Hvilke sorter af rosiner er de sundeste?

Der er meget mere til rosiner ud over de individuelt pakkede dele, der ender i en madpakke eller Halloween kurv. Ordet rosin er afledt af det latinske ord "racemus 'som betyder' klynge af druer eller bær«. Det menes, at de første mennesker til at høste rosiner var romerne, grækerne, armeniere og fønikerne. Halvdelen af ​​verdens forsyning af rosiner dyrkes i Californien og byen Fresno betragtes som den rosin hovedstad i verden.

Rosiner fedtfri, kolesterol fri og lavt natriumindhold. De er beriget med jern og kalium, der arbejder sammen for at bevare muskel sundhed. Rosiner halvfjerds procent ren fruktose. Selv om dette kan synes som en stor mængde af sukker, er det simpelt sukker, som er Fix lettere for kroppen at nedbryde. Flere forskellige sorter af rosiner er tilgængelige hver med sin egen, unikke kvalitet. Hvis du ikke er en rosin fan, kan du ønsker at re-tænke din vifte af valgmuligheder til rådighed. Ligesom god vin, er det mest sandsynligt, at du kan gå glip af en liflig, nærende godbid. Nedenfor er nogle arter af rosiner, der er de mest populære og mest sunde.

Thompson rosiner

Overgår »Muscat af Alexandria 'rosin i 1925, Thompson tilbød ikke kun en mere tilpasningsdygtige voksende ry, når det kom til jord, vejr og pesticider holdbarhed, men det, der sætter Thompson rosiner øverst var, at de var uden kerner. Internationalt kendt som Sultan rosin, Thompson er den mest populære og bredt tilgængelige sort. Mange mennesker har ikke haft de forskellige valg af rosiner derude simpelthen fordi Thompson dominerer markedet, men det gør overgå de andre valg, når det kommer til sin sundhed faktor.

Selvom det økologiske marked er blevet meget populært, ikke alt produceret økologisk er bedre end ikke-økologisk produktion. Rosiner er undtagelsen. I betragtning af deres høst sårbarhed, kan Thompson druer blive oversvømmet med barske produktionsmetoder som gas excelerated tørringsteknikker samt pesticidrester. Mens Thompson er den mest holdbare drue, er det stadig en drue alligevel og druer har en bestemt vækst vindue. Derfor overgå Thompson Organiske Jumbo rosiner langt konventionelt produceret Thompsons. De er en stor, saftig, sød frugt værd de ekstra penge, især for deres pesticidfri produktion gør dem langt mere accepteret af kroppen.

Flame Rosiner

Flame rosiner synes at komme tilbage i stor efterspørgsel. Betragtes den sødeste rosin på markedet, Flame rosiner er andet i sundeste til Thompson. De er som regel ikke så buttet som Thompsons, men at kompensere for deres størrelse i sødme. De har lige så meget jern og kalium og findes i mange butikker, som regel i sække i stedet for indrammet.

Andre sorter af rosiner

  • Goldens - gennemsnitlig størrelse, men er mange gyldne rosiner behandlet med konserveringsmidler såsom, svovldioxid, for at hjælpe bevare deres farve
  • Seeded Muscat - det er den samme rosin overgået af Thompson i de nitten tyverne, men dette mærke er blevet podet
  • Zante Korender - disse er tærte, mini rosiner oftest anvendes i bagning