Hvidtekalk: Sandheden om Dairy

Mejeri er blevet lidt af et kontroversielt emne. De fleste af os blev undervist som børn, at mejeriet er en vigtig del af en sund kost og er nødvendig for at opbygge stærke knogler. Vi har alle set de reklamer med berømtheder og plakater fra Dairy Council på væggene i vores skoler. På trods af den smarte markedsføring, når du tager et kig på den videnskabelige forskning, vil du se, at mejeriet er ikke den vidunderlige helsekost, som vi har ledt til at tro det er. Medmindre selvfølgelig, du er en baby ko.

Hovedårsagen til, at diætister, læger og pædagoger fremmer mejeri så stærkt er fordi det er det, de selv har lært. Ernæring studerende kun udsat for den amerikanske Diætetiske Association (ADA) position på emnet og vidste du, at ADA er partnere med Dairy Rådet? Interessant. Der kan være en meget fin linje mellem kostvejledning og markedsføring for at fremme en virksomhed kun interesseret i profit.

Det vigtigste krav til berømmelse af mejeriprodukter er deres høje indhold af kalk. Vores knogler har brug for kalk, men knogler er ikke består af calcium alene. Andre essentielle næringsstoffer, der er involveret i skelet sundhed omfatter zink, kobber, mangan, magnesium, bor, vitamin C, vitamin A, vitamin K, B-vitaminer, kalium og mange andre. Komponenter vigtige for knogle sundhed og forebyggelse af osteoporose består af at få nok regelmæssig motion, at få D tilstrækkelig vitamin, undgå overforbrug af koffein, undgå rygning og undgå for meget protein. Så calcium gør spille en rolle, men ikke så stor en del som initiativtagerne mælk vil have os til at tro.

En undersøgelse i American Journal of Clinical Nutrition revideret resultaterne fra en række undersøgelser for at fastslå, om videnskabelige beviser understøtter anbefalingen, at mejeriprodukter indtages for bedre knogle sundhed. De konkluderede, at videnskabelige beviser synes utilstrækkelige til at støtte en anbefaling for dagligt indtag af mejeriprodukter for at fremme knogle sundhed.

Så der har du videnskaben (eller mangel på samme). Næste er at se på mælk fra et biologisk synspunkt. Alle pattedyr (mennesker, køer, gorillaer, osv) producerer mælk efter de føder for at brødføde deres afkom. Mælken af ​​hver art er specielt beregnet af naturen til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos dette dyr. Komælk er beregnet til kalve, ligesom hund mælk er designet til hvalpe og modermælk er designet til menneskelige babyer. Efter et par år, mennesker stoppe produktionen af ​​enzymet laktase, som hjælper fordøje sukker laktose i modermælk. Det faktum, at størstedelen af ​​mennesker (ca. 75%) er lactose intolerant bør være en anden fingerpeg om, at vi ikke kan være udformet til at drikke mammary sekreter fra andre dyr.
Hvis du vælger at forbruge mejeriprodukter, er det stærkt anbefales, at du vælger økologiske versioner. Økologisk mejeri sikrer, at køerne blev fodret økologisk foder, har adgang til det fri og ikke givet nogen antibiotika eller hormoner.