Hvilke bodybuilding har lært mig om succes

1. Kun målrettet indsats giver resultater.

Du kan ikke forlade virksomhedens succes til tilfældighederne. Du kan ikke bare smide alt til vinden. Du er nødt til at planlægge dit arbejde, så arbejde din plan. Du er nødt til at tale med mennesker dagligt. Du er nødt til at uddele visitkort dagligt. Du er nødt til at planlægge møder, skal du tjekke med dine folk, du har brug for at gå til kontoret ..... Du får min pointe. Det samme er tilfældet med dine muskler og fitness liv.

Du er nødt til at tænke fremad på, hvad du vil gøre på 3:00 i dag, når du ved, du kommer til at spise. Hvad vil du gøre? Hør, du har brug for at planlægge, at ting ud. Prep din mad:. Madlavning: Ellers din røv skal nok stoppe på Mc Donalds senere. Du vil ofre muskel på alteret for dovenskab, sult og bekvemmelighed. Jeg købte en gennemsnitlig lille "legekammerat" madpakke / is brystet. Jeg sætter "ingen frygt", "Volcom" og "Hurley" og andre klistermærker på den. Nu er det dårlige røv,: Rock: og jeg ønsker at bringe det til at virke, fuld af rødt kød, kylling og protein ryste: D

Når jeg fist startede i denne muskel ting, ingen lad mig ud af kniben. Ingen gav mig et skud. Ingen sukker overtrukket deres råd, når man behandler mit "problem" med ikke at kunne sætte på muskel. Folk ville sige ting som, "Damn, thats alle du spiser ?, hvordan kan du forvente at vokse, når det er alt du spiser?" .... Og så ville jeg være pissed off i 3 dage:. Riffel: Jeg ville købe en lav carb protein bar for den høje mængde protein og nogen ville sige, "hvis du er en hård Gainer, hvorfor er du køber en lav Carb bar? " Jeg ville have venner ud spise mig ved middagsbordet på en BBQ og derefter forsøge at give mig en ration af lort, fordi her var jeg, en "bodybuilder", der bare kom ud-spiste med gennemsnitligt menneske. ...... Pyt, at jeg havde spist 5 andre faste måltider, dagen: roll øjne:

Jeg sagde alle, at sige dette. Fokuser din spise. Spis med vilje. Spis ikke i selvforsvar! Det pisser mig af at ingen ende, når jeg hører om nogen, der "kan ikke sætte på muskel", og jeg kan se, at de spiser ting som grønne bønner, og jordnøddesmør og gelé sandwich! Lyt, spise med vilje! Hvis du ikke spiser protein-tætte fødevarer med hvert måltid, så du ikke kommer til at få de ønskede resultater. Kun målrettet indsats giver resultater. Ellers er du bare pissing op et reb.

2. Ophold kurset, selv når der er ingen umiddelbare resultater.

Jeg vil gå gennem tørre gange i min lille side forretning af betonkonstruktion. Jeg gik gennem tørre perioder som en personlig træner, uddanne folk efter arbejde. Jeg stadig havde til at holde kursen selvfølgelig den tid kom, og stadig kommer, når jeg får at telefonopkald, og nogen vil have mig til at gøre et job for dem. Den telefonopkald vil altid komme.

Husk, at din krop er stædig. Dens på den måde for at holde dig i live. Bodybuilding handler om at tvinge din krop til at gøre, hvad den ikke ønsker at gøre. Med det i tankerne, holde kursen. Hvis du har haft lidt resultater på det seneste, det er din mulighed for at vise dig selv, hvor dedikeret du er til at træne i og for sig selv. Bare gå til de fitnesscenter og har en god tid, thats alle. Før eller senere, vil du vinde, og din krop vil give efter. Holde kursen. Jeg kender dens hårdt. Men, holde kursen.

3. Fra resultaterne kommer endnu flere resultater.

Det er en mærkelig ting. Jeg har gjort konkrete job, og derefter naboen vil have mig til at gøre deres arbejde. Derefter fyr på tværs af gaden vil have beton. Så her er jeg, en fyr, der gør mange andre glade med at give dem et kvalitetsprodukt og service .... og det hele startede fra et job:. Dj: Fra resultaterne kommer endnu flere resultater.

Når du lærer at dyrke nogle muskler, og din krop reagerer, en eller anden måde får du resultater i steder, du ikke forventer. Jeg aldrig gøre bageste stadierne øvelser. Jeg får dem fra min lat arbejde. Jeg aldrig gøre falde bænkpres. Jeg får lavere brystet udvikling fra dips. Og jeg gør dips lavvandede for tricep udvikling. Fra resultaterne kommer flere resultater. Hvis jeg ved, hvordan man opbygger lats, kan jeg sætte den samme taktik og intensitet i mine underarme til at bygge dem. Dens et spørgsmål om at lære, hvordan man opbygger hver del af din krop.

Forretningsmæssig succes og bodybuilding succes både har at gøre med præstation. Dens et spørgsmål om at se, hvad du er i stand til, og hvad du kan udrette. Disse er kun 3 ting, som jeg har taget fra bodybuilding og sætte dem til at arbejde i mit personlige liv, forsøger at bygge en lille byggebranchen.