Hvidt brød er hvad Mest Plus-Size People Fat

På Det Europæiske kongres om fedme, ernæringseksperter stærkt kritiseret den udbredte vane at spise masser af hvidt brød. Hvidt brød bidrager i høj grad til vægtøgning, som eksperter er overbeviste.

Hvidt brød er hvad Mest Plus-Size People Fat

En undersøgelse foretaget af forskere fra universitetet i Navarra i Spanien har vist, at hvidt brød er skyld i de voksende statistik for overvægtige mennesker. Deres femårige overvågning og vægt sundhedskontrol involverer næsten 10.000 mennesker viste en sammenhæng mellem kærlighed til sandwich og en tendens til at få ekstra pounds. Forskerne har fundet ud af, at mennesker, der spiste mindst 120 gram hvidt brød en dag var 40 procent større sandsynlighed for at tage på i vægt i forhold til dem, der spiste ikke mere end 60 g pr dag.

Rapportering om deres forskning på kongressen, eksperterne talte om følgende mønster. Det viste sig, at hvidt brød elskere ikke normalt holder til en diæt eller ønsker at sund ernæring. Da de blev tilbudt at opgive at spise hvidt brød, de svarede, at de ikke føler mætning uden.

Eksperter fra andre lande er også bekymrede over den aktuelle situation for at spise meget brød og andre produkter fremstillet af hvidt mel. Således er lederen af ​​den britiske Association for Studiet af fedme Jason Halford sagde, at hvidt brød indeholder for meget sukker og salt, og meget færre næringsstoffer end fuldkornsbrød.