Hvilestol Made in USA

Hvilestol Made in USA


Lige siden Floral City Furniture Company opfandt de første reclining veranda stole i slutningen af ​​1920'erne, har en hvilestol lavet i USA været en standard dagligt syn i boligudstyr. Den Floral City Furniture selskab, der drives af to fætre, var så vellykket, at det begyndte at producere tilbagelænet møbler næsten udelukkende. I 1931 holdt de en konkurrence for at navngive deres berømte stol - og mens navne som Sit-N-Udsæt og Slack-Back blev anset, at de afgjort på den nu berømte La-Z-Boy moniker, som de er i verdensklasse berømt. Resten, som de siger, er historie.

Typer af Hvilestole Made in USA

Da disse ydmyge begyndelse i Monroe, Michigan, har den tilbagelænet stol og sofa vundet i popularitet blandt husejere. Snart andre selskaber i USA begyndte at producere hvilestole samt. Den første fodstøtte blev sat til en hvilestol lavet i USA af den Barcalounger Company i Buffalo, New York i 1947.

Pretty snart blev møbelproducenter over hele Amerika opfinde deres egne versioner af den tilbagelænet stol, hver unik og forskellig fra patentet erhvervet af Floral City Furniture Company nær slutningen af ​​tyverne.

Virksomheder

I dag, virksomheder over hele USA fremstiller hvilestole:

  • Barcalounger er stadig i erhvervslivet og gør alt fra tilbagelænet sofaer til biograf-stil liggestole.
  • Calabria importerer ægte italiensk læder og kombinerer det med amerikansk håndværk, hånd-making og syning alle sine klassiske læder hvilestole i nationens grænser.
  • Diehard sportsfans vil være forelsket med hvilestol linjer fra DreamSeats, hvilket skaber holdet-tema hvilestole i top-læder og kunstlæder.

Der er en amerikansk virksomhed, der gør en hvilestol for alle.

Fordele ved at købe amerikansk

Hvilestole fremstillet i USA er en del af den rige tradition nævnt ovenfor: Den oprindelige hvilestol blev foretaget i USA, og med job og produkter hurtigt blive outsourcet til andre nationer, amerikansk-made hvilestole er en påmindelse om kvalitet og hårdt arbejde, disse første virksomheder understreget.

Købet af en amerikansk hvilestol sikrer, at amerikanske arbejdere bliver betalt anstændige daglige løn og få til at beholde deres job, hvilket er til gavn for alle amerikansk statsborger. Desuden køber en hvilestol lavet i USA kan give mulighed for reparationer eller udskiftninger, der skal indhentes fra en producent lettere. Selvfølgelig er "Made in USA" mærke på møbler er stadig et tegn på en kvalitet stykke arbejde, der i et land, der behandler fabrikkens medarbejdere og håndværkere både med fair behandling og løn.

Hvilestol Brands

Selvfølgelig køber amerikanske hvilestole sikrer også en bred vifte af virksomheder og sorter af møbler at vælge imellem.

  • La-Z-Boy hvilestole er let tilgængelige i hele landet, med snesevis af virksomhedens ejede butikker og hundredvis af uafhængige møbler gallerier at vælge imellem. Selv i en svindende økonomi, La-Z-Boy voksede 15 procent i 2008-2009 regnskabsår, hvilket understreger betydningen af ​​deres produkter til det amerikanske marked.
  • The Sofa Company i Los Angeles, Californien, giver ikke blot tilpasses hvilestole skal bygges og købes på deres hjemmeside, men de gør en bred vifte af tilbehør monteret på deres Stressless hvilestole, såsom swing bakker, computer borde, og osmannerne.
  • Scherer s, en af ​​de ældste møbelproducenter i staten New York, producenter hvilestole fra mange datterselskaber såsom Colonial og Leisters-mest med "Made in USA" segl.
  • Berkline, Barcalounger, og snesevis af andre hvilestol producenter stadig ejes og drives i USA, med brede tilbud af møbler for enhver smag.

Med USAs rige historie hvilestol fremstilling, produkter af høj kvalitet, amerikansk håndværk og liggestole, der passer en vifte af budgetter og smag, amerikansk-made hvilestole står stadig hoved og skuldre over mange udenlandske mærker. Mens du søger efter det rigtige produkt kan være en vanskelig opgave, disse muligheder normalt gør køb af en amerikansk hvilestol en god satsning for forbrugeren.

.