd at glas vin om dagen, men sørg for at altid at drikke ansvarligt.