Hvid Candle Kærlighed Spells

Hvid Candle Kærlighed Spells
En hvid stearinlys kærlighed stave at finde ægte kærlighed

Uanset om du er på udkig efter en ny kærlighed eller ønsker at genoplive en gammel flamme, kan en hvid stearinlys kærlighed spell hjælpe dig i romantik afdeling. Ring for strømmen af ​​positiv energi til at bringe kærlighed i dit liv.

The Magic af kærlighed magi

Kærlighed magi er magiske, men de virkelig kan ikke gøre nogen elsker dig, hvis der ikke allerede er i det mindste en lille gnist der. Brug aldrig en kærlighed spell af nogen art for at forsøge at tvinge nogen til at elske dig. Du kan ikke tvinge den følelse fra nogen, ikke engang med en kærlighed magi.

Hvad en kærlighed magi kan gøre, er at åbne kanaler for energi og naturens kræfter til at arbejde på dine vegne. En magi som dette kan forbedre de eksisterende følelser, fjerne hindringer og tillade begravede følelser til overfladen. For at få mest ud af enhver kærlighed magi, er det bedst at bede om universet til at sende den rette person til dig. På denne måde vil du ikke spilde din tid og energi at fokusere på en person, der måske ikke om dig, som du ønsker.

Det er værd at bemærke, at ikke alle hvide stearinlys kærlighed magi er beregnet til at bringe kærlighed til dig. Der er også magi at arbejde for at holde en elsker trofast eller bringe tilbage en tabt kærlighed.

Før du begynder, her er en hurtig tip. Du bør aldrig bruge et lys, der er blevet brugt før. Hver gang en magi bliver støbt, skal du bruge jomfruelige stearinlys. Stearinlys kan hente vibrationer fra deres tidligere anvendelse, hvilket får dem til at være virkningsløse, hvis de er brugt i en anden type magi.

En simpel hvid Candle Kærlighed Spell

Er du en første timer? Her er en nem kærlighed spell til at prøve.

  1. Du har brug for en jomfru hvidt lys, der er tyk nok til at indskrive. En fire tommer, alter-stil lys fungerer godt, fordi det er let at indskrive og lille nok til at se, da det brænder helt væk.
  2. Placer lys i en lysestage på alteret. Hvis du ikke har et alter, en bordplade er fint.
  3. Surround stearinlys med særlige objekter, der betyder meget for dig, og til den person, du elsker. Disse dyrebare ting kan være symbolsk, såsom en lille muslingeskal, hvis du elsker havet, en blomst kronblad af dine foretrukne blomst eller et særligt ord skrevet på et stykke papir.
  4. Hvis du har adgang til en hvid rose eller en hvid rosenhæk, tage en torn og indskrive stearinlys med det. Skriv de ord, al min kærlighed kommer til mig på stearinlys tre gange. Hvis du ikke har en rose torn, skal du bruge spidsen af ​​en kniv, et søm eller en nål til at indskrive stearinlys.
  5. Placer stearinlys tilbage i midten af ​​alteret eller bord og tænde den.
  6. Fokus på lyset, da det brænder, visualisere den person kommer til dig med kærlighed. Hold visualisere og tænker den person, indtil lys brænder helt ned.
  7. Når lyset er brændt væk, pak voks pyt, der er tilbage, og de objekter omkring lys i et stykke hvidt papir. Sæt resterne på et sikkert sted.

Resultatet af denne stearinlys kærlighed magi: person vil give dig al den kærlighed, de har for dig, men du må forstå, at det kunne være mere eller mindre kærlighed end forventet.

Afslutning Love Spell

Hvis den tid kommer, at du ikke længere ønsker den person til at elske dig, tage den kærlighed magi forbliver du indpakket i det hvide papir og bortskaffe dem. Du kan gøre dette på nogen måde du kan lide, såsom at brænde papiret med dens indhold, begrave det eller bare smide det væk.

Hvid Candle Kærlighed Spells Online

Har du brug for en lidt anden kærlighed magi? Her er et par eksempler på de mange vidunderlige, gratis stearinlys kærlighed magi til rådighed. Prøv alt efter hvad man virkelig føles rigtigt for dig.

  • Candle kærlighed magi fra Paralumun bruger 12 tommer stearinlys i hvid, gul og rød.
  • Du kan finde en stor magi til at bringe en ny kærlighed i dit liv på Spells 4 Free.

Sommetider Kærlighed brug for lidt hjælp

Ingen kan helt garantere, at en kærlighed magi vil bringe dig de resultater, du ønsker. Dog kan det hjælpe dig til at have en mere positive udsigter, og den slags energi er forpligtet til at gøre dig mere åbne for mulighederne for kærlighed, der kommer din vej.