Hvilke Shades of Red Lipstick fungerer bedst på bleg hud toner

Hvilke Shades of Red Lipstick fungerer bedst på bleg hud toner

Som med næsten alle makeup, som nuancer af rød læbestift virker bedst på blege hudfarver afhænger af typen af ​​undertoner du har. Blege gals med varme undertoner vil ikke se så levende i læbestifter passer bedre til deres cool-tonet venner og blege piger med køligere undertoner vil ikke være i stand til at vælge de samme læbestifter som deres varmere søstre og få de samme resultater. Iført den forkerte røde læbestift er mere indlysende, selvfølgelig, end at bære det forkerte nøgen eller pink, så du ønsker at vælge med omhu.

De røde læber og bleg hud Combo

Hvis du spekulerer på, hvilke nuancer af rød læbestift virker bedst på blege hudfarver som din men du er ikke engang sikker på, du kan bære rød læbestift, forvisset om, at du kan. Faktisk blege piger pull off røde læber som ingen anden til en let dramatisk look. Tænk på Gwen Stefani og Christina Aguilera. Er de slående med deres underskrift røde læber eller hvad? Røde læber er fejlfri vej til retro glam og en hurtig måde at se "gjort" uden at bruge aldre anvende og blande din øjenskygge.

Hvilke Shades of Red Lipstick virker bedst på bleg hud toner: Cool

Hvis du er en cool-tonet pige, hvilket betyder at du ser bedst i pink, blues, krikand, lilla, sort, ren hvid, og så videre (især lilla nuancer), du vil se bedst i røde, der ligner i tonen. Blue-baserede rødvine-og dem, der selv hælder til fuchsia side-er bedst for dig. Bare rolig, er den blå ikke dukke op; det er bare en lille undertone, der gør dit røde mest flatterende for dig. En bonus til den blå undertone er tendensen til at gøre dine tænder ser hvidere.

Blege piger kan slippe af sted med røde læbestifter fra lys til mørke, lyse til dæmpet, stejle for fed, så længe undertone er korrekt. For en dramatisk rød læbe fantastisk til aften (eller dag, hvis du er modig!), Prøv MAC Dubonnet. For noget spring og pink-rød, prøv Cover Girl fortsatte Farve i Really Red let aflyttet og blandet på dine læber til et farvet look.

Rød læbestift for Pale, Warm Girls

Warm-tonet piger, dem der ser bedst i jordfarver som sennep, terra cotta, koral, olivengrøn og rust, ser mest livlige i nuancer af rød med gule eller orange undertoner. Selv om disse ikke har de tand-kridtning virkninger af blå-baserede rødvine, bør de ikke gøre dine tænder ser nusset. Hvad de vil gøre, er lysne dit ansigt samlet.

Som nævnt ovenfor, kan du nøjes med at bære alle dybder røde du kan bære en ren, lyse rødt ligesom MAC Ladybug eller du kan fejle på siden af ​​drama med en uigennemsigtig mursten rød eller rød som Revlon s Matte Lipstick i Really Red . Spring reds mærket "bær", fordi de vil højst sandsynligt være for cool for din hud tone. Også selv om brune læbestifter er ofte set som "varm", holde sig væk fra røde, der falder for langt ind i brun kategori. En antydning af brunt er fint, men hvis din lippie ser mere brun end rød, det bare kunne vaske dig ud.

Undtagelser fra reglerne

Nogle piger har en temmelig neutral tone hud, der kun lidt læner til den kølige side eller varm. I disse tilfælde så længe du koordinere din øjenskygge og blush i overensstemmelse hermed (varmer eller køler til at matche dine læber), kan du rocke læbe farve fra "den anden side".

En bleg pige med aske brunt hår og blå øjne vil normalt blive betragtet som en kølig, for eksempel, men så længe hendes hud er ikke alt for cool, kan hun bære en gul-baseret rød læbestift, neutral varm brun skygge i den krølle , neutral skygge på låget og øjenbrynsbenet, og en fersken eller koral blush. På samme måde kan en rødhåret med grønne øjne sporten en blå-baserede rød, så længe hendes skygge og blush faldt i neutral-cool palet.

Slående Shades

Blege piger komme til at have alt det sjove med rød læbestift. Røde læber af enhver nuance eller dybde er så slående mod lys hud, uanset hår og hudfarve. Hvis du er bleg, tror aldrig du har at holde sig til svagt blanke pinks og ferskner igen!