Hvilken Drink er den sundeste One?

Hvilken Drink er den sundeste One?
Hver dag vi drikker vand, juice, te osv Hvert af disse drikkevarer har sin egen effekt på vores helbred. Men der drikker, der forbruges af mennesker, der regelmæssigt, er den sundeste en? Nogle forskere har forsøgt at finde et svar på dette spørgsmål. De udpeget otte hyklere til titlen på leder og forklarede værdien af ​​hver.

Sund drik # 8. Orange Juice

Appelsinjuice befandt sig i det ottende plads. Saften har vitamin C, hvilket øger immunitet beskytter mod forskellige sygdomme, såsom grå stær, cancer etc. Derudover appelsinsaft er en stor kilde til folinsyre, hvilket er meget vigtigt for forebyggelse af fosterudviklingen defekter .

Sund drik # 7. Cranberry Juice

Det er svært at overvurdere værdien af tranebærsaft. Det hjælper med at forhindre tandkødssygdomme og bekæmpe de urinvejsinfektioner. Saft, der sælges i butikkerne indeholder ofte sukker i dem.

Det tilrådes at vælge 100% ren tranebærsaft (uden tilsat sukker) eller til at drikke mere end 1 glas det en dag.

Sund drik # 6. Tomat Juice

Den næste drink i linjen for lederskab er usaltet tomatsaft. Det beskytter os mod en række kræftformer. Den indeholder en stor koncentration af lycopen, endnu mere end frugter indeholder selv. Lycopen er forbundet med risiko sænket kræft i følgende organer: mundhule, lunger, mave, lever, mælkekirtler, livmoderhalsen, tyktarm og endetarm. Desuden lycopen beskytter hjertet fra virkningen af ​​de frie radikaler og dermed det reducerer risikoen for hjertekarsygdomme

Sund drik # 5. Varm chokolade

Den næste drink er især elsket af børn. Det er varm chokolade eller kakao. De værdsatte egenskaber i disse drikkevarer ligger i det faktum, at de lette stemningen og forhindre udviklingen af ​​hjerte-kar-sygdomme. Desuden cacao indeholder en masse af polyphenoler, der beskytter cellerne mod virkningen af ​​de frie radikaler. Forbrug af varm chokolade øger produktionen af ​​hormonet serotonin (lave niveauer af det har dårlig indflydelse på ens humør).

Sund drik # 4. Soy Milk

Næste drikke var det sojamælk. Regelmæssig indtagelse af dette stof hjælper med at reducere risikoen for at udvikle kardiovaskulære sygdomme. De kostfibre og proteiner findes i sojamælk sænke niveauet af "dårlige" kolesterol og triglycerider. Du kan dog ikke helt erstatte komælk med sojamælk siden da din krop vil ikke modtage calcium og vitamin A og D.

Den soja indeholder også phytooestrogens, som er forbundet med brystkræft udvikling. Derfor bør du forbruge det i rimelige mængder.

Sund drik # 3. 1% skummetmælk

Ansøger nummer tre var 1% fedt mælk. Den indeholder komplekse kulhydrater, proteiner og lidt fedt, således at produktet fordøjes langsomt, og du ikke føler sult længere. Takket være det blodsukkeret forbliver stabilt. Mælk indeholder også calcium og D-vitamin Calcium hjælper celler ved at brænde fedt, letter på denne måde normale sats på vægttab.

Sund Drink # 2. Mint Tea

Andenpladsen gik til mynte te. Det kan bekæmpe en dårlig mave, hjælper lindre kolik, hjælper fordøjelsen ved at hjælpe maden igennem mave-tarmkanalen.

Sund Drink # 1. Grøn te

Grøn te blev navngivet at være leder. Det er værdsat for de flavonoider, den indeholder, som hjælper med at reducere risikoen for knogleskørhed, kræft og hjerte-kar-sygdomme. Derudover grøn te er værdsat for de polyfenoler og antioxidanter, der beskytter cellerne fra skader og neutraliserer de frie radikaler.